Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aysencim ben biraz çıkıyım o koşuşturmada farketmedim ama çok yorulmuşum ya gelirim yine ben

bu arada cezalılar çektiler mi cezalarını :44:

kızlar yeni gldim okuldan sınav yaptım cok yordu veletler beni.bu arada yazılı okumaktan da fenalık geldi.:( sizler napıyosunuz

aysencim ben biraz çıkıyım o koşuşturmada farketmedim ama çok yorulmuşum ya gelirim yine ben

bu arada cezalılar çektiler mi cezalarını :44:
bende kalkıyorum canım yarım saat daha yürüyüp eccik oryantal oynayıp duşa atam kendimi :9:

bilmiyorum canım çekip çekmediklerini kimse bişey yazmıyo :26:
kızlar yeni gldim okuldan sınav yaptım cok yordu veletler beni.bu arada yazılı okumaktan da fenalık geldi.:( sizler napıyosunuz

selam canım
akşam oldu bir bir dökülüyosunuz :27:

kız yüksek nor ver yavrucaklara pintilik yapma :9:

ayşen ve gizemcim geçmişler olsun,aslıcım seni tebrik ederim bununda üstesinden gelmişsin bende sabah kahvaltı yaparken bir başım ağrıdı migrenim var çok başım ağrıyor adet olucam sanırım milletin karnı ağrır benim başım çatlar arkadaşa gittik oturduk geldik kız bir sürü mama yapmış llahtan yanımda altınbaşak vardı peynir domatesle onları yedim çay içtim kız baya küstü bana carnitini emdim birazdan yürüyüş yapıcam ama nasıl yapıcam başım resmen çatlıyor...

ya ben cezalıymısım 6 da kaldım ya konuscak kimse yoktu ama geldiimde bnm:((( neyse hangi takımlara yazmıoduk ve ne yazcaktık:D

Kızlar,
Akşam menümü yazayım ben,
3 kaşık bulgur pilavı, bol salata yedim o kadarcık ya spor yapacaktım ama hiç halim yok uyumayı düşünüyorum hatta bugünlük böyle olsun da yarın yaparım sporumu da.

iyi yahuu göremiycez desene :19:
neyse kazasız belasız atlatmışsın tatilinizede ne kaldı şurda :32:

1 ay kaldı canım öğretmenler 1 temmuzda tatile ayrılıyor

ayşen ve gizemcim geçmişler olsun,aslıcım seni tebrik ederim bununda üstesinden gelmişsin bende sabah kahvaltı yaparken bir başım ağrıdı migrenim var çok başım ağrıyor adet olucam sanırım milletin karnı ağrır benim başım çatlar arkadaşa gittik oturduk geldik kız bir sürü mama yapmış llahtan yanımda altınbaşak vardı peynir domatesle onları yedim çay içtim kız baya küstü bana carnitini emdim birazdan yürüyüş yapıcam ama nasıl yapıcam başım resmen çatlıyor...

çok geçmiş olsun canım öpüyümde geçsin :54:

Gözün aydınnnn :66:

çok sağol güzelim

çokk geçmiş olsun

ouyyy nazar mı değiyo bize yaaa:26::26: sanada çookk geçmiş olsun

beni öpen yok:14::14::14::14:

dün facesine girdim sonra bide msjlarına bakiim dedim chat bölümüne yazdıkların aynı zamanda mesaj bölümünede kaydediyo ya kızın numarasını almak için neler yapmış çok uzun bi sohbetti oku oku sonuna gelemedim o hırslada pek bişi hatırlamıyorum. dün öğlen 4 gibi öğrendim mesaj döşedim telefondan hala cvp gelmedi. gelmesinde zaten azıcık yüzü varmış bellii. şimdi hayallerimin üstüne daha çok düşücem
1)kilo verme
2)iş hayatına atılma sezonlukta olsa
3)dershaneyle beraber sınava hazırlanma
4)istediğimm bölüme kavuşma aynı zamanda ankara dışında yaşamak istiyorum özellikle öğrenci evinde kalmayı çok istiyorummmmm

üzmemeye çalışıyorum kendimi bi kaç gün geçsin işe başlayayım unuturumda kafamı karıştıran durumlar var çelişkide kaldım yardımcı olurmusunuz bana:26::26::26:

Çok doğru ve yerinde kararlar almışsın canım benim çok sevindim senin adına ya salla erkek değil mi hepsi aynı, sen önüne bak:71:

kızlar bugün elma diyeti yapamadım
sabah 1 dilim kepek ekmeği
1 bardak yeşil çay
3 yeşil zeytin
kk kadar peynir
biber
2 dilim domates
bir kaç dilim salatalık

öğle 2 kaşık pirinç pilavı
2 kaşık tavuk sote

akşam
1 lokma lokum ev arkadaşımın annesi yaptı
3 kaşık patates salatası
bir lokma poğaca
2 bardak kola koşuşturmadan çok susamıştım

sporumuda yaptım çok şükür spordan sonra başımın ağrısı hafifledi sanki,5 altınbaşak peynir ve çeri domates yedim şimdi 5 erik yiyorum.....

kızlar artık okuma bayramından kurtulduğum için rahatım yarından itibaren yürüyüşede başlayacam inş havalar daha kötü olmaz 1 ayda 10 kilo vermek istiyom tatilde eve gittiğimde 85 olsam keşke :59:

Back
X