- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #277.461
ben gecen haftaki tüm sporlarimi yazamamistim ondan en son listeyi aldim ekledim ama Dogru degilmiydi bu?Bu çok eski
yeni listede daha yokum zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben gecen haftaki tüm sporlarimi yazamamistim ondan en son listeyi aldim ekledim ama Dogru degilmiydi bu?Bu çok eski
tamam canim ozaman ben aksam katilim zaten jumping jackts seviyorum cok yaparim bol boljamping jack leslie plank mekik şınav dağ tırmanıcı yüzücü vs yok sana zor gelebilir akşamda yapacaz akşam katıl istersen
sayende onu da öğrendik var mı aklında başka hareket ekleyelimtamam canim ozaman ben aksam katilim zaten jumping jackts seviyorum cok yaparim bol bol
baska spor yapan yokmu canim?
ekledim kuzumbaska spor yapan yokmu canim?
bende sproa devam etmek istiyorum
zuzu vardı kuzum nedir![]()
Çok mantiklı benim bazen meyveler ziyan oluyor boyle degerlendirebilirim.konserve gibi kuzum düdüklüde kaynatıp sıcak sıcak kavanozlara doldurdum kapagını sıkıca kapatıp ters cevirdm üstünüde kapattm öyle durdu soguyana kadar
vişne erik karısımından yaptım
Uğramamak degil aslında sessizce okuyorumzuzumuydu o nerelerde hiç uğramaz oldu
yok kuzum sen değilsin çok eskilerden bahsediyorum ben . bu arada spor listesine devam edecek misin ramazan dolyısı ile çıkacak mısınsanırım benden bahsediyo
Çok mantiklı benim bazen meyveler ziyan oluyor boyle degerlendirebilirim.
Uğramamak degil aslında sessizce okuyorum
Aslinda okuyorum fırsat buldukcada yaziyorum.yazmak icin alintı yapiyorum tenefus bitiyo derste de malum telefondan yazamiyorum sınıf ogretmeni oldugum full doluyum boşluk olmuyo yarın piknikteyiz ama bol bol yazarım spor aralarında![]()
kpss ye calışıyodu en son öyle izine ayrılmstızuzumuydu o nerelerde hiç uğramaz oldu
su pazartesiler ne kadar zor günlersagol kuzum ama gecti iste bile hemencik pazartesi oldu ve is basi![]()
ziyan olmasın o meyveler yapın hem cocuklara hem emzirenlere cok faydalısanırım benden bahsediyo
Çok mantiklı benim bazen meyveler ziyan oluyor boyle degerlendirebilirim.
Uğramamak degil aslında sessizce okuyorum
Aslinda okuyorum fırsat buldukcada yaziyorum.yazmak icin alintı yapiyorum tenefus bitiyo derste de malum telefondan yazamiyorum sınıf ogretmeni oldugum full doluyum boşluk olmuyo yarın piknikteyiz ama bol bol yazarım spor aralarında![]()
ben tutucam inşallah kuzumS _Safiye_
segus
@tobosoludulcinea
SchonerDuft
cicikizsinem
Ghostpasha
poncikbirgelincik
forestgump
drdotty
@patient women
tugbaFB
@kayacans
bi-zuzu
kızlar oruc tutcaklar beni etiketleyip bilgi verebilir miiii
Z zuzuzuzu12345 ben buldum çok eskilere gittim marulanne vardı bir tane bir de aylin vardı ey gidi gidenlerkpss ye calışıyodu en son öyle izine ayrılmstı
bulamadm etiketini![]()
Araliktan beridir yok ama olsa hatırlardım10 sn plank yapamayan spor yaptım demesin bana
taaa geçen sene vardı sanki birşey geldi sabah aklıma unuttum onla ilgili