Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlar bu hafta listeye giricemmi menü paylaşmaya başlayımmı henüz bilgilenmedim diyetede başlayamadım benim bir an önce motive olmam gerekiyor
Merhaba hoşgeldin.:KK25:Menüyü akşamları paylaşıyoruz. Sebze ağırlıklı beslen pirinç, makarna, hamur işi, tatlı, şeker tüketmemeye çalış. Sebze yemeğinden 5-6 yemek kaşığı yemeğin yağsız tarafından yiyebilirsin. Bu arada sebzenin suyunu değil tanesinden tüketeceksin.

Uyanınca 2 kayısı kurusu ve 2 bardak ılık su Sabah 1 haşlanmış yumurta, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 6 zeytin, yeşillik domates salatalık biber sınırsız, 2 ince dilim tam buğday ekmeği

Ara
1 meyve 3 yemek kaşığı yoğurt

Öğlen 1 kase çorba, sebze 6 kaşık, salata sınırsız yiyebilirsin, yoğurt 3 yemek kaşığı, 2 ince dilim tam buğday ekmeği

Ara
1 meyve 1 su bardağı süt veya yoğurt

Akşam 3 köfte kadar ızgara ya da haşlama yağsız et, 1 kase çorba, 6 yemek kaşığı sebze, 3 kaşık yoğurt, sınırsız salata, 2 ince dilim tam buğday ekmeği

Ara
3 kaşık yoğurt

Benim menüm bu dilersen başlangıç için bunu uygula

Tamam canım çok tşkler yarın başlayım:rapci:
Bu arada grubun ilk sayfasında kurallar var ilk sayfayı okuyup kabul ediyorsan kabul ediyorum diyip başlayabilirsin. Grup kaptanımız ve yardımcı arkadaşlar gruba istenilen kiloyu verdiğin takdirde gruba kabul ediyorlar.

Bu arada grubun ilk sayfasında kurallar var ilk sayfayı okuyup kabul ediyorsan kabul ediyorum diyip başlayabilirsin. Grup kaptanımız ve yardımcı arkadaşlar gruba istenilen kiloyu verdiğin takdirde gruba kabul ediyorlar.
Canım arkadaş takımdaymış zaten izine ayrılmış

Zayifken kilo vermek kolay gelirdi yemezsin zayıflarsın derdim tabi istah ne demek bilmiyordum şimdi goruyorum ki zayiflamak kolay degil yürüyüş yaparken hep bunu dusundim ayaklarim agridi sırf spor bosa gitmesin diye yemiycem bugün dune gore daha az istahliyim

Valla benden de iyi yazıyorsundur arada unutuyorum nicki :KK70: :KK70:

Kesinlikle bur regli olayım bakalım öyle başlarız geçen ay betaber olmuştuk muhtemelen bu ayda öyle olur
Benim daha 1 hafta var :halay::halay:
Günaydın kızlar bu hafta listeye giricemmi menü paylaşmaya başlayımmı henüz bilgilenmedim diyetede başlayamadım benim bir an önce motive olmam gerekiyor
Kuzum kizlar anlatmis zaten sen listedeymis gibi basla cuma aliriz listeyy seni:KK200:

Back
X