- 9 Ocak 2015
- 12.844
- 29.167
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #294.621
Sağol canım şimdi fark ettim akşam bir kase salata değil,yoğurt yanlış yazmisimHımmmm afiyet olsun canım akşamımı çok beğendim Cuma’ya inşallah güzel eksilerle gekirsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım şimdi fark ettim akşam bir kase salata değil,yoğurt yanlış yazmisimHımmmm afiyet olsun canım akşamımı çok beğendim Cuma’ya inşallah güzel eksilerle gekirsin
Kahvaltı günü gibi olmuş afiyet olsunKızlar menüm
Sabah 10.30
Bir dilim peynir
10 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
Bir dilim pancar
2 dilim tb ekmeği
Ara 14.30 bir bardak kefir bir avuç çiğ fındık badem
Aksam 17.30 bir tabak lor peynirli salata ( içinde 2 çeviz ve bir tatli kaşığı keten tohumu vardı) bir kase salata
2 litre su spor yok
Heeee yok öyle şeSen beni yanlis anladin ye bisey olmaz demen lazimdi benimde gömmem lazimdi
Evde tek olunca yemek yenmez yaa haklisin
Böyle olduğunda mazaret bildir kuzu .. Gözün aydın diyelim misafirini atlatmışsınKızmayın yarından itibaren katilsam yatılı misadırım vardı evde o yüzden biraz az katılıyorum bugün gittiler
Küçük cadı özledik seni nasılsın
Sana yorum yapamıyorum emziriyorsun yanlış birşey söylemek istemem kuzumHımmmm afiyet olsun canım akşamımı çok beğendim Cuma’ya inşallah güzel eksilerle gekirsin
Buralardayim :) bi kac gundur yoğunum dun annemdeydik 15 tatile kardeslerim icin manti sıktık dolaba,regl 5gun var sinirler tavan yapti biraz iyi degilum ilaçlardan mi bilemedim 5 gun daha sabir öyle..BitmeyenUmidim nerelerdesin sen bakim
Ayy yemek hazirlayipta beklemenin tadi bi ayri dimi kuzum, gündüz evde yalniz olmak hoşuma gider ama aksam kocamı biyerlere göndermemKahvaltı günü gibi olmuş afiyet olsun
Heeee yok öyle şe
Yarın evde kocam olcak uzun zamandır sofrayı kurup onu beklemiyordumözlemişim valla
Böyle olduğunda mazaret bildir kuzu .. Gözün aydın diyelim misafirini atlatmışsın
Küçük cadı özledik seni nasılsın
Yaa giremedim diye üzülmüstüm uyuyakalmisim ama sporunu yapmana cok sevindim bende dün tipi altinda 1 saat cok tempolu yürüdüm evdede squat yapabildim sadeceKizlar 30 dk leslie yaptim tempolusundan 60 da squat ama oluyordum bacaklarim kotu yarin dinlensem mi lealie zorlamadi squat cok beterdi
yaptım cnm aslında ağrım çoktu ama sporu bırakmamaya kararlıyım bu kilolar gidecek ve fit bi vücut cıkacakYaa giremedim diye üzülmüstüm uyuyakalmisim ama sporunu yapmana cok sevindim bende dün tipi altinda 1 saat cok tempolu yürüdüm evdede squat yapabildim sadeceSchonerDuft sen naptin canim sporla alakalı
![]()
inşallah cnmCanım bende emziriryorum bebeğim 3.5 aylık inşallah kısa sürede verirmişim kilolarını
bence makarna yeme canım yogurt ye yanına bolbolkızlar günