Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah
1 yumurta ve 2 dilim sucuk ile peynirli omlet
1 bardak süt light
Ara
5 6 çiğ badem
Öğlen
1 bardak süt light
15 gibi
1 bardak ayran
Akşam 150 gr.kadar tavuk göğsü ızgara
Bol salata
Büyük boy ayran
Ara
Yok
Ortalama 120 dk yürüdüm bugün halim kalmadı şimdilik
Su 2lt olmuştur 3 4 bardak daha içerim
Süpperr:KK5:

canim abur cubur cok olmus. Kilona gore cok yetersiz beslenmissin. Kalori takibini biliyor musun?

Bu arada aramiza hos geldinn
Josbulduk cnm
Yok kalori takibini bilmiyorum

Degısık olmus ama bılemedm :KK70:
Aynen dun bayagi degisik oldu bugun toparlayacagm insallah

bu ne böyle :KK70: neyse ilk gn bişi olmaz ama bugün dha güzel olsun takipteyim :sopa:
Bugun dikkat etmeye calisiyorum daha duzenli bir menu olusturdum kendime ;)

Hee dün cips aldı kendi yedi :KK70: kendime bitter aldım bende yarından sonra 1 ninik kare yemeye başlıcam :KK70: :KK70:

70.90 oldum kız hafta sonu 69 olurum kesin

Evetttttttt
ayyy bnmkide 2 tane alır abuc cubur ne alıyosa kendikini yer sonra bana aldıgını yer :D:D

sen sportif evlenmissinn ben boyle evlendigim icin gozume hos gelit :KK70:
biz kiloyu problem yapmiyoruz sisman seviyoz sanirim :KK70: Ben sirf saglik icin idral kilomuzda olmak istiyorum da beceremiyorum :KK70: sen baklava seviyorsunn dimekkk:KK8:baklavaci kiz:KK8:

ayy olmaz olur mu cnm tsk ederim. Tek sorun bana olculu lazim :KK43:

aynen cnm. ciddi cisdi konus mezarami getirecek parayii :sinirli:
Oluyon aha ideal kilona adim adim yahlaşıyon:KK8: hee bahlavayi yemeyi de severim seyretmeyi de:KK70:

Aynen canim. Cok sukur esim tam destek ama kizim huysuz bebek esim ilgilense bile surekli agliyor haliyle pskolojik baski oluyor uzerimde. Vicdan azabi cekiyorum bu d3fa:bicak:
Hic olmasin annelerin dinlenmeye ihtiyacı var kuzum o da babasi alışsın baksin iyi olur

Hee dün cips aldı kendi yedi :KK70: kendime bitter aldım bende yarından sonra 1 ninik kare yemeye başlıcam :KK70: :KK70:

70.90 oldum kız hafta sonu 69 olurum kesin

Evetttttttt
Eşim alinca bensiz yimiyo nadir aliyo ya senle hızlı hızlı yemeyince tadi çıkmıyo diyo :Dahahajajjahah cips coh seviyom ben ya:bicak: biz cips yedim mi 3 paketi döküp oyle yiyoh :bicak:ama 2 3 ayda bir anca yiyih Allah tan:deli: hee bitterden zarar gelmez yi:halay: ama devamli yeyince cikolata bagimlilik yapiyo sanki ya insanin cani istiyo surekli:sus:
Supersin bebegimmmm ustune düşünce iyce hizlaniyo kilo işi bende kizimi babannesine birakirsam haftasonu yürüyüşler yapariz esimle o zaman cok iyi vermistim :eğlence: pazartesi 69 la gelirsinn:halay:bende 53 le gelimm :dua:

Back
X