Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

haftaya 500 olcek inss :dua::dua:
bir daha dikkat et 100 gr ne zor verolii haberin var mi :tokat:
tavukkkkk bende yiriimmm :oops:
kediler hazirlasin yiyek:KK19:
Hahlisin valla 100 100 grdir:D
Bi parca fazla yaptıydım dur onu da sana koyam gel:kk77: zerdecalli pilavda yaptim:kk77: 2 kasik yicem :tokat:goz hakki:tokat: :sus:

kizlar takim ortalamasi cok iyi bu hafta ilk 3 e gireviliriz velkide :rolleyes:

listeye yeni gelen ark ve tum kilo veren ark tebrik ederim harikayiz:KK9::KK9::KK9:

@dombilianne orkide1453 orkide1453 tugbaFB tugbaFB A aaadddaaa siz cok iyi kilo vermisiniz :KK9::KK9:
cok tesekkur ederizzz insallahtakimimiz harika olur

tesekkur ederiz canmmm biz minnak adayciklarizzzzz

A aaadddaaa cnm tebrik bireyselde birinci olabilirsin
Gercekten miiiiiiii keske hic 1. Olmadim bennn
seni kıskanmak ne kelime çatlıyorum hasetimden :KK45::lülülü::lülülü:

şu an evde neler var sayıyım mı hamişler okumasın

firında sütlaç
baklava
cevizli kek
kıymalı su böreği
peynirli börek
mercimek köftesi
yaprak sarması
un kurabiyesi

ama ben hiç birinin tadına dahi bakmadım gözümün önünde götürüyolar 2 akşamdır (laf aramızda fırın sütlacın 1 tanesini c.tesi gömecem valla :sus: )
masallah cnm bravo sana harika bir azim olmis cidden bunlari yememen

sen mezun değil misin
Ben coktan mezun oldum kuzum 3 sene oldu heralde 8. Takimdan mezun oldum 54.8 le sonra 14. Takima kaptan olarak geldim biraz da kilo aldıydım 58 59 la geri listeye girdim 52 yle mezun oldum bide burdan:deli: istedigin kadar girebilirsin listeye 6 ay gecmesi lazim sadece ama 1 kere karne aliyosun sadece:kahve:

Ben coktan mezun oldum kuzum 3 sene oldu heralde 8. Takimdan mezun oldum 54.8 le sonra 14. Takima kaptan olarak geldim biraz da kilo aldıydım 58 59 la geri listeye girdim 52 yle mezun oldum bide burdan:deli: istedigin kadar girebilirsin listeye 6 ay gecmesi lazim sadece ama 1 kere karne aliyosun sadece:kahve:
anladım cnm

biz kepliler bu dombililere ustten bakariz :KK70:
@Buki_89 Luluuu94 Luluuu94 munter munter mezunlar takimiii olarak takilirizz:KK59:
Havanı yesinler:KK60:

yok yinede ben kusarım yaa
:KK67:

Kacla mezun olduydun 49 la demi:tokat: bisi yoh onda verirsin hemen:sus:
İnşallah:dua:

Ayni da ben :KK70: biz beraber takilak sen Luluuu94 Luluuu94 ben 1 alir 2 verir 5 alir 3 verir takılırık:KK70:
:KK70:

cok tesekkur ederizzz insallahtakimimiz harika olur

tesekkur ederiz canmmm biz minnak adayciklarizzzzz

Gercekten miiiiiiii keske hic 1. Olmadim bennn
masallah cnm bravo sana harika bir azim olmis cidden bunlari yememen
Aday değilsin artık kız listedesin

Demek kepin var:KK8:

Mutfagi temizlemeye girisme sakin onu kocan yapsin :KK53: ne zaman temizlik yapmayi planliyon de :KK70:
Ona kalsa 9 ay öyle kalır :D :D
Sen yat diyor ben yaparım 3 bardak yıkıyor yada makineye koyuyor o kadar :D evide süpürmek lazım yardımcı bulmam lazım anneme çaktırmadan

Back
X