• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hasta olacağım mı kaldı akıl ruh sağlığım göçtü gitti sakinlik istiyorum artık hayatımda :KK43:

istiyor olsa dün böyle yapmazdı. tedavi defterini kapattım olan bana oluyor bir yandan kilo veriyorum tedaviye başlıyorum eski kiloya dönüyorum iğneler dengemi bozuyor psikolojim alt üst

benim her tedavide sorun çıktı otobüse bindik koltuk sallanıyor düşün 2 saat boyunca lafını etti sanki ben kırmışım sanki araç bizim ... hak etmiyorlar canım başka birşey diyemiyorum bir sprem veriyorlar totoları kalkıyor herşeyi biz çekiyoruz en önemli doğuran kişi kadın onu düşünsünler acıları düşünsünler yok bacım bizde şans yok tedavi olan kadınların sorunu değil bence
Erkeklerden nefret edıyrm
Hepsı aynııı b....

images
:tokat::tokat::tokat::tokat::tokat:
selaaaaaam ben geldiiiiiiiiiiimmmm
pazartesi işe başlıyorum :ıslık::ıslık::ıslık::ıslık:

***14. TAKİM 549. ETAP***

Bir garip (51.1/50.6/0.5/0.98%)
Melekemal (67.4/ / /%)
2.kez bildirimde bulunmadı
Favelayn (65.8/64 /1.8 /2.74%)
munter ( 70.7/70.2/0.5
/0.71 %)
UMEYYE (70.2/69.5/0.7/1%)

14. Takim ortalamasi: %1,086

sasğğol kuzumm avukat yanında inşallah hayırlı olur memnun kalırım :dua:

avukat yanında kuzum o dediğim değil galiba hangini dedim hatırlamıyom:KK70:

sağol canım teşekkür ederimm :KK60:
işte dün avukatı dedn ya :D:D iyi hadi masa bası iş buldn yine :D nası maas yemek fln

***14. TAKİM 549. ETAP***

Bir garip (51.1/50.6/0.5/0.98%)
Melekemal (67.4/ / /%)
2.kez bildirimde bulunmadı
Favelayn (65.8/64 /1.8 /2.74%)
munter ( 70.7/70.2/0.5
/0.71 %)
UMEYYE (70.2/69.5/0.7/1%)

14. Takim ortalamasi: %1,086
Kaçıncı olduk acaba

işte dün avukatı dedn ya :KK70::KK70: iyi hadi masa bası iş buldn yine :KK70: nası maas yemek fln

evet ay sukur buldum hem yeride ddaha güzel maşaımıda düzgün alırım inşallah :dua: maaş aynı sigortam şubatta başlıcak deneme süresi gibi olcak iki tarafa memnun kalırsa devam etcem yemekte orda çevredeki yemekcilerden yeniyomuss

evet ay sukur buldum hem yeride ddaha güzel maşaımıda düzgün alırım inşallah :dua: maaş aynı sigortam şubatta başlıcak deneme süresi gibi olcak iki tarafa memnun kalırsa devam etcem yemekte orda çevredeki yemekcilerden yeniyomuss
valla cok sevindim kuzum :halay::halay::halay::halay: hadi hayırlı ugurlu olsun:halay:

Back
X