Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar gece hiç uyuyamadım dahada fena oldum ya iki boğazımda şişti bayılıcam şimdi ya uykum var karnım aç ama yemek yiyemiyorum yutkunamıyorum bile uf ya:59::59::59:

geçmiş olsun canım ya

selamlar kızlar
benimde moralim çok bozuk doktordan geldim işte yara için
yarın yakıcak yarayı damardan uyuşturcakmış aci hissedersin yoksa dedi hastaneden çıktım kendimi otobüslerde ağlamamak için zor tuttum:43:
ne diyem rabbim daha büyük dertler vermesin :59:

canım düşünme kötü şeyler dediğin gibi allah beterinden saklasın

sağol yavrim :38:
bencede canım bende senin gibi düşünüyorum
ceza caydırıcı takımların diline düşmeyi hiç istemem hemde böylece herkes sorumluluğunun farkına varıyo..
aman allah korusun canım aklına kötü şeyler getirme

bende giremezsem gün byunca hiç bilinki ya net yoktur ya evde yokumdur ya da kötü bişey olmuştur :31:

evet ceza caydırıcı bencede.
canım bütün ihtimalleri saydın geriye ne kaldı ki :52:

kızlarr çok moralim bozuldu yaa :43::43::43:

beşibiryerde içiyorum ya formda yorumlara bi baktım kanser yapıyo die yazılmış sakın içmeyin v.s v.s ee napıcam ben şimdi ufff:(((

bitkisel değil mi niye kanser yapıyormuş. ona gelene kadar daha neler var canım kanser yapan

slm kızlar saat 10 da ve 12 de ki elmamı yedim.
bugün arkadaşların günü var. arkadaş ilçede oturuyor. gitmesem diyorum ama ilçeye gitmemiz lazım ev arkadaşımla. evden çıkma durumumuz var. ilçeden ev bakcaz. o yüzden ilçeye gitmemiz gerekiyor. napcam bilmiyorum :59: saat 14, 16 ve 18 deki elmalarımı yemeyip çok az bişey mi yesem günde. eve gelince üzerine sporumuda yapar eritirim. allahım sen beni yoldan çıkarma :26:

Öneri:

Cuma zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.

Oylamada son durum:
1. Takım Kabul
2. Takım Kabul
3. Takım Kabul
4. Takım Kabul
5. Takım Red
7. Takım Red
8. Takım Kabul
9. Takım ??
13. Takım Kabul
14. Takım Red

Kabul oyu sayısı: 6
Red oyu sayısı: 3

9. Takımdan kararını beklemeye gerek yok..
Öneri 6 kabul oyu ile kabul edilmiştir.

evet arkadaşlar yukardaki mesajı paylaşım topiğinden aldım. bu karar kabul edilmiş. artık uygulanacak. takımdan ayrılanlar ancak 6 ay sonra dönebilecekler

bugün arkadaşların günü var. arkadaş ilçede oturuyor. gitmesem diyorum ama ilçeye gitmemiz lazım ev arkadaşımla. evden çıkma durumumuz var. ilçeden ev bakcaz. o yüzden ilçeye gitmemiz gerekiyor. napcam bilmiyorum :59: saat 14, 16 ve 18 deki elmalarımı yemeyip çok az bişey mi yesem günde. eve gelince üzerine sporumuda yapar eritirim. allahım sen beni yoldan çıkarma :26:

canımm valla bence elmalarını yee güzel gidiyosun çünki :8::8:

kızlarr sabah kahvaltımı daha yeni yaptım canım hiç bişey istemiyo ağrıdan dolayı:25::25: ama yedim mecburen
küçük sandviç ekmeğinin yarısı (k.ekmeği ) içine k.kutusu kadar süzme beyaz peynir yarım çeri domatesi koydum bide şekersiz çay yanına :31::31:

beşibiryerde içiyorum ya formda yorumlara bi baktım kanser yapıyo die yazılmış sakın içmeyin v.s v.s ee napıcam ben şimdi ufff:(((
canım bende içiyorum :53:
bu ara suya ağırlık vermeye çalışıyorum o yüzden günde 1 bardağa düşürdüm hepsini
yeşil çay
form çay
5 1 yerde içiyorum bende :37:
geçmiş olsun canım ya

canım düşünme kötü şeyler dediğin gibi allah beterinden saklasın

amin canım

evet ceza caydırıcı bencede.
canım bütün ihtimalleri saydın geriye ne kaldı ki :52:

bitkisel değil mi niye kanser yapıyormuş. ona gelene kadar daha neler var canım kanser yapan

evet bencede caydırıcı kıskananlar çatlasın :9:
işte en kötü ihtimaller bunlar yani :27:

canım hafif bişiler yiyebilirsin yani :31:
aman hee yoldan çıkmaaa :20:

bende bugünki menümü yazayım

sabah
1 kase special k

öğle
bir dilim avdar ekmeği
1 karnıyarık
3 kaşık yoğurt

ara
bir elma

akşam (ne yiyeceğim belli :27:)

