- 11 Mayıs 2011
- 7.166
- 3.970
- 373
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #28.201
ayşen naber bacım ?
salı günü hoca pilates bandı istedi evde var ama burda yok set halinde almayı düşünüyorum kullanan var mı ?
ben ilk seviyesini kullanıyorum ama plateste değil :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayşen naber bacım ?
salı günü hoca pilates bandı istedi evde var ama burda yok set halinde almayı düşünüyorum kullanan var mı ?
hımm bende sincandayım tabi şimdi değil yazın
kız sen ne temizlik hastasısın ya gel bide benim eve el at canım olmaz mı![]()
ayşen naber bacım ?
kızlar burda yeni evliler evlerinin resimlerini yayınlıyorlar onlara bakıyorum 2 gündür bir evlenme istediği aldı beni![]()
ben ilk seviyesini kullanıyorum ama plateste değil :/
anammm mayonezli kumpirin kalorisi 1000 miş
vazgeçtim simit yemeyede razıyım![]()
aa sen söyleyince aklıma geldi bende yeşil çay yapmıştım buz gibi olmuş mutfakdabüyük bir bardak 5i1 arada çay yaptım onu içicem içine limonda sıktım ohhh şifa niyetine
bende kumpiri çok severim biz geçen hafta çamlıcadaydık eşim kumpir yedi ben yemedim
bence bir kase çorba ve mevsim salatası ye yada ızgara ve salata
enemmmm yok artıkkkbende elvankentteyim
aslı hakikaten kuzu yokmu erkek arkadaşın yahuu
everek seni artık
75 kiloya bile insen süper bir hatun olucan :98:
takımın geneli ya ankara ya istanbul canım
yok ya
ben koca istiyom![]()
nasıl kullanıyorsun ve hangi bölge için?
sporumuda yaptım bombaaaasen?
tüm erkeklerden nefret ediyorum hepsi öküz hepsi yontulmadık ayı hepsi ........ çok kötüyüm kendime hakim olamıyorum sakinleşemiyorumda kahretsin yaa. hakedecek napıyorum ya bennnnn
tüm erkeklerden nefret ediyorum hepsi öküz hepsi yontulmadık ayı hepsi ........ çok kötüyüm kendime hakim olamıyorum sakinleşemiyorumda kahretsin yaa. hakedecek napıyorum ya bennnnn