Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kızlaR canım bişe istemedi yumurta haşlayıp yedim......

kızlar arkadaşıma diyetisyen dışarı çıkınca 1 lahmacun,1 ayran yiyebilirsin demiş sizce nasıl olur valla dışarı çıkınca çok zorlanıyorum....

canım lahmacun en masum akçamaklardan ebnce. şöle ki bendeki listede 1 lahmacun 1 et, 1 dilin ekmek ve 1 yağ yerine geçiyor. günlük ekmek hakkından ve et hakkından çıakrırsın..

selam kızlar yeni geldim eve. bugünü anlatım sabah okula küçük parça çavdar ekmeği, domates peynir götürdüm yedim. ara öğün yok ne yazıkki. haaa öğrencimin birinin uzattığı ikramdan kırdım bi parça o ara öğün sayılır.öğle yemek yapan bayan çiğköfte getirmişti. bende gözümü karattım yiyecektim.marulu elime aldım ne göreyim böcekler. hiç bişe yiyesim kalmadı. 1 kase çorbayı zor içtim belki 1 kase de olmamıştır.doymadım tabi. sonra bir sandviç ekmeğinin arasına yine domates salam peynir le ekmek arası sandviç yedim.okuldan sonra tunalıda bir işim vardı oraya giderken 1 simit aldım. oda tam bitmedi iştahım yoktu bugün pek keyfimde yoktu. okulda birkaç şeye sinir oldum da. sonra eve gelince de 1 salatalık 1 kase yoğurt 1 elma 12 tane çilek yedim. 12 çilek 1 pors meyve 50 kalori ..öle işte.siz neler yaptınız?nerelrdesiniizz?

2011-05-02 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[2] Simit 1 ADET 275
[3] Ekmek 3 DİLİM 195
[4] Salam 1 DİLİM 29
[5] Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125
[6] Domates 1 ADET 14
[7] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[8] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[9] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[10] Elma 1 ADET 60
[11] Mercimek Çorbası 1 KASE 270
Toplam : 1186 kal

kaşarın kalorisine bakar mısınızızz? bu kaaa olabilir mi yaa?

anam kimse yokmu ya şu yeni gelen kuralları anlatsın bana bi diskalifiye fln olmiyim ya
en son duyanda benim herşeyi :1:

canım haftada 1 kişi yoklama alıyor. 3 gün paylaşımda bulunmayana byeeee. hımm birde ben arada bir bir önceki günün yoklamasını alıp en az paylaşımda bulunana ceza veriyoruz. her zaman yapmayım ki değişken aralıklı pekiştireç olsun.kpss eğitim çalışanlar doğru mu söledim.

canım çok güzel bi menü olmuş.. hep böyle devam et e mi????? :65::65::65::65:
kendime gelip toparlanmaya ihtiyacım var... ya ben kimsenin fotosunu görmedim..gıcıklarrr.. görürsünüz ben de eklemicem :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
Sağol canım benim.
Selamlar efendim.Seni O,dünya hızla tek vücuda dönerken hala gruplaşma zekasızlığında dolanan insancıklar mı üzdü bakalım.De ki O'nlara,Nev gelirse ağzınızı yırtarmış de :27: Şaka bir yana,ben öğretmen olunca kaybettim öğretmenlre saygımı,iç yüzlerini görünce.Sen doğru bildiğin yoldan şaşma canım benim.

ya bende gelmek istiyorm da pc sıkıntısı yaşanıyor bizim evde..
ve günlük paylaşımmı o zaman en çok ceza bana desene :)
bu arada ismim gizem :)

kızlar ara öğün 6 tane hanımeller bisküvi

akşam yoğurtlı kabak,1 kase çorba

bu bisküviler kaç kaloridir acaba.................

Sağol canım benim.

