Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aşırı derecede çocuk severim ama yiğenim ve arkadaşımın çocukları dışında kimsenin çocucugına dokunamam ve uzaktan sevmişimdir hep bu insanlar bu cesareti nerden buluyor , ben bebeğimi çok zor buldum ama hiç bi zaman buldumcuk olmadım hiç sakınmadım kimseden ama tanımadığım kişilerin özellikle erkeklerin otobüste,markette dokunmalarına iğreti oluyorum :KK62:
sizinki sevmekten öte olmuş abartmış bayağı
bu arada hoşgeldin canım :KK48:
Hosbulduk benim bebegimde zor oldu 2. Tup bebek denememisde kavustum ya ortalik da bu kadar donen pis haberler varken nasil hala dokunuyorlar anlamis degilim

geçmiş olsun kolunda ki problem ney . çok düşüncesiz bir şey yapmış.

evet sen iş yeri doktoruna git 14 gün aynı bant ile dolaşmak olmaz

insilün direncim yok canım olsa kolay şekilde veremezdim şimdiye kadar testte yapıldı mart ayında .

evet 5 günde ancak söker sökmezsede boşa içmiş olursun
Vaskuler malfarmasyon diye bi damar rahatsizligi kanamasi darbe almasi falan sikinti

aynen bnada diyolar ki evinize gelmeyiz :KK51::KK51:

:oha::oha:şaka mı neden müsade ettiniz aglatmasına.. dengesiz kadın ya

Malesef gercek arabada bayagi agladim musade etmedim ki kadin kucagimdaki cocuga bi anda yapti bu tarz seyleri zaten anlik yapiyorlar sanirim ne oldugunu anlamadim bile yuzu ona donuk duruyordu kucagimda bianda sikip sert sekilde vurdu sonra nazar degmesin diye yaptim diyor

Malesef gercek arabada bayagi agladim musade etmedim ki kadin kucagimdaki cocuga bi anda yapti bu tarz seyleri zaten anlik yapiyorlar sanirim ne oldugunu anlamadim bile yuzu ona donuk duruyordu kucagimda bianda sikip sert sekilde vurdu sonra nazar degmesin diye yaptim diyor
O kör cahil insanlardan burda da mevcut canim

O kör cahil insanlardan burda da mevcut canim
Bunlarin yuzunden disari cikma ozgurlugumuzu mu kisitlayalim ne yapalim anlam veremiyorum artik ne kadar cahil bilincsiz zarar vermeye meyilli bi topluluguz senin benim bebegimin bir damla gozyasi kadar degerin yok ki tane tane dokuldu yavrumdan aklima geldikce kotu oluyorum :KK61:

agzını yırtarım biri öyle bişey yapcak abartısız yolarım yani :D

Günaydınlaaaar:KK54:

11.07.2018 menü

Sabah : 2 dilim ananas + 2 yk yulaf + 3yk yopurt
Öğlen : Ton balıklı Salata
Ara: 3 yk yoğurt + 2 dilim ananas
Akşam : 3 yk et kavurma + salata

2,5 lt su
2 kupa ananas çayı
2 kupa ödem atıcı çay :kk77:

sabah tam 74 çıktım :) yani cuma günkü hedefime bugün ulaşmış oldum :halay:

Dün sabah 45 dk leslie yapmıştım :spor:

Akşam şehir dışındaki ailem süpriz yapıp geldi:KK45:
ve beni son 5 senedir ilk defa bu kadar incelmiş bulmuşlar öyle dediler :dua:
oysa 5 hafta önce beraberdik :halay:

73 lü rakamları görmek için en azından pazar kahvaltısına kadar ananasa devam edeceğiimmmmmm:anneadayı:

Geçmiş olsun canım bebek mi hasta geçmiş olsun umarım ciddi birşey değildir. Çok salgın varmış bu dönem bir sürüde bulaşıcı hastalık. Döküntüsü falan yok değilmi
segus segus bu dönemin bulaşıcı hastalıklarına karşı bizi bilgilendirebilir. Zayıflayalım öğrenelim ne güzel takımız

Ahahaha ha :KK70:çırpıyoruz tabi spor olsun Çalışkan böcülerin Çalışkan ve gaddar kaptanı
Sizde keyifler nasıl? Yetişebilecek misiniz bize:sampiyon:
Canım bıze bugunlerde grıpten gelen cok bıde bırıkı cocugumun ateslı ıshal oldugunu ogrendım. Ama salgın konusunda bılgım yok. Kac kısı asıya karsı burda bılmıyorum ama asılanmayan her cocuk hasta adayı. Yenı bı kamu spotu yapayım:KK70: cocuklarımızı asılayalım salgınlardan koruyaşım:KK70:

geçmiş olsun kolunda ki problem ney . çok düşüncesiz bir şey yapmış.

evet sen iş yeri doktoruna git 14 gün aynı bant ile dolaşmak olmaz

insilün direncim yok canım olsa kolay şekilde veremezdim şimdiye kadar testte yapıldı mart ayında .

evet 5 günde ancak söker sökmezsede boşa içmiş olursun
o zaman ben geciktirici hap kullanayım, tampon da kullanmıştım zamanında ama bu sefer onuda kullanmam doğumdan sonra bişi oldu bana kan kaybından gidecek gibi oluyorum :olamaz:

Back
X