Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaçamakları yapmasan düz 60 ı görürdün valla çok iyi tebrikler canım
kuzum ben yavas emin adimlarla ilerliyorum:D normal yediklerimden cok kismadan istediğim kiloya inmeye calisiyorum bu da haftada mahsimum 600 700 grama denk geliyor alistim artik az oz :deli:
Kacamaksiz yasayamam ben :KK53:
bende seni tebrik ediyorum cnm guzel gidiyorsun :rapci:

sağol canısı :)

inşaalah canısı

ooo süpersin canımmmm

yesss canısı sana yetişmeye geliyorumm :halay::halay:

ben 65 ile hamile kalmak istiyorum aslında olursa 61 63 arası daha iyi olur
gel kuzum gelll ben yavas veriyorummm yetisirsin benii :KK15:

tamam canim denedikce burdada paylasirim bugün bi kendimi su pastaya verimde bakalim nezaman yapcam cokda yogun bi program var bugün:KK70:
tamam cnmm :KK19:
dun attigin pastayi yapabildin mi

evet öyle gercekten oraya her gitigimizde bi gerginlik oluo aramizda:KK43:... en kötüsüde ne biliomusun nezaman annemlere gitsek babanem mutlaka orda oluo yani düsün artik esim o yüzden cok sIK katilmiyo bana annemlere gitigimde buda üzüyo tabi beni ama onuda anliyorum gecen mesela bi konu gecti bizdeyken iste Kücük görümcem bizde kalcaktiya babanem herkezin yaninda buki calisiyo zaten bide yemekmi yapcak kocasi calismiyo bile o yapar herseyi bulasiklarida yikar gibi sacma sapan bi cümle kurdu esim orda annesi babasi herkz oda öyle deyi Verdi... nekadar gurur kirici esim icin (suan okul okuyup parttime calisiyoya az geliyo babanemin gözüne herhalde)
ayy çok kötü olmuş ben olsam bende gitmem habersiz gitseniz olmuyor mu annenlere ne işi var sürekli nenenin sizde tövbe stres sıkıntı bitmez

kuzum ben yavas emin adimlarla ilerliyorum:KK70: normal yediklerimden cok kismadan istediğim kiloya inmeye calisiyorum bu da haftada mahsimum 600 700 grama denk geliyor alistim artik az oz :deli:

hızlı ver sende canısı kurabik yeme :D

kuzum ben yavas emin adimlarla ilerliyorum:KK70: normal yediklerimden cok kismadan istediğim kiloya inmeye calisiyorum bu da haftada mahsimum 600 700 grama denk geliyor alistim artik az oz :deli:

normal olan o canım zaten idolümsün :nazar:

ayy çok kötü olmuş ben olsam bende gitmem habersiz gitseniz olmuyor mu annenlere ne işi var sürekli nenenin sizde tövbe stres sıkıntı bitmez
bitmiyo vallah ay nebilim hep orda hep habersiz gittik öyle bikac defa ozamanda mutlaka Telefon aciyo haberi oluo hem geliyo Hemde sonradan annemin burnundan getiriyo haber vermedi gelecegimizi diye

yok tatlim isdeyim daha sonra yapcam yani gece yapcam pastayi cünki isden sonra disari cikcaz esimle ve görümcemle ordan gelince artik:) insallah olur vallah olmazsa pastasiz kaliriz:D

canim sen emziriyordun dimi bende emziriyorum emzirenler icin detoks cayi sorabilirmisin veya icecegi ben hala regl olmadim gep sis uyaniyorum belki faydasi olur. Soramazsan skinti yok cnm

sadece gece 1 kere emiyor bizim sıpa onuda zorla veriyorum doktorumda o zaman emzirmeni çok dikkate almıyorum demişti ilk hafta
ben yarın sorayım detoks çayı o zmaan yazsın benim için sonrada emziriyorum sorun olurmu bu çay diyip çakallık yaparsam emzirdiğim için de çay verir belki ilk çayı ben ikinciyi sen kullanırsın :KK70:

bitmiyo vallah ay nebilim hep orda hep habersiz gittik öyle bikac defa ozamanda mutlaka Telefon aciyo haberi oluo hem geliyo Hemde sonradan annemin burnundan getiriyo haber vermedi gelecegimizi diye
GICIK nene desene ne isterler anlamam.
ya güzel dimi beni bu hafta zorladı biraz sabah peynir olmaması kötüydü bide ekmek:KK12:
ben 1 yumurta ile yapabiliyorum kahvaltı ama 3.cü gün öğğ geliyor senin ara öğünleri sevdim öğlen 200 ml süt 15 bdem favorim olcak :D

GICIK nene desene ne isterler anlamam.

ben 1 yumurta ile yapabiliyorum kahvaltı ama 3.cü gün öğğ geliyor senin ara öğünleri sevdim öğlen 200 ml süt 15 bdem favorim olcak :KK70:

benimde en sevdiğim öğün o ben fitre kahveli içiyorum karışmadı ona iç dedi
yumurtaya bayılırım :olamaz: ama sebze corbası :skandal::kusmuk:

benimde en sevdiğim öğün o ben fitre kahveli içiyorum karışmadı ona iç dedi
yumurtaya bayılırım :olamaz: ama sebze corbası :skandal::kusmuk:
sebze çorbası derken :D bana göre domtes çorbası bir sebze çorbasıdır :D yumurtayı haşlama yiyemiyorum ben z.yağı ile kavuruyorum . kahveyi sütlü içiyorum bu arada türk veya nescafe fark etmiyo .. sen sporda yapmıyorsun dimş

sebze çorbası derken :KK70: bana göre domtes çorbası bir sebze çorbasıdır :KK70: yumurtayı haşlama yiyemiyorum ben z.yağı ile kavuruyorum . kahveyi sütlü içiyorum bu arada türk veya nescafe fark etmiyo .. sen sporda yapmıyorsun dimş

hemde bol kaşarlı domates çorbası olur sana (sonuçta rakibimsin :KK70:)

yumurta pişirme şeklinede karışmıyor ister pişirme işter haşlama

spor vermedi basta ama şimdi yürüyüş yapabilirsen iyi olur dedi

hemde bol kaşarlı domates çorbası olur sana (sonuçta rakibimsin :KK70:)

yumurta pişirme şeklinede karışmıyor ister pişirme işter haşlama

spor vermedi basta ama şimdi yürüyüş yapabilirsen iyi olur dedi
Sağol ya :D kaşarı yemiyorum bu ara lor yicem 1 hafta yanına 1 omlet yada menemen ben yarın - 200 300 olacağımı düşünüyorum akşamda ebe gümeci var annemde yanına yoğurt yerim . senden de gider mi 200 300 gram kadar

Back
X