• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm
Sabah 4 ceviz
Bir kk peynir
6 zeytin
Yeşil çay

Öğlen
Adana ızgara çok küçük bir parça lavaş
Salata
Ayran

Ikındı 1 elma
Akşam
4 yk kuru fasulye
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
Küçük kase yoğurt
Salata
1 portakal
Bu kadar
Güzel menü lavaş olmayaymış iyiymiş :tokat:

Sabah
2 gun kurusu+ilik su
1.5 dilim kizarmis(tost mak.) t.b ekmegi
5 zeytin
1.5 kk beyaz peynir
1 y.k ev yapimi cilek receli
1 c.k cikolata

ara
ananas ve nar
2 kuru hurma

aksam
2 kase kiymali sehriye corbasi
1 porsiyon karnabahar yemegi
1 y.k suzme yogurt
1 kase yogurt
1 isirik ev pogacasi

dizi izlerken
2 kurabiye
Munterimmm sen dizi izleme :D yoksa gayet iyi ben begendim

ayy bebisimm gulduruyorsun benniii:KK60:
bagimli olduğum dizilerim var birakammmamammmmmm :KK23::ıslık:
Neleri izliyorsun kiz. Ben söz izliyordum böyle dan dun olunca biraktim :D şimdi bizim hikaye izliyorum. Yine fakir kiz yine zengin oglan. Yine dert yine husran :D tam benlik. Birde fazileti izliyorum. Hee birde walking dead izliyorum bende bu diziyi bırakamam :KK36:

Neleri izliyorsun kiz. Ben söz izliyordum böyle dan dun olunca biraktim :KK70: şimdi bizim hikaye izliyorum. Yine fakir kiz yine zengin oglan. Yine dert yine husran :KK70: tam benlik. Birde fazileti izliyorum. Hee birde walking dead izliyorum bende bu diziyi bırakamam :KK36:
soz izliyorum canimm dan dun secerim benn :KK53:
faziletide izliyorum ara ara oda cok entrikali bir bolumde rastladm oyle ara ara bakiniyom:KK53::KK53:
ufak tefek cinayetleri izliyorum:KK53::KK53:

Ufak tefek cinayetleri izlemeyonuzmu gızlar :skandal:
ben izliyorummm:KK53::KK53:

O çok güzelmiş ama ben yetişemiyorum canım ya :KK43:
netten bakiniyom esim eskiyayi ozler sali aksamlarii :oha:

İzleyebildiğim tek dizi o. İçim dışım cızgı film oldu :kusmuk:
:D kiz cocugun yaninda izleme korku filmi gobi dizi :KK53:

Kıyamam ya :KK70: çok iyi biliyorum o duyguyu kardeşimden :KK70: sırada oğlum var bakalim inşallah tv bağımlısı olmaz :dua:
Bu arada ufak tefek cinayetler çok güzel yalnız bende yetişemiyorum çoğu zaman :110:

Neleri izliyorsun kiz. Ben söz izliyordum böyle dan dun olunca biraktim :KK70: şimdi bizim hikaye izliyorum. Yine fakir kiz yine zengin oglan. Yine dert yine husran :KK70: tam benlik. Birde fazileti izliyorum. Hee birde walking dead izliyorum bende bu diziyi bırakamam :KK36:
Kız walking dead i kaptinn kaptinn e izlet. :KK70:Dün gece kana susamışlar diye bi film varmış zombili onu izledikten sonra uyuyamamış :KK53:

faziletide izliyorum ara ara oda cok entrikali bir bolumde rastladm oyle ara ara bakiniyom:KK53::KK53:

:KK70: kiz cocugun yaninda izleme korku filmi gobi dizi :KK53:
:KK19:

Kıyamam ya :KK70: çok iyi biliyorum o duyguyu kardeşimden :KK70: sırada oğlum var bakalim inşallah tv bağımlısı olmaz :dua:
Bu arada ufak tefek cinayetler çok güzel yalnız bende yetişemiyorum çoğu zaman :110:
Anne açç açç açç diyo. Liloya diyo, pepee diyo aslan diyo :emir_bebek:

Anne açç açç açç diyo. Liloya diyo, pepee diyo aslan diyo :emir_bebek:
Oyyyşşşşş yesinler onun liloya diyen dillerini :KK200: benim eltinin dört yaşında kızı var elif dişini fırçalıyor diye hergün diş fırçalıyor elif karnabahar yedi diye oda yiyor :KK48: bi yandan iyide aslında :110:

Oyyyşşşşş yesinler onun liloya diyen dillerini :KK200: benim eltinin dört yaşında kızı var elif dişini fırçalıyor diye hergün diş fırçalıyor elif karnabahar yedi diye oda yiyor :KK48: bi yandan iyide aslında :110:
Aaa ne güzelmiş maşallah yaa. Bizimkilerde yapar inşallah. Trt çocuk harici izletmemeye çalışıyorum. Çizgi filmler subliminal mesaj kaynıyor.

Bende kardeşim ufakken süngerbob izlerdim. Sonra büyüyünce bıraktı ben hala devam izlerdim :D yaş 25 ozamanlar :D

:KK70: kiz cocugun yaninda izleme korku filmi gobi dizi :KK53:
Valla bende çoğunu netten izlemeliyim. Hiçbirini oturupta izlediğimi hatırlamıyorum:(

Kız walking dead i kaptinn kaptinn e izlet. :KK70:Dün gece kana susamışlar diye bi film varmış zombili onu izledikten sonra uyuyamamış :KK53:
Ben bilmiorm gece niye uyuyamadı pek emin olamıyorum:D :D ben su dünyada kaç zombili film varsa izlemisimdir özellikle arıyorum birde. Apokalypse yani kıyamet koparsa nasil olur diye merak ediyorum ama kim bilebilirki zaten toobe toobe :D :D amerikalılar hazırlık bile yapıyorlar zombi zamanı icin. Okadar inaniyorlarki özel yiyecek ve yeraltı evleri yaptırıyorlar:D

Back
X