Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

eşim gelecek akşam. yarında halamlara filan gideriz büyük ihtimalle. çok fazla yokum hafta sonu anlayacağınız. bu akşam bol bol depolayın beni hafta sonu gülçininiz bitmesiin.nasılda nimetten saydım kendimi.:9::9:

benim içinde eğlen canım yine yalnızım evde :59:

kızlar altın çilek almaya karar verdim. arkadaşımın ablasıda öğretmen. onun velisi kullanmış. kadını 2 ay sonra veli ziyareti için evine gitmişler gözlerine inanamamış çok kiloluymuş 38 beden olmuş bende kullanmaya karar verdim siz ne diyorsunuz

benim içinde eğlen canım yine yalnızım evde :59:

canım benim tamam inşallah güzel geçer haftasonum sıkılmaya başalamıştım bende artık. haftaya ben inanıyorum sen kilo vereceksin aslı. bu senin kaderin değil. sen neleri başardın bunu mu başaramayacaksın. sadece haftasonuna dikkat ve spor. bide su. yaa ben hayatta veremem diyordum benim için 1 kilo vermek bile imkansız gibiydi ama oldu. nasıl 5 kilo verdim anlamadım.bak aburcubura çok düşkünüm. sen benim kadar tatlıya düşkün değilsin daha kolay başarırsın. inşallah.

canım benim tamam inşallah güzel geçer haftasonum sıkılmaya başalamıştım bende artık. haftaya ben inanıyorum sen kilo vereceksin aslı. bu senin kaderin değil. sen neleri başardın bunu mu başaramayacaksın. sadece haftasonuna dikkat ve spor. bide su. yaa ben hayatta veremem diyordum benim için 1 kilo vermek bile imkansız gibiydi ama oldu. nasıl 5 kilo verdim anlamadım.bak aburcubura çok düşkünüm. sen benim kadar tatlıya düşkün değilsin daha kolay başarırsın. inşallah.

ben ekmeğe düşkünüm canım. aslında acıktığımdan değil boşluktan mı bilmiyorum gidip elime ekmek alıyor sadece ekmek yiyorum mesela öylesine :59:

kızlar altın çilek almaya karar verdim. arkadaşımın ablasıda öğretmen. onun velisi kullanmış. kadını 2 ay sonra veli ziyareti için evine gitmişler gözlerine inanamamış çok kiloluymuş 38 beden olmuş bende kullanmaya karar verdim siz ne diyorsunuz

hayır diyorum. bende bir ara acai filan kullandım ama onlar boş. boşa umut bağlama. para tuzağı hepsi. sen hapı mapı boşver. ya sen benim diyetisyenin listesini uygulamak ister misin? tam tamına uygulamasan bile en azından ekmek hakkını filan ayarla. onu geçmemeye çalış. kalorisepetide çok güzel bi site ya. görüyosun ne ne değil.

ya kimseyi üzmek istemiyorum ama anlatmak istiyorum size
pazar günü kimse unutmasın annenize daha çok sarılın yakınında iseniz
yaşarken bilin kıymetlerini onların yokluğu çok zor
annemi kaybettiğim sene ilk anneler gününde rüya görmüştüm
annemin mezarı köyümüzde ben köye annemi görmeye gitmek istiyorum. tabi rüyada ölmüş olmuyor. ıssız bir yoldayım. hava gittikçe karalıyor bekliyor bekliyor bir türlü bir tane bile araba gelmiyordu. uyandığımda çok kötüydüm. hiç bir zaman aklımdan çıkmıyor ama böyle özel günlerde daha kötü oluyorum.
bugün çocuklara annelerine vermeleri için etkinlik yaptırdım. ben hep onlar yaparken kendimde yaparım örnek olmak için bugün yapmadım. öğrencilerim hep öğretmenim siz niye yapmıyorsunuz sizde yapın sizde..... cümleleri tamamlamalarına izin vermedim hep değiştirdim konuyu sizde annenize verirsiniz demelerini engelledim hep

Son düzenleme:
annemi kaybettiğim sene ilk gününde rüya görmüştüm
annemin mezarı köyümüzde ben köye annemi görmeye gitmek istiyorum. tabi rüyada ölmüş olmuyor. ıssız bir yoldayım. hava gittikçe karalıyor bekliyor bekliyor bir türlü bir tane bile araba gelmiyordu. uyandığımda çok kötüydüm. hiç bir zaman aklımdan çıkmıyor ama böyle özel günlerde daha kötü oluyorum.
bugün çocuklara annelerine vermeleri için etkinlik yaptırdım. ben hep onlar yaparken kendimde yaparım örnek olmak için bugün yapmadım. öğrencilerim hep öğretmenim siz niye yapmıyorsunuz sizde yapın sizde..... cümleleri tamamlamalarına izin vermedim hep değiştirdim konuyu sizde annenize verirsiniz demelerini engelledim hep

sen çok üzdün şimdi beni,ağlıyorum şimdi,canım rabbim sabır versin inşallah sende anne olursun ve seni çok seven bir evladın olur .....

