Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tamam kuzum benimle gurur duyacaksin bak gor 4 gun de sekeri nasil siliyorum uzun yapmam haa soyleyeyimm :KK70:
ok cuma günü sütlü tatlı yeriz :sus::sus::sus: sen kurabik yersin :D tabi ben bozmaya kıyamam diyte devam derim :D

hedef 55 evet

yapabildiğim kadar yaparım evde zaten tatlı yok ama sanırım meyve de yenmiyor şeker orucunda

akşamları giremiyorum ama hergün yürüyorum ben 40 dk falan sporda yapmaya çalışırım eve gidince hal kalmıyor
4 5 gün yapıp 1 gün bozup devam etsek bile çok iyi bizim için o yüzden yapabildiğin gibi yap meyve serbest pirinç makarna yasak
Haftaya eksi 300 le basladim arkadaslar moral superrrr:super:
süpersin kuzuuu
:halay:

Fit anne olacaksan derhal kendine gelmen lazım :tokat:
:KK60:

Canım mercimek çorbası yapabilirsin dördüncü aydan sonra yemeye başlamıştım ben mercimek fasulye falan bide sebze çorbası

:KK70: ayy süpersin :KK70: biz yiyemiyorsak kimse yemeyecek arkadaş :KK70: :mapus:

O zaman seni patateslere alalım :KK8:

Canım bende emziriyorum adı diyet sadece ama sağlıklı beslenme alışkanlığı edinmek amaç
https://www.google.com.tr/amp/m.mil...r-misiniz--pembenar-yazardetay-diyet-2186462/
Burda ayrıntılı bilgi var
ya evet kalabalık olursak 1 2 gün fazla yaparız belki :D

ok cuma günü sütlü tatlı yeriz :sus::sus::sus: sen kurabik yersin :KK70: tabi ben bozmaya kıyamam diyte devam derim :KK70:

4 5 gün yapıp 1 gün bozup devam etsek bile çok iyi bizim için o yüzden yapabildiğin gibi yap meyve serbest pirinç makarna yasak

süpersin kuzuuu

ya evet kalabalık olursak 1 2 gün fazla yaparız belki :KK70:
ekmek? patates? bulgur? siyez bulguru? mısır? :D:D::D

herkesi katılmaya zorluyorum sende yap 2 3 günde olsa yap selilütlerin azalcak yok olcak derin sıkılaşacak daha hızlı kilo vercen :KK8::KK8::KK8::KK8:

buki sende yapsana bizle şeker diyeti En Büyük TÜRKİYE
tamam canim yapim bende... tam olarak nelere dikat etcez yani tatlilardanmi tek yada böyle nebilim ekmek mesela onun icindede Seker var falan?

:halay:

Fit anne olacaksan derhal kendine gelmen lazım :tokat:
:KK60:

Canım mercimek çorbası yapabilirsin dördüncü aydan sonra yemeye başlamıştım ben mercimek fasulye falan bide sebze çorbası

:KK70: ayy süpersin :KK70: biz yiyemiyorsak kimse yemeyecek arkadaş :KK70: :mapus:

O zaman seni patateslere alalım :KK8:

Canım bende emziriyorum adı diyet sadece ama sağlıklı beslenme alışkanlığı edinmek amaç
https://www.google.com.tr/amp/m.mil...r-misiniz--pembenar-yazardetay-diyet-2186462/
Burda ayrıntılı bilgi var
bütün çabam fit anne olmak için :D çünkü böyle yedikce rahatsız oluyorum :ruh::ruh:
cubuk krakerde getirmedim yanımda yemiyeyim diye :KK8:

sen napıyosnnnn geçti mi dişinn

tamam canim yapim bende... tam olarak nelere dikat etcez yani tatlilardanmi tek yada böyle nebilim ekmek mesela onun icindede Seker var falan?
meyve organik bal pekmez bulursan serbest kuru meyve serbest ama tonlarca yemicen :D
un mısır pirinç beyaz ekmek yenmicek . normlde meyvede yok diyen var ama o kadarını ben yapamam açıkçası

Burayı oku canım

bütün çabam fit anne olmak için :KK70: çünkü böyle yedikce rahatsız oluyorum :ruh::ruh:
cubuk krakerde getirmedim yanımda yemiyeyim diye :KK8:

sen napıyosnnnn geçti mi dişinn
Aynen ya gönül rahatlığıyla da yiyemiyoruz Ha hep bi pişmanlık :KK70:
Yok canım ya iki gündür alabildiğine şişiyor yüzüm de şişti eşim dalga geçiyor 65 kilo olmuşsundur eyvah diyor :KK70:

Bugün gittik doktora ölmüş bu diş dedi iltihap geçerse cuma günü çekelim dedi ilaç verdi

Back
X