• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok oldu canım 6 ay önce mezun oldum:KK76:simdilik 2 3 kilo fazlam var oda dikkat etmedim pek odem falan derken biraz dikkat etsem gider. Hayırlı olsun bebisin :anne:
Sagol canim masallah zaten vermissin sen bayaaa bi kilo koruyorsunda daha ne olsun

Peki geri mi geldin misafir misin:-)
Bugün geldim bende :KK70:aranizda takilrim oyle listeye girmem zaten verecek pek bişey yok:KK28:

Sagol canim masallah zaten vermissin sen bayaaa bi kilo koruyorsunda daha ne olsun
Idare ediyorum ışte :KK68:ikimizde listedeyken seni 62 olalim diye az kandırmaya çalışmadim sonra da hamile oldugunu ogrenip ayrilmistin :anne:zaman ne çabuk geçiyor :KK55:

Menüm
Açken 4 gk ve ılık su
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
7-8 zeytin
1 domates ve salatalık

Öğlen
1 kase çorba
Salata
Haşlanmış karnabahar

Ara
Hurma,
3 kaşık yoğurt

Akşam
1 kase çorba
Salata
Et Kavurma

1 saat yürüyüş

Menüm
Açken 4 gk ve ılık su
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
7-8 zeytin
1 domates ve salatalık

Öğlen
1 kase çorba
Salata
Haşlanmış karnabahar

Ara
Hurma,
3 kaşık yoğurt

Akşam
1 kase çorba
Salata
Et Kavurma

1 saat yürüyüş
afiyet olsum super kacamak yok

Bir orta boy kuzum hepsini yedim o_O
Yarısını yeseydin neysr olan olmuş bugün toparlarsın

SchonerDuft SchonerDuft canim ins bu defa olacak takma kafana akisina birak dusubmemeye calis gecelerin guzelligine odaklan :KK70:

findil fistik macunlari eksik etmeyinn:oops:
Neler yiyoruz görmen lazım :D :D

Poklu moklu yerdim valla cok severim ahah :KK70:
Efsana bir lezzet :D bende aldırmıyorum yiyorum .annem yapyor onunkini beğenmiyorum sen çok temizliyorsun diyorum :D :D

Nasılsın tatlım

Hosbulduk canim gelir gelmez seni bulduguma cok sevindim sen mezun mu oldun bende bi kosu dogurdum geldim:anneadayı:
Hoş geldin canım nasılsın bebiş nasıl

Amin canım çok sağol :KK200: bi kötü oldum ya :KK43:
Allah kavuştursun canım

Back
X