Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

zuzu vardı kuzum nedir :KK70::KK70:
:rapci: sanırım benden bahsediyo:KK48:
konserve gibi kuzum düdüklüde kaynatıp sıcak sıcak kavanozlara doldurdum kapagını sıkıca kapatıp ters cevirdm üstünüde kapattm öyle durdu soguyana kadar:kk77:
vişne erik karısımından yaptım
Çok mantiklı benim bazen meyveler ziyan oluyor boyle degerlendirebilirim.
zuzumuydu o nerelerde hiç uğramaz oldu
Uğramamak degil aslında sessizce okuyorum:KK59:
Aslinda okuyorum fırsat buldukcada yaziyorum.yazmak icin alintı yapiyorum tenefus bitiyo derste de malum telefondan yazamiyorum sınıf ogretmeni oldugum full doluyum boşluk olmuyo yarın piknikteyiz ama bol bol yazarım spor aralarında ;)

Aslinda okuyorum fırsat buldukcada yaziyorum.yazmak icin alintı yapiyorum tenefus bitiyo derste de malum telefondan yazamiyorum sınıf ogretmeni oldugum full doluyum boşluk olmuyo yarın piknikteyiz ama bol bol yazarım spor aralarında :KK66:
yok kuzum sen değilsin çok eskilerden bahsediyorum ben . bu arada spor listesine devam edecek misin ramazan dolyısı ile çıkacak mısın

Aslinda okuyorum fırsat buldukcada yaziyorum.yazmak icin alintı yapiyorum tenefus bitiyo derste de malum telefondan yazamiyorum sınıf ogretmeni oldugum full doluyum boşluk olmuyo yarın piknikteyiz ama bol bol yazarım spor aralarında :KK66:
ziyan olmasın o meyveler yapın hem cocuklara hem emzirenlere cok faydalı :halay:
ablam sürekli yapar yegenime okula gönderir meyve suyu yerine

ÜNLÜLER
S _Safiye_
segus segus
@tobosoludulcinea
SchonerDuft SchonerDuft
cicikizsinem cicikizsinem
Ghostpasha Ghostpasha

GÖNÜLLÜLER
poncikbirgelincik poncikbirgelincik
forestgump forestgump
drdotty drdotty
@patient women
tugbaFB tugbaFB
@kayacans
bi-zuzu bi-zuzu

evet kızlaarrr artık takımımızı ikiye bölmeye karar verdik En Büyük TÜRKİYE
kilo verme konusunda iki takım birbiriyle yarışıcak En Büyük KK
ve her cuma kazanan takım kaybeden takıma cezasını agız tadıyla vericek:halay:
hesaplama yüzde seklinde olcak yani takım sayısı eksik fazla farketmiyo . herhangibir önerisi olan varsa ya simdi konussun yada sonsusza dek sussun :KK55:

takım arkadaslarınız la kaynaşın ve ceza almamak için birbirinizi gazlamaya baslayın :rapci::halay::halay::halay:

GÖ-NÜL-LÜ-LER
tugbaFB tugbaFB poncikbirgelincik poncikbirgelincik @kayacans bi-zuzu bi-zuzu forestgump forestgump @patientwomen
Kızlar Bu hafta ünlülere geçit yok son nefesimize kadar diyetimizi bozmayalım
poncikbirgelincik poncikbirgelincik lütfen sende 100gr. Dan fazla ver bu hafta@patient women inşallah kermeste fazla kaçırmamışsındır @kayacans senin zaten güzel diyetisyen listen var sporu ihmal etme cicim bi-zuzu bi-zuzu sen emzirmenin avantajını iyi kullan forestgump forestgump senin kilon azdı sanırım o yüzden yavaş gider sanıyorum kabak detoksu falan yap tugbaFB tugbaFB canım protein sana Cuma'ya kadar 2,5 kilo verdirir
Hadi GÖ-NÜL-LÜ-LER

10 sn plank yapamayan spor yaptım demesin bana :KK70:
taaa geçen sene vardı sanki birşey geldi sabah aklıma unuttum onla ilgili
Araliktan beridir yok ama olsa hatırlardım
Kiz insaflısın derken ironi yapmadım :KK48::KK70: 10 saniye nedir yaa :KK70: cezayı ben almıs olsam 500 ipten asağı demezdin :KK70:

Back
X