- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #242.301
Yardımcı kaptan demek çok zor ben hepinize kaptan diyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bu yazdıklarin oldu canım artık herkes kendi hayatınakesinlikle kuzum kimse ailesine güvenerek evlenmesnde cocukta dogurmasın tm eltin bakmış senelerce ama yinede fazla bel baglamışlar maaasa hata yapmışlar simdi bi süre bocalıcaklar düzen oturtana kadar
ali gaptaaaaannYardımcı kaptan demek çok zor ben hepinize kaptan diyorum![]()
sizin aile huzurunuz bozulmasında gerisini koy dötüne gitsn kuzuAynen bu yazdıklarin oldu canım artık herkes kendi hayatına
Kız Allah seni emiali gaptaaaaannekskaptannnn
sizin aile huzurunuz bozulmasında gerisini koy dötüne gitsn kuzu![]()
haksız mıyımKız Allah seni emi![]()
ay canim ya neler gelmis öyle basinaZor badireler atlatıp ulaştım Türkiyeye
Sayfa 24221de detaylı yazdım hatta uzun
Sizi çok özledim
Siz neler yapıyorsunuz![]()
hadi inşallah rahatlarsın kuzum çalışmak lazım zaten güncel tutmak lazım okul bitsede değişmiyor malesefYazarım tabii kuzu zaten artık dersler yavaş yavaş azalıyor bitiyor
Rahatlayacağım
Çok çalışmam lazım yine ama okul bitecek en azından
Bir sonraki deneme ne zaman?
![]()
kısmet ölüme bahane gerekli allah mekanını cennet eylesin .. evet eylül de oldum hamile de kaldım ama düşük yaptım benimki kısmen ihmal kısmet bahane işte rabbim tekrar yaşatmasınKalbine stent takildı ama yoğun bakımdan çıkamadı doktor ihmali malesef..bir gün sonra da bacak anjiyosu yaptı böbrekleri dayanamadı..
Aşılama mi oldun..bende yaptırmıştım vakti var güzelim inan olucak sen elinden geleni yap Rabbim nasip etcek inşallah
Hoşbulduk sende hoşgeldin :) neden gitmiştinYeni üyeler hoş geldiniz
Ben aslında yokum ama varım, takımdaşınızım![]()
ayy işler niye bitmiyoo bende biber yiyorum eşim geldi pazara uğramış
ayak üstü haftalık yemek planını cıkardın ya kızayy işler niye bitmiyoo bende biber yiyorum eşim geldi pazara uğramışbu haftanın menüsünde pırasa yeşil fasulye olcak
bir günde mercimek çorba yaparım bugün kuru fasülye bulgurum var bir günde balık fırında yapsam oo hafta bitti kv ve anama da gitsem kuş gibi oldum bir an
![]()
Nasıl yapıyorsun ıspanağıayak üstü haftalık yemek planını cıkardın ya kızben bilmiyorum dolapta mantar pırasa ıspanak var ıspanagı yapmam lazım bozulcakkkk nasıl unuttum bn onu
![]()
Kavur yanına bir çorba yap yada gözleme gibi yap yufkadan çorba salata gözleme bak oldu bir menüayak üstü haftalık yemek planını cıkardın ya kızben bilmiyorum dolapta mantar pırasa ıspanak var ıspanagı yapmam lazım bozulcakkkk nasıl unuttum bn onu
![]()
66 dk yürüyüs 66 Yalniz03-11 KASIM SPOR LİSTEMİZ
DOMATESLER
SchonerDuft 0 + 40 + 0
Favelayn 0 + 0 + 20
[B][COLOR=rgb(255, 0, 128)]@SekerPancarii[/COLOR][/B] 0 + 16 + 37 + 45
@emelinbusesi 45 + 45 + 0
@pembebalerin 65 + 46
[B]@elaalemi[/B] 0 + 20 + 0
PATATESLER
@Melekemal 40 + 25 + 0
@selcenmehmetcan 0 + 90 + 0