Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyi kuzum ne olsun bildiğin gibi :KK54:

ok olur ben bugün öğlen dışarda yemeyi düşünüyorum közde tavuk göğsü yicem muhtemelen yanına ayran .akşamı bilmiyorum et yersem çok ağır olur gibime geliyor . o liste nasıl atarmısın bana . ben haşlama yumurta yiyemiyorum zeytin de öyle
canım bu listede akşamları salata iki yümurta ve 2 galeta var yumurta yiyemezsen olmaz tabi

SPOR candır diyoruz o zaman spora başlıyoruz emi. kilo verirkende spor yapıyordun sen vücüdun direiyor bence

o zaman dambılı sadece kol çalışırken kullanayım öyle mi diyorsun

ok akşam ve sabah ne yiceksin peki ?
canım sabahları yumurta benm klasik akşam evde nohut var ama bu listeye uymaz sanki ne ayarlasam

Günaydin canimmmm neler yiyosun bakalim
Aslında menüme çok dikkat edemiyorum. Bir çorba içmeyeli baya oldu. Akşam et salata tüketmeye çalışıyorum. Ama abartı yediğim bişey yokki. Eşim vardiyalı çalışıyor. Daha çok günde 2 öğün yiyorum.

Eşimin uyumadığı saatlerde spora gidiyorum. Herşeyimi ona göre ayarlamak zorunda kalıyorum. :işsiz: O uyanıkken Yemekmi yapayım, spor mu yoksa temizlik mi:KK34:
Bıktım düzensiz yaşamaktan yaa. :işsiz:

ja ben gecen reklamlarda sey gördüm söyle titresimli bi alet üstüne biniosun titriosun cok kilo verdiriomus alma ve almama arasinda gidip geliyorum ise yaradini bilsem hemen alcam:)
Bende var ondan titreşimli kemer diyorsun dimi sıkılaştırıyor güzelde oluyor ama bende böbrek ağrısıyaptı sık yaptığım zamanlarda pelvik böbrek olduğum için oldu ama platese başlıcaksan gere yok bence

Selam kizlar
Ben 26 yasinda 11 aylik kiz annesiyim.
70 kiloyum 1.68 boyum.
Bundan once bir gruba katilmaya niyetlenmistim ama daha sonra hem kurallar zorladi hemde sutum azaliyor diye diyeti birakmistim.
Kizim artik emmiyor. O yuzden bende dogumdan kalan fazla kilolarimdan kurtulmak istiyorum.
Ozellikle gobegim ve basenlerimden sikayetciyim :bicak:
Beni grubunuza kabul ederseniz sevinirim
Saygilar :KK52:

Hee var bebik tarif topikte ben yaptim 7 günlük ekmaami buzluga dizdim:KK70: eferin iyki 4 tabak yememisin:anneadayı::KK70: bende beli 65 cm memnun oldum:anneadayı:
Doktora gittim geldim 36 gunlukms yine igne soktular agzina tukureym pisman olcm nerdeyse su igneler yuzunden :D:d:D

Selam kizlar
70 kiloyum 1.68 boyum.
Bundan once bir gruba katilmaya niyetlenmistim ama daha sonra hem kurallar zorladi hemde sutum azaliyor diye diyeti birakmistim.
Kizim artik emmiyor. O yuzden bende dogumdan kalan fazla kilolarimdan kurtulmak istiyorum.
Oo ne guzel denk gelmisim :D hosgeldin caniimm tabiki buyur gel takimimiza ilk sayfada kurallar var onlari okursn bugunden itibaren menu oaylasmaya baslayabilirsn kurallara uyarsan 2 hafta sonra takimdasin:halay:

canım bu listede akşamları salata iki yümurta ve 2 galeta var yumurta yiyemezsen olmaz tabi
yiyemem kesinlikle bugün sabah bir tane yedim zorlandım . muhtemelen haşlamadır yumurtalar

canım sabahları yumurta benm klasik akşam evde nohut var ama bu listeye uymaz sanki ne ayarlasam

tavuk haşlama yesen olur mu
o nasil cnm ben bilmiyrm
basamak şeklinde oluyor resim atarım

Aslında menüme çok dikkat edemiyorum. Bir çorba içmeyeli baya oldu. Akşam et salata tüketmeye çalışıyorum. Ama abartı yediğim bişey yokki. Eşim vardiyalı çalışıyor. Daha çok günde 2 öğün yiyorum.
anladim canim ben senin menülere bi dikkat edim bakalim belki biseyler degistiririz daha hizli verisin kilo:)

Eşimin uyumadığı saatlerde spora gidiyorum. Herşeyimi ona göre ayarlamak zorunda kalıyorum. :işsiz: O uyanıkken Yemekmi yapayım, spor mu yoksa temizlik mi:KK34:
Bıktım düzensiz yaşamaktan yaa. :işsiz:
ne iş ypıyor eşin

Selam kizlar
70 kiloyum 1.68 boyum.
hoş geldin canım tbi ki alırız hedef kilon kaç ?

arkadaşlar ayran detoksunu deneyen oldu mu
ben denedim ama 2 gittiyse 1 kilo geri geliyo

Back
X