Selamlar efendim.Seni O,dünya hızla tek vücuda dönerken hala gruplaşma zekasızlığında dolanan insancıklar mı üzdü bakalım.De ki O'nlara,Nev gelirse ağzınızı yırtarmış de :27: Şaka bir yana,ben öğretmen olunca kaybettim öğretmenlre saygımı,iç yüzlerini görünce.Sen doğru bildiğin yoldan şaşma canım benim.

evet insanlar saldıracak yer arıyor. hele bi zümrem var laf sokmaya bayılıor. ya ben elimde ne var ne yok paylaşıyorum onlar ayrı hava.. amaann aynen bende öğretmenler odasına uğramak istemiyorum. ama ben dedim 30 kadının olduğu yerde 2 ay zor geçinilir diye. aynen öle oldu. bana uzak olsunlarda. beni de tek ilgilendiren kuzucuklarım.

kızlarr yeni geldm daha kurstan.gülçincim gecen bi olay olmustu ya öğrencimle ilgili.ayaklarını sıraya uzatmıstı.bugün geldi ders çıkışı.hocam gecen hafta sizi cok üzdüm biliyorum kusura bakmayın özür dilerim dedi.ben hiçbişey yapmamıstım gayet doğal ve iyi davranmıstım derste ona.ben de dedm evet üzüldüm şaşırttın beni senden hiç beklemezdim dedm.hocam canım sıkkındı arada oluyo k.bakmayın dedi.tamam dedm sorun deil:) :34: hatasının farkında olması bile bir ilerleme sevindim yani.
bugün ben ne yedm:S sabah kahvaltı yapamadım.öğlen okulda yemekte pilavın yanına bezelye aldm onun yarısını yedm.az da patates köfte aldm onun da yarısını yiyebildm.pek beğenmedm de:D akşam da bir kaşık pilavım yanında 1 but yedim:27:

iyi akşamlar hatunlar oğlana çilek yediriyorum o dexx denen şeylerden bu saate kadar 3 tane içebildim şimdiye 5 bitmeliydi ama tadını hiç ama hiç sevmedim kaçamak olarak ekmeğin topuzundan azıcık kopardım o kadar ha bir tanede salatalık yedim bu şeyleri yarında içicem ayyy çok kötü yaaaa...

iyi akşamlar hatunlar oğlana çilek yediriyorum o dexx denen şeylerden bu saate kadar 3 tane içebildim şimdiye 5 bitmeliydi ama tadını hiç ama hiç sevmedim kaçamak olarak ekmeğin topuzundan azıcık kopardım o kadar ha bir tanede salatalık yedim bu şeyleri yarında içicem ayyy çok kötü yaaaa...

nasıl bişey. toz mu? yoksa müsli gibi filan mı? yoğurda katıp mı yiyosun sitesinde öle okumuştum. tavsiye etmiyomusun yani? tartıda değişen bişe var mı? dün hangi filme gittin hafta sonu bizde gidecez tavsiye ettiğin film var mı sen bu aralar 2 filme gittin demi?

[1] Muz 0.5 ADET 50
[2] Jacobs 3 in 1 1 adet 52
[3] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78
[4] Domates 2 ADET 28
[5] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[6] Dil Peyniri 30 GRAM 87
[7] Galeta (kepekli) 2 adet 40
[8] nestle tropikal meyveli müsli 0.5 100 g 183
[9] pınar light süt 2 100 ml 70
[10] Crax Kıvrık Kraker 30 GRAM 109.5
[11] nestle tropikal meyveli müsli 0.45 100 g 164.7
[12] pınar light süt 1 100 ml 35
[13] Domates 2 ADET 28
[14] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[15] Şeker (küp) 4 ADET 78
Toplam : 1047.2 kal.

Son düzenleme:
neden kaaale alıpda benim mesajlarıma cevap vermiyorsunuz yaa. sormuyorum bende artık kimseye bişe:19::19::19::19::19: çok yorgunum yürüyüş yapamam belkide bugün . şimdiden hepinize iyi geceler.

[2] Simit 1 ADET 275
[3] Ekmek 3 DİLİM 195
[4] Salam 1 DİLİM 29
[6] Domates 1 ADET 14
[10] Elma 1 ADET 60

evet bende kaşarı çok severim ama kalorisi çok yüksek................................

evet insanlar saldıracak yer arıyor. hele bi zümrem var laf sokmaya bayılıor. ya ben elimde ne var ne yok paylaşıyorum onlar ayrı hava.. amaann aynen bende öğretmenler odasına uğramak istemiyorum. ama ben dedim 30 kadının olduğu yerde 2 ay zor geçinilir diye. aynen öle oldu. bana uzak olsunlarda. beni de tek ilgilendiren kuzucuklarım.