6 7 kaşık bezelye yemeği
bir dilim çavdar ekmeği
3 kaşık yoğurt

ara
2 avuç leblebi

ayşen canımm peki faydasını gördün mü bu çaylarınn :44::44:bende inan çok su içiyorum 3 lt buluyodur :52:

kızlarr şimdi arkadaşım geldi yanıma savcılık sınavını kazandı kutlamak için tatlı ve dondurma almışş yemem dietteyim dedim kızdıı oda ne dieti fıstık gibisinn :37::37: bende yaa tabi tabi sen erkeksin diet sorunun yokk :22::22:bide yakın arkadaşım acaba diorum 2-3 kaşık dondurma yesem ne olurr yada şeytana uymayım:47::47::47: mı off şaştım kaldımm :36::36:

hadi ya bende içiyorum içmesemmi....kim yazmış doktorlarmı,kullananlarmı.............

salata tarzı şeyler ye canım..............

kızlarr şimdi arkadaşım geldi yanıma savcılık sınavını kazandı kutlamak için tatlı ve dondurma almışş yemem dietteyim dedim kızdıı oda ne dieti fıstık gibisinn :37::37: bende yaa tabi tabi sen erkeksin diet sorunun yokk :22::22:bide yakın arkadaşım acaba diorum 2-3 kaşık dondurma yesem ne olurr yada şeytana uymayım:47::47::47: mı off şaştım kaldımm :36::36:

vanilyalıysa sorun yok..............

selinayy canım walla burda formlardan okudum yorum yazmışlar sakın içmeyin felan die :45::45::45:

dondurma wanilyalı waalllaa ohhhh yiyim o zaman :56::56:

menümü paylaşayım hemen

sabah tavada az yağda yumurta,1 parça ekmek..........
ara 1 yeşil elma
öğlen 1 kase yoğurt çorbası,bir parça ekmek,yeşil soğan

akşamada 1 tane biber dolması yoğurtla birlikte inşallah menüyü şaşmam.........

Zayıflamak ve forma girmek amacıyla içilen bitkisel çaylar, akut hepatitten siroza kadar ciddi karaciğer hasarına neden olabiliyor.
Zayıflama çaylarında bulunan alkaloit adlı kimyasalların, akut hepatit başta olmak üzere hızlı seyirli ve ölümcül sarılık ve siroz gibi ciddi karaciğer hastalıklarına neden olduğu belirtildi. Türk Karaciğer Araştırmaları Derneği Başkanı Prof. Dr. Nurdan Tözüm, “Son zamanlarda moda haline geldi ama ben zayıflamak için çay tüketilmesini önermiyorum. Kullanan kişinin de bu çayların, sağlığına zarar verebileceğini ve karaciğerinde geçici ya da kalıcı ciddi hasar bırakabileceğini bilmesi gerekir” dedi.

alıntıdır....

Yeşil çayı günde kaç fincan içmeliyiz?

yeşil çay
*Hiç içmeyenler En az 1 fincan içmelidir.
*En mantıklısı günde 2-3 Fincan içilmesidir
*5 fincandan fazlası size zarar verebilir.
Bu konuda benim en çok güvendiğim kaynak 2002 yılında başladığı araştırmayı 2006’da tamamlamış olan Japon bilim adamı Kuriyama’nın tavsiyesidir. Kuriyama herkesin günde en az bir fincan yeşil çay içmesini öneriyor günlük iki ya da 3 fincan çayın çok faydalı olacağını söylüyor 5 fincana kadar zararı yok.
Uyarı: Yeşil çay asla aşırı sıcak içilmemelidir. Antioksidan içerdiği için yemek borusu kanseri oluşumunu hızlandırabilir

alıntıdır....

Zayıflamak ve forma girmek amacıyla içilen bitkisel çaylar, akut hepatitten siroza kadar ciddi karaciğer hasarına neden olabiliyor.
Zayıflama çaylarında bulunan alkaloit adlı kimyasalların, akut hepatit başta olmak üzere hızlı seyirli ve ölümcül sarılık ve siroz gibi ciddi karaciğer hastalıklarına neden olduğu belirtildi. Türk Karaciğer Araştırmaları Derneği Başkanı Prof. Dr. Nurdan Tözüm, “Son zamanlarda moda haline geldi ama ben zayıflamak için çay tüketilmesini önermiyorum. Kullanan kişinin de bu çayların, sağlığına zarar verebileceğini ve karaciğerinde geçici ya da kalıcı ciddi hasar bırakabileceğini bilmesi gerekir” dedi.

alıntıdır....

canım içmeyi bırakıyım hemennn. yeşil çay içiyim o zaman daha önce yeşil çay içmemiştim ama beşibiyerdenin içinde zaten vardıı pardon paylaşım içi sağol canımm :81:

selamlar herkese yusuf ta bende hasta olduk yatıyoruz benim boğazlarım ağrıyor yusufta kusma ve ateş var yarın götüreceğim doktora kusura bakmayın giremedim.......

Back
X