Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tamam canım inşallah maydanoz severim ama süt azaltıyormuş korkuyorum :KK17: kimyon damı adet söküyor
Kimyon gaz söktürür canım adet bilmiyorum spor yap rn iyisi sen canım emziriyorsun tepmesin geri

canim bende iceyim ne ladar kimyon koymam lazim

sag ol cnm malum kp kv hazirliklar inan gozum kalmasin diye yedim sisicikti bir yerlerim cok guzelde yapmistim soylemesi ayip :KK70: aksami hafif gecirdim ama gorsun degil mi :ıslık:
ip yokmus gibi deneyecehim ben de:KK23:
Tüm kimyon ile 1 çay bardağına bir tutam koyuyorum canım
Yok canim yarin cuma ya bide fazla ciktim bugun yarin kac kg cikacam diye boyle beslendim..bugun annemgile geldim immh cok güzel şeyler hazirlamis agzimi surmedim yarin misafir gelcek lahmacun yapcam dedi ben yokum gelmem dedim..yarin teyzemgil gelcekti annemgile iste imtihanlarim benim..
Yemicen emi lahmacun :deli:

Yok canim yarin cuma ya bide fazla ciktim bugun yarin kac kg cikacam diye boyle beslendim..bugun annemgile geldim immh cok güzel şeyler hazirlamis agzimi surmedim yarin misafir gelcek lahmacun yapcam dedi ben yokum gelmem dedim..yarin teyzemgil gelcekti annemgile iste imtihanlarim benim..
Git kiz zaten yemek yiceksin yarin tartılma gunu. 1 tanıdık yersen birsey olmaz. Hem diğer tartılma gününe 1 hafta kalıcak ozaman toparlarsın:D ben nasil bir yardimciyim ahhaha ama haftada bir normal doyurucu bir yemek şart bence yoksa metabolizma calismiyor

Anlıyorum canım afiyet olsun kv yemeğe gittiğimizde oda yapar sağolsun diyetteyiz desekte oğullarım yer der ama bizde yeriz o_O
kizim sen diyetteyim deme sen zaten kus kadarsinnn bulmusken ye gitsinnnn gizel yemeklerii hamur isleriniiii ben sen gibi olsam mumkunati yok kurtulamazlar beden :D

1250 ip
Leslie 5dk 1mil yapıyordum ama oğlum uyandı neyse :110:
Toplam 190puan

Ve oğlumun yemediği şekersiz muhallebi (3tk)
%30 sütlü şekersiz nescafe (1kupa)
Yarım avuç kabak çekirdeği
Bir avuç fıstık

BORDO ŞİŞKOLAR:KK76:

Bir garip:198+346,5+125,5+340
Favelayn:30+0+12
munter:3+3+3
orkide1453:28+16+93
tgb1907:0puan

KOŞAN KAPLUMBAĞALAR:KK55:
selcanmehmetcan:0+28+33+66
UMEYYE:37.5+63,5+74+107
keptinn:6+6+13+12
Blacksee55:
SchonerDuft: 28-4=24

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 3puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..1puan
Şınav =>5tane..1puan

Kızlar bu hafta böyle devam etsin haftaya 20ip 1 puan olarak değiştirilecek ona göre

Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım pazartesi günü ağzına karbonhidrat sürmeyecek :KK20:
Kazanan takım 20 puan önde başlayacak :KK71:
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü 

Git kiz zaten yemek yiceksin yarin tartılma gunu. 1 tanıdık yersen birsey olmaz. Hem diğer tartılma gününe 1 hafta kalıcak ozaman toparlarsın:KK70: ben nasil bir yardimciyim ahhaha ama haftada bir normal doyurucu bir yemek şart bence yoksa metabolizma calismiyor
Seni çakal yaaa:halay:
:KK70:

Eşim iki gün önce iki sene önce yaptığım kol böreklerinden istedi tartının geçmesini bekliyorum ;)
kizim sen diyetteyim deme sen zaten kus kadarsinnn bulmusken ye gitsinnnn gizel yemeklerii hamur isleriniiii ben sen gibi olsam mumkunati yok kurtulamazlar beden :KK70:
Kız herşeyi geçtim sağlıksız ya :KK20:

Kızlar bir sey danışamam lazım size ...
9 katlı apt. Oturuyorum 7.ci kattın balkon borusunda problem var benim üst kat komşumun ve onun üstündeki komşunun salonuna sızıntı yapıyor duvar nemlenmiş durumda üst komşunun hali berbat zaten 6.ci katta da öğrenci yaşıyor bayan bir öğrenci onun yüzüne tadilat yapılamıyor eve erkek giremezmis vs babasına kadar aradık ama halen aynı durum şimdi sel uyarısı verildi yarın için yağmur daha çok yağacak ve yine benim salonum batacak daha beter nereye şikayet edeyim direk zabıtaya mı yoksa belediyeye mi böyle bir şey başınıza geldi mi ?

Kızlar bir sey danışamam lazım size ...
9 katlı apt. Oturuyorum 7.ci kattın balkon borusunda problem var benim üst kat komşumun ve onun üstündeki komşunun salonuna sızıntı yapıyor duvar nemlenmiş durumda üst komşunun hali berbat zaten 6.ci katta da öğrenci yaşıyor bayan bir öğrenci onun yüzüne tadilat yapılamıyor eve erkek giremezmis vs babasına kadar aradık ama halen aynı durum şimdi sel uyarısı verildi yarın için yağmur daha çok yağacak ve yine benim salonum batacak daha beter nereye şikayet edeyim direk zabıtaya mı yoksa belediyeye mi böyle bir şey başınıza geldi mi ?
Benim bunlardan baska fikrim yok cnm .
nasil bayan ogrenci oyle hic mi ustalarla isi olmuyor ailesi gelsin yaptirsinlar o zaman sacmalikk

Benim bunlardan baska fikrim yok cnm .
nasil bayan ogrenci oyle hic mi ustalarla isi olmuyor ailesi gelsin yaptirsinlar o zaman sacmalikk
Onu da yapmıyorlar canım babasını aradık namuslu takılıyor fallik usta ege girerse bekaretini kaybedecek sanki o kadar geri kafalı insanlar ki yine bizi buldu

Seni çakal yaaa:halay:
:KK70:

Eşim iki gün önce iki sene önce yaptığım kol böreklerinden istedi tartının geçmesini bekliyorum :KK66:

Kız herşeyi geçtim sağlıksız ya :KK20:
Regliyken spor sanki vucutta su topluy ne olduysa bu regl de spor yaptim ve hep kg mu korurdum kg almisim bakalim yarin odemim ne ka gider
Canim 12dk kondisyon bisiklet 6puan
30dk yuruyus 6puan yaptim spor bugun karin kaslarim iyi agridi :)

Back
X