haha 3 kadın bile birlikte olmuyo valla illaki sorun çıkıyo.........................

kıs ben çilek vermiyom daha ,haziranda veriyim diyorum erken değilmi daha.....

canım sen bu listeyi sürekli yayınla yoksa arada kaybolur gider.. bi de devamsızlığı hazırlarken neyi dikkate alıcaz???

merhba kızlar ya ben birşey gördüm devamsızlık çizelgesi diyor o ne ya 30nisan6mayısda ben varım nası yapcamki kaptaan durun ben bi geçmişi okiyim

kızlar kurallar gereği bir haftada en az 3 gün paylaşımda bulunmayan üye diskalifiye olur. o hafta kim geldi kim gelmedi devam çizelgesini herkes sırayla yapcak. çizelgedeki tarih arasını her gün bütün üyeler için tek tek inceleyip bizimle paylaşacaksınız. bizde görcez o hafta kim devam etmiş etmemiş diye daha önce yaptık bunu geçmişe bi bakın isterseniz

slm kızlaR canım bişe istemedi yumurta haşlayıp yedim......

kızlar arkadaşıma diyetisyen dışarı çıkınca 1 lahmacun,1 ayran yiyebilirsin demiş sizce nasıl olur valla dışarı çıkınca çok zorlanıyorum....

canım ben dışarda yerken diyet bozulmasın diye hep ızgara köfte yerdim yanındaki garnitür pilav yemezim yanındada soda içerdim

selam kızlar yeni geldim eve. bugünü anlatım sabah okula küçük parça çavdar ekmeği, domates peynir götürdüm yedim. ara öğün yok ne yazıkki. haaa öğrencimin birinin uzattığı ikramdan kırdım bi parça o ara öğün sayılır.öğle yemek yapan bayan çiğköfte getirmişti. bende gözümü karattım yiyecektim.marulu elime aldım ne göreyim böcekler. hiç bişe yiyesim kalmadı. 1 kase çorbayı zor içtim belki 1 kase de olmamıştır.doymadım tabi. sonra bir sandviç ekmeğinin arasına yine domates salam peynir le ekmek arası sandviç yedim.okuldan sonra tunalıda bir işim vardı oraya giderken 1 simit aldım. oda tam bitmedi iştahım yoktu bugün pek keyfimde yoktu. okulda birkaç şeye sinir oldum da. sonra eve gelince de 1 salatalık 1 kase yoğurt 1 elma 12 tane çilek yedim. 12 çilek 1 pors meyve 50 kalori ..öle işte.siz neler yaptınız?nerelrdesiniizz?

desene yaşasın böcekler :52:

[2] Simit 1 ADET 275
[3] Ekmek 3 DİLİM 195
[4] Salam 1 DİLİM 29
[6] Domates 1 ADET 14
[10] Elma 1 ADET 60

canım kaşar uzak dururması bişey ham maddesi patates diye biliyom ben :44:

benim zümrem yok o yüzden rahatım ama ben sıradan biri olmadım meslek hayatımda hep farklı şeyler olsun yeni bişey olsun isterim okulda zaten hep arkadaşlar yine yapmışın diyorlar hep bişey yaptığımda bu sene yeni geldiğim için okula artık yeni yeni balşıyo kıskançlık :27:

nasıl bişey. toz mu? yoksa müsli gibi filan mı? yoğurda katıp mı yiyosun sitesinde öle okumuştum. tavsiye etmiyomusun yani? tartıda değişen bişe var mı? dün hangi filme gittin hafta sonu bizde gidecez tavsiye ettiğin film var mı sen bu aralar 2 filme gittin demi?

tartıda değişen bişey varsa hemen alalım :52:

neden kaaale alıpda benim mesajlarıma cevap vermiyorsunuz yaa. sormuyorum bende artık kimseye bişe:19::19::19::19::19: çok yorgunum yürüyüş yapamam belkide bugün . şimdiden hepinize iyi geceler.

kız ben hep cevap verdim ama geç oldu napıyım misafirler geldi dağ başında yaşamak istiyorum ben :50: ankarada dağ başında sincanda mesela ailem orda ya :52:

Back
X