- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #254.981
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öyle1 saat sonra cıkıyorum![]()
oo hazır yemekbende öyle
kv ye gidecez inşallah tatlı almamıştır . yoğurt salata 2 yk et yicem kalkacam
yarın da hazıra konacamoo hazır yemek![]()
bence yarın sebze protein ikisi bir olsnkızlar bana fikir verin şimdi 2 gündür protein ağırlıklı gittim yarında böyle mi devam edeyim sebze mi yeyim acaba öğlen
bnde bu akşam yapaymyarın da hazıra konacamannem ptlıcan slata yaptırcam
ağzım sulandı
hihihi evet öyle vallahSchonerDuft a sana attıgım fotoyuuuu
nası atcana t bakam modellerşimdi alamam ama olsn önce bi kilomu bedenimi öğrenmme lazm son günler alırım
ayyy biz bi kere bunlardan gelmiştiii şahanneeeeee
![]()
hadi bakalim insallah söyle 70den biraz uzaklas iyi olur:)inşallah bu ara o azim var gibi
42beden al utanma![]()
protein ne yesem ki anneme gidecem yarım önceden demem lazım 2 gündür tavuk yiyorum.bence yarın sebze protein ikisi bir olsn
bnde bu akşam yapaymdolapta hazır slata vardı (turp havuc rendesi soğan ) içine patlıcanla domates atarım
![]()
pek güzeller her ne kada içi boş olsa dahihihi evet öyle vallah
sanırım hafta sonuna uzaklaşırım inşallah yanihadi bakalim insallah söyle 70den biraz uzaklas iyi olur:)
tavuk cigeri sever misinprotein ne yesem ki anneme gidecem yarım önceden demem lazım 2 gündür tavuk yiyorum.
benim de var evde pancar ve siyah havuç rendesi efsane lezzet oluyor
Ben spor yapıyom. İncecik olcam. Angelinanın kızı sanacaklarnaptınız kızlar . vergi dairesine gittim 7 kat çıktım indim yürüdüm de mis gibi spor oldu
ciğer asla yememtavuk cigeri sever misin
üstüne bol ekşi![]()
Adamımsınciğer asla yemembumbar yerim ama
Ben spor yapıyom. İncecik olcam. Angelinanın kızı sanacaklar![]()
asla asla demeciğer asla yemembumbar yerim ama
bende eve gidince yapcamBen spor yapıyom. İncecik olcam. Angelinanın kızı sanacaklar![]()
bumbar varken ynir mi allah aşkınaAdamımsın![]()
işkembe yerim hee sonra niye yedin olmasınbende diğr büyük totolu ablammızın yolunda ilerliyorm
asla asla demeişkembe yi
![]()