Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayşen naber bacım ?

salı günü hoca pilates bandı istedi evde var ama burda yok set halinde almayı düşünüyorum kullanan var mı ?

iyi canım ne olsun aynı tas aynı hamam akşam kocayı kandırıcam çamlıcaya çıkalım diye
oraya gidincede ya simit ya da kumpir yenir
akşama kadar nasılsa elma yiycem bi sorun teşkil etmez herhalde :1:

yok canım ben kullanmıyorum :26:

büyük bir bardak 5i1 arada çay yaptım onu içicem içine limonda sıktım ohhh şifa niyetine
aa sen söyleyince aklıma geldi bende yeşil çay yapmıştım buz gibi olmuş mutfakda :27:
bende kumpiri çok severim biz geçen hafta çamlıcadaydık eşim kumpir yedi ben yemedim:43::43:

bence bir kase çorba ve mevsim salatası ye yada ızgara ve salata

yok canım zaten benim eşimde bu çalışma düzeni oldukça biz bir yere gidemeyiz :47:

aslında kumpiri evde yapıyodum ben o daha kalorisiz olur hiç olmazsa
patatesi haşlıyodum ezip tabaklara sonra garnitürler mısır sosis turşu her bişeyden az az
ayy nası canım çekti ben bi tane elma yiyem bari :60:

bende elmayla beraber bir ttb ekmeği yedim
birde yarım paket altınbaşak kepekli yedim

çok açıkmıştım

artık ilerleyen saatlerde elmaya devam :58:

tüm erkeklerden nefret ediyorum hepsi öküz hepsi yontulmadık ayı hepsi ........ çok kötüyüm kendime hakim olamıyorum sakinleşemiyorumda kahretsin yaa. hakedecek napıyorum ya bennnnn

tüm erkeklerden nefret ediyorum hepsi öküz hepsi yontulmadık ayı hepsi ........ çok kötüyüm kendime hakim olamıyorum sakinleşemiyorumda kahretsin yaa. hakedecek napıyorum ya bennnnn

ne oldu :26:
sinirlenme sakin ol yahuu seni umursamayan biri için kendini yıpratmaya değmez
şu an bunu anlaman çok zor biliyorum ama tecrübemden konuşuyorum ki ilerde ne salakmışım onun için kendimi üzmüşüm diyeceksin :97:

Back
X