- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #262.541
heee gazlandım da azcıkwuuu cok iddalıyız
valla bn bi tanesinden ckinirken 2. cok zor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heee gazlandım da azcıkwuuu cok iddalıyız
valla bn bi tanesinden ckinirken 2. cok zor![]()
cabuk sönmzsn inşallahheee gazlandım da azcık![]()
ewet cnm bendim. 200 tl hemde indirimli hali . yorumlari baya iyicnm dün korse soran senmiydin bgn bi arkadaşaımda tesadüfen gördüm daralmış çıkarmış sadece göbek bölgesi sorunlu 200 tl ye almış göbek eritiyormuş gözlemliycek faydası olursa buraya yazayım
yok sönmem çünkü 2 3 gündür normal yedim midem çok kötü oldu zaten vereceğim 5 6 kilom var hemen verip yoluma bakarım ayrıca bana az yiyon demekte yok ona görecabuk sönmzsn inşallahbnde mi listeye girsem yaa az yerim belki
![]()
yuklu cikar insssssss
test alip yapsan cok merk ettimmmvalla böyle giderse doktora gidecemciddi bulantım vr çünküm
senin ne isin var listedecabuk sönmzsn inşallahbnde mi listeye girsem yaa az yerim belki
![]()
yok kuzum bende idrarda çıkmıyor günüm de geçmeden test yapmak ağır geliyor ama bulantı devam ederse cumartesi kontrole gidecem dahiliyeye o test yaparsa yapar ama olmadığına eminim . şöyle birşey oluyor mu peki ...yuklu cikar insssssss
test alip yapsan cok merk ettimmm
senin ne isin var listede![]()
kaç kilosun sen şimdi yarışak canısıSchonerDuft hazır ikimizde hırslıyken beraber mi yarışsak ki
sen benden zayıfsın ama ben de yakalarım yane
nasıl olur
kaptinn
cokta az yime mdem sendeyok sönmem çünkü 2 3 gündür normal yedim midem çok kötü oldu zaten vereceğim 5 6 kilom var hemen verip yoluma bakarım ayrıca bana az yiyon demekte yok ona göre![]()
yok be 12 bin cıktıyuklu cikar insssssss
test alip yapsan cok merk ettimmm
senin ne isin var listede![]()
anladm cnm hayirlisitla olsun ins.yok kuzum bende idrarda çıkmıyor günüm de geçmeden test yapmak ağır geliyor ama bulantı devam ederse cumartesi kontrole gidecem dahiliyeye o test yaparsa yapar ama olmadığına eminim . şöyle birşey oluyor mu peki ...
mesela sol yumurta yavaş çalışıyor geç büyümeye başladı 10 cm iken regli oldum büyüyor yumurtalar regli bittikten sonra çatlar ve o yumurta ile gebelik oluşur mu ?
kaç kilosun sen şimdi yarışak canısı
12 bin kac yildr calisyrsn ndnse bnm gozumede bir az gelducokta az yime mdem sende
yok be 12 bin cıktıoysa bn daha cok bekliyodum
![]()
işte liste yapcam hafta hafta değişecek o liste bakalım.cokta az yime mdem sende
yok be 12 bin cıktıoysa bn daha cok bekliyodum
![]()
olursa bu şekilde olur bende bilmiyorum aman yoktur da bizdeki umutanladm cnm hayirlisitla olsun ins.
Gec dollenme falan oluyormus belkide d3digin fibi olabikir ben bu konulardan pek anlamiyorum ama yazdığın olabilir gibi gelesi bilemedim
güzel yarına iddialı mısınDunku menum
Sabah
2 yumurtayla mantarli omlet sifir yagla
3 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 yk kahvaltilik sos
1 dl cavdar ekmegi
Ara
Sutlu kahve 2 kuru kayisi
Oglen
Tarhana corbasi
Bol salata
Ara rezene 2 hurma
Aksam
1 parca tavuk gogsunu haslayip salata yaptim
Havuc sote yogurtla
Su 3 litre
aynen haftasonu yapıyorum ben de puana eklense ben de memnun olurumişte liste yapcam hafta hafta değişecek o liste bakalım.
birde spor listesinde cuma dinlenme günü olsa vumartesi pazarda listeye dahil olsa eskiden olduğu gibi olmaz mı ben çalışıyorum tüm sporum hafta sonunda oluyor
olursa bu şekilde olur bende bilmiyorum aman yoktur da bizdeki umutaşılama ile olcak inşallah
5 yıldır burdayım da maas bi zam yapmadıkları için12 bin kac yildr calisyrsn ndnse bnm gozumede bir az geldu![]()
onu @Bir garip le konusun kuzum belki ayarlarişte liste yapcam hafta hafta değişecek o liste bakalım.
birde spor listesinde cuma dinlenme günü olsa vumartesi pazarda listeye dahil olsa eskiden olduğu gibi olmaz mı ben çalışıyorum tüm sporum hafta sonunda oluyor
olursa bu şekilde olur bende bilmiyorum aman yoktur da bizdeki umutaşılama ile olcak inşallah
hem hacemat hem karaay bence güzel bi sonuc cıkıcak yarınilk defa bu kadar gün tartılmadım stres yaptım şimdi kuzenim 21 günü tamamladı karatay da 4.5 kilo verdi 75 küsürlerden 71 e düştü ben de ctesi karataya devam edicem
kaç kilosun sen şimdi yarışak canısı
et bakim ama bana az yiyon demeonu @Bir garip le konusun kuzum belki ayarlar
listelerini takipteyim
hem hacemat hem karaay bence güzel bi sonuc cıkıcak yarın![]()
buki bana da yapsana bundan harika pastalar bunlarhttps://www.google.de/search?q=pina...dpr=1#imgrc=lzeueJE5-9RSoM:&spf=1518698863120
sun linke bi baksaniza kizlar aciliomu sizde... eger becerirsem bu pastayi yapmak istiom![]()
bugün 71,40 çıktım yarına allah büyük karbonhidratlı bir gün geçirdimgeçen cuma 72.8 dim kuzum
yaparim kiz nedemek:) amaa hic yapmadim ilk defa denicem nasil cikar bilemiorum resmini atarim artik basarili olursambuki bana da yapsana bundan harika pastalar bunlar