Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gızzlarrr naptınız bu haftaa:deli: çok yorucu sporlar yapıp bol bol kilo vermişsinizdir inşaalla:dua:
Haftaya da çok kilo verin ama biz daha çok kilo verelim:KK70:

kaptinn kaptinn datlumm bincez üstüne bascam kırbacı demiştin ya.o laf ŞİŞKO nurinin lafı ya sizin takım Nuri olsun ,bizim takım aç sefil sezercik:KK70:
biz yiyerek zayıflayanlardanız o yüzden öle oldu o :D:D:D takımın şişkosu olarak beni sözcü sectiler o sisko bnm yani gerisi incecik :KK8::KK8:

8E68C86E-B8E0-47F9-99BF-CF1EB397FDED.webp

kaptinn kaptinn huri sanmıştım seni,nuri çıktın ya.:KK70:yiyip yiyip kilo verenleri hiç kuskanmıyorum:KK61: Ağlamıyorum gözüme mutluluk kaçtı da:KK70:

inşallah canım dediğin gibi olur :dua: ödem atıcı çay , sıkı bi diyet ve sporla bence bu hafta bu iş tamamdır :KK76:
ay sanada bişey ikram etmedik kusura bakma :KK70:

Eki Görüntüle 2165903

kendi ellerimle açtım :hamarat:fazla fazla var, soğumadan sıcak sıcak yeyin takımınada ikram etmeyi unutma :KK48::KK48:
Maşallah ne hamarat hatunmuşsun.:nazar:Ellerine sağlık yemiş kadar oldum:KK70:
Ben karataycıyım:KK70:Onu yiyeceğime zıkkımı köküyle beraber yerim kuzum:KK70:

Eki Görüntüle 2165912
kaptinn kaptinn huri sanmıştım seni,nuri çıktın ya.:KK70:yiyip yiyip kilo verenleri hiç kuskanmıyorum:KK61: Ağlamıyorum gözüme mutluluk kaçtı da:KK70:

teşekkürler canım :KK50: belki takımın yerdi ,verdikleri kiloların bi mükafatı yok mu :KK70: çok gaddar bi kaptanmışın :KK68:

teşekkürler canım :KK50: belki takımın yerdi ,verdikleri kiloların bi mükafatı yok mu :KK70: çok gaddar bi kaptanmışın :KK68:
Gaddarlık konusunda haklısın:KK70:Bir ara yeni bir üye gelmişti 5 yada 6. günde mesajla bu yaptığın çok gaddarca olmuyor mu demişti:KK70:Ondan sonra kendisinden haber alamadık zatii:KK70:
Kaçamaklara çok pis spor cezası veriyorum:KK70:
Kızların ödülü cezadan yırtmak oluyor:KK70::KK70::KK70:

Eki Görüntüle 2165912

:D:D:D bnm etrafımda cok var yiyerek kilo almayan üstüne bide zyıflayan ve bundan dertlenen :D:D gelde tarmalı tüfekle tarama :D

***14. TAKİM 577.ETAP***

segus (65.8/66.2 / +0.4/%-0.6)
SchonerDuft (69,1/69,00 / 0,10/%0,15)
tgb1907 (64,1/63,9 /0,2 /%0,31)

bi-zuzu (60,50/60 /0,5 /%0,82 )
tobosoludulcinea (63,4/63,6 /+ 0,2/-%0,30)
kayacans (75.00 /77/-2/-%2,6)
patient women (84,3/83,1/1,2/%1,43)

lilipit (75,7/ 75.15/0.55 /% 0.022) 544. Etapta izne ayrılan üye döndü yüzdesi 33’e bölündü

14.Takım ortalaması: 0,096

anam - lerdesiniz yaw:olamaz:
bence bu hafta tam detoksluk olmuşuz hepimizzzzz:sinirli:

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ben listeni hallettim
Saolasın kuzum gözümün onündeki listeyi bulamadım.. rabbim kimseye hastalık vermesin ne zor 2 gun atlattim sadece balli sut ile su icebildim.simdi yeni yeni duzelmeye basladim.. Hasta halimlede olsa tartilmayi ihmal etmedim ama ;) dun -600 dum 59 lari gormustum sonunda bugun gene 60 olmusum. Dun cok terlemistim sanirim ondan dolayi 59.4 olmustum hasta olmasam mini bi gobek havasi atcaktim:)

Sen iyisin de çevren kötü:KK70:
Sen onlara uyma kuzum, onlar kendini kurtarır olan sana olur:KK70:( bu anne sözlerine de alış,kullanması çok zevkli oluyormuş):KK70::KK70:
yaptıgın banaysa öğrendigin sana
geliyo terliiikkk
seni alan 3 güne boşar
vs vs vs arastırma içindeyimde erkege uymuyo bunların hic biri :D:D

her zaman bekleriz :KK28::KK28: ama haftaya daha cok bekleriz görün bakın bizim takım nasıl zayıflıyo:KK53:
Biz de bekleriz her zaman☺️ Hep birlikte zayıflayalım ama en çok bi zayıflayalım:KK70:canım kuzucuğunu da sağlıcakla kucağına al inşallah☺️❤️ Küçüğüm 3. Ayını bitirdi benim de☺️

Biz de bekleriz her zaman☺️ Hep birlikte zayıflayalım ama en çok bi zayıflayalım:KK70:canım kuzucuğunu da sağlıcakla kucağına al inşallah☺️❤️ Küçüğüm 3. Ayını bitirdi benim de☺️
hayır en cok biz yoksa seni anneme söylerim :D:D
masalllahhhh yaaa zaman ne cabuk geçiyo dimi :KK200: bnde bi doguraydm :KK53:

hayır en cok biz yoksa seni anneme söylerim :KK70::KK70:
masalllahhhh yaaa zaman ne cabuk geçiyo dimi :KK200: bnde bi doguraydm :KK53:
Öperim annenin ellerinden sonra sana dönüp Kızım sen büyüksün ayıp bırak arkadaşın önde olsun der:KK70:tahmini doğum tarihin ne canım, tam sıcaklarda son aylar iyice yakar, allahım kolaylık versin❤️

Back
X