sen çok üzdün şimdi beni,ağlıyorum şimdi,canım rabbim sabır versin inşallah sende anne olursun ve seni çok seven bir evladın olur .....

canım gerçekten üzmek için söylemedim sadece paylaşacak birilerini istedim şuan yanımda
anne olmayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam ama o da zor anlattım ya sorun var yumurtalıklarda

bu arada esra bu hafta sen hazırlıyorsun devamsızlık listesini (30 Nİsan- 6 Mayıs)

tamam kaptancım hazırlarım pazartesi mi şimdi mi?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/250547-hcr-35in-ba351ar305-246yk252s252.html
kızlar bi okuyn derim...

canım şimdi hazırla bugün cuma olduğu için herkes bildirim için geldi yoksa yarın hazırla geceye kadar gelirler derdim ama bugün herkes bir defa bile olsa uğradı buraya o yüzden şimdi hazırlayabilirsin canım

3.lük de güzell. bence herkeşi tebrik ediyorum. evet 3 hafta üstüste kilo alanı takımdan atıyormuyduk benmi yanlış hatırlıyorum. aslııı yahşi cazibede diyor ya. koltuk sallanıyor aslııı.. bak haşimotolu kız bile veriyo. bahane yok spor var. söle bakim bu hafta spor yaptın mı? kaç dakka yaptın?
kız haşhimatolu derken beni kastettin yoksa şeker şey???

eşim gelecek akşam. yarında halamlara filan gideriz büyük ihtimalle. çok fazla yokum hafta sonu anlayacağınız. bu akşam bol bol depolayın beni hafta sonu gülçininiz bitmesiin.nasılda nimetten saydım kendimi.:9::9:
oy ne güzell.. bizde geçen yıl ayrıyken bi hafta önceden başlardı heyecanı o gittikten sonra da rüyada gibi olurdum hala.. ne güzel bi duygu yaa... bol bol gez tatlım

canım ben de hiç tavsiye etmiyorum böyle şeyleri ama senin bu aralar bi toparlanmaya morale ihtiyacın var... bi silkelenip kendine gelmen için deneyebilirsinn

ah ah canım benimm.. annen ne mutludur senin gibi bi kızı olduğuna ve emin ol seni görüyordur.. inşallah en yakın zamanda sende anne olup bu acını bi nebze dindirirsin..

bu arada esra bu hafta sen hazırlıyorsun devamsızlık listesini (30 Nİsan- 6 Mayıs)

tamam kaptancım hazırlarım pazartesi mi şimdi mi?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/250547-hcr-35in-ba351ar305-246yk252s252.html
kızlar bi okuyn derim...
ben o öyküyü onlarca kez okudum okudum motive oldum.. zaten aylar önce diyet serüvenime başlamadan hepsini okuyup herşeyi öğrenmiş kafamda biçok şeyi yerleştirmiştim.. sonra diyete başladım.. bi de aydasu vardır herhalde onu da oku derimmm

canım ben bunu okumuştum önceden
ama beni çok etkilememişti çünkü kilolu hali bana göre hiiiiiiiiiiiççççç kilolu gelmemişti :51:

bende görüştüm de beni çook motive etti. çünkünüm o kız bile o haliyle azmetmiş.ve boyuda 170. olmasına rağmen ben neyime güveniyorum diye düşünmüştüm.maşallah ya. kızlar bugün herkeş anlaşmış gibi ne kaa zayıflamışsın dedi. arkamdan maşallahlar. ne yaptı acabalar. duydum.. velilerimden biri de manken gibi oldun hocam dedi. yalanda olsa manken olmasam da motive oldum demek hiçbişey boşa değil.

bende görüştüm de beni çook motive etti. çünkünüm o kız bile o haliyle azmetmiş.ve boyuda 170. olmasına rağmen ben neyime güveniyorum diye düşünmüştüm.maşallah ya. kızlar bugün herkeş anlaşmış gibi ne kaa zayıflamışsın dedi. arkamdan maşallahlar. ne yaptı acabalar. duydum.. velilerimden biri de manken gibi oldun hocam dedi. yalanda olsa manken olmasam da motive oldum demek hiçbişey boşa değil.
canım hiç boşuna olur mu... eskiden yemekten sonra duyduğum o şişkinlik ve pişmanlık hissi olmuyor bu bile bizim için harika.. inşallah sen de en yakın zamanda 6lı rakamları görceksin..

