• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bir şey olmadı içim köpürdü sadece bir amca var sürekli buraya gelen müşavire masaj yapıyor her gün geliyor allahım cumartesi geldi dün geldi pazartesi geldi allahım isyan ettim müşavirde yok benim odanma geçiyor bugün kesin gelecek ona gerildim cumartesi günü tekim çıkıcam dedim adam ısrar ile kahve istedi 5 te gel diyorum geleceğinde çıkıyor 3 te geliyor bugünde aynısı olursa dışarı çıkıcam

trip ile olmaz ciddi ciddi konuşacaksın ne demek koltukta uyuyakalmak pc oynamak :deli:
gelipte napıyo o kadar :KK70::KK70: kız cok sinr bozucu bnm eski calışıtıgım yerde patronun babası geliyodu hergün boş boş konusuyodu :KK70:
uyumasın koltukta niye uyuyo babası o akdar yatak aldı ona :D

Eki Görüntüle 2084960
İngilizcem superdir biliyon ee hav ar yuu
adetaaa
upload_2017-12-27_9-30-48.webp

Evet canım ya ama çok zorlamıyorum aç olsa yerdi herhalde dimi

Ayy kıyamam üzülme döveriz biz onu :anne:
aynen bende zorlamamadan yanaym acıkınc zatn mecbur yiyolar :halay:
sabah alarmı caldı geldi yataga yattı sessizce bni uyandırıyo kendince burda yattım mesajı vercek:deli::deli: hiç pas vermeden cıktım evden :D

Ayy daha 10 gunluk raporu bitmedi:KK70: pazar bitiyi ama bi 7 gun daha almayi planliyo :eek:
uh anasını napcakmş okadar bizde calışıyok:işsiz:
kızlar arkdaşıma hediye göndercem karar veremedim önceden jokerden gönderdim başka site var mı güvenli alışveriş yapacağım mesela bezde gönderebilirim en ihtiyaç olan şeuy
bebek ne kadarlık kuzum:emir_bebek:

sabah alarmı caldı geldi yataga yattı sessizce bni uyandırıyo kendince burda yattım mesajı vercek:deli::deli: hiç pas vermeden cıktım evden :KK70:

Fırsatıni bulmusken suyunu cikarim diyo:KK70: burnu donar napsin gece:tokat:

gelipte napıyo o kadar :KK70::KK70: kız cok sinr bozucu bnm eski calışıtıgım yerde patronun babası geliyodu hergün boş boş konusuyodu :KK70:
uyumasın koltukta niye uyuyo babası o akdar yatak aldı ona :KK70:
kalbin kaldırırsa diyim mi :D :D bir ara bana erkek olcak dedi göbeğin deliği yukarda vs dedi kilo yani hamile değilim birde tedavi zamanı hadsiz şey birde gözleri varya fıldır fıldır oynuyor geçen de şans vereyim ilk kez birinden bu kadar nefret ettim gıcık oldum hayatımda ... neyse sohbetlerine cvb verdim falan çocuk olayına girdi yine olmadı dedim bu sefer tedavilewr falan vr dedi biliyorum dedim yine olmadı ertesi gün geldi bu diyor ki şey yaptıktan sonra yklarını havaya dik ben şok sonra ertesi gün yine geldi ben dedim ama br daha b,rşey demicem aramızda kalsın falan dedi gıcık oluyorum işte

sabah alarmı caldı geldi yataga yattı sessizce bni uyandırıyo kendince burda yattım mesajı vercek:deli::deli: hiç pas vermeden cıktım evden :KK70:

Azıcık evliliginiz otursun zaman gecsin yapisik ikiz gibi gezersiniz esim bensiz asla uyumaya gitmez zorunan goturur beni huyumm gelmese bile ben ettim bunu yapişkanligi severim zamanla alisiyolar:KK70:

kalbin kaldırırsa diyim mi :KK70: :KK70: bir ara bana erkek olcak dedi göbeğin deliği yukarda vs dedi kilo yani hamile değilim birde tedavi zamanı hadsiz şey birde gözleri varya fıldır fıldır oynuyor geçen de şans vereyim ilk kez birinden bu kadar nefret ettim gıcık oldum hayatımda ... neyse sohbetlerine cvb verdim falan çocuk olayına girdi yine olmadı dedim bu sefer tedavilewr falan vr dedi biliyorum dedim yine olmadı ertesi gün geldi bu diyor ki şey yaptıktan sonra yklarını havaya dik ben şok sonra ertesi gün yine geldi ben dedim ama br daha b,rşey demicem aramızda kalsın falan dedi gıcık oluyorum işte
ay anlattıydın onu o ayak mevzusunu :D yasına bakan adam sanır :D
e söyle patronun senin amcan değil miydi gelmesin uygunsuz konusuyo raahtsız oluyorum deee
müşteri fln mı

Azıcık evliliginiz otursun zaman gecsin yapisik ikiz gibi gezersiniz esim bensiz asla uyumaya gitmez zorunan goturur beni huyumm gelmese bile ben ettim bunu yapişkanligi severim zamanla alisiyolar:KK70:
akşamda ben tv karsısında uyucam :D:D

:KK19: :KK70:

Back
X