Gizem bu hafta en çok sen kilo vermişsin. bana haftaya için hedef koyar mısın.ama çok yüksek olmasın ben 1 kilo fian veremiyorum. ve hafta boyunca neler yaptın kısaca özetler misin? aysen34 de çok güzel vermiş.

canım bu durumda seni en iyi anlayabilen benim sanırım.ben de anneler gününü hep pas geçiyorum.hiç yokmus gibi davranıorm unutmaya çalışıorum öle bi günü.o gün dışarı çıkıorum kafamı dağıtıyorum.bu aralar anneler günü için yeni reklam cıktı küçükten büyüğe bir sürü kişi anne annecim diyo.izlerken o kadar kötü oluyorum ki.bakakalıyorum öle tv ekranına gözlerim dolu dolu.bir de bu sabah bişey oldu çok garipti.okula gitmek için minibüse bindim telefonuma bakıım dedim.annemin bana en son çektiği mesaj vardı ekranda.nasıl oldu anlamadım basılmış ona gelmiş orda durmus okudum tekrar tekrar.nasıl bir tesadüftür bilemiyorum ama o kadar etkilendim ki. anne hasreti yaşamayan asla anlayamaz.o kadar özlüyorum ve o kadar eksik hissediyorum ki kendimi onsuz..daha yapacak çok şeyimiz vardı annemle.hiçbirini yapamadık göremedi.ilk zamanlar herkesle kıyaslıyodum.neden o yaşıyo bnm annem yaşamıyo onun hakkı yok muydu diye.kötü insanlar yaşıyo benim annem ölüyo diye isyanlardaydım.Allah affetsin..Hayatım onsuz yarım.Annesi yanında olanlar kavgalı olanlar lütfen annenizi üzmeyin hayat cok kısa gerçekten..

canım bu durumda seni en iyi anlayabilen benim sanırım.ben de anneler gününü hep pas geçiyorum.hiç yokmus gibi davranıorm unutmaya çalışıorum öle bi günü.o gün dışarı çıkıorum kafamı dağıtıyorum.bu aralar anneler günü için yeni reklam cıktı küçükten büyüğe bir sürü kişi anne annecim diyo.izlerken o kadar kötü oluyorum ki.bakakalıyorum öle tv ekranına gözlerim dolu dolu.bir de bu sabah bişey oldu çok garipti.okula gitmek için minibüse bindim telefonuma bakıım dedim.annemin bana en son çektiği mesaj vardı ekranda.nasıl oldu anlamadım basılmış ona gelmiş orda durmus okudum tekrar tekrar.nasıl bir tesadüftür bilemiyorum ama o kadar etkilendim ki. anne hasreti yaşamayan asla anlayamaz.o kadar özlüyorum ve o kadar eksik hissediyorum ki kendimi onsuz..daha yapacak çok şeyimiz vardı annemle.hiçbirini yapamadık göremedi.ilk zamanlar herkesle kıyaslıyodum.neden o yaşıyo bnm annem yaşamıyo onun hakkı yok muydu diye.kötü insanlar yaşıyo benim annem ölüyo diye isyanlardaydım.Allah affetsin..Hayatım onsuz yarım.Annesi yanında olanlar kavgalı olanlar lütfen annenizi üzmeyin hayat cok kısa gerçekten..

başın sağolsun canım seni çok iyi anlıyorum bende ölen birini duyunca kendimi hesap yaparken buluyordum annemden şu kadar yıl fazla yaşamış diyordum. sanki insanların annemden fazla yaşaması adaletli değilmiş gibi geliyordu

valla benim arkadaşlar kullandı hiç faydasını göremedi canım..............

ben ekmeğe düşkünüm canım. aslında acıktığımdan değil boşluktan mı bilmiyorum gidip elime ekmek alıyor sadece ekmek yiyorum mesela öylesine :59:

light ekmek yesen canım...........

allah sabır versin kızlar...allah kimseyi annesinden genç yaşta ayırmasın....

valla benim arkadaşlar kullandı hiç faydasını göremedi canım..............

allah sabır versin kızlar...allah kimseyi annesinden genç yaşta ayırmasın....

sağol canım amin

canım bu söylediğim kişi daha önce altın çilek kullanmış ama başka bir marka hiç faydasını görmemiş daha sonra eşi başka bir marka almış onla çok zayıflamış ben markasını öğrenecem
arkadaşın sahtesini almış olabilir

pinkcatcım ben yatıorum cnm ama gene de sana selam vereyim dedim :16::16:

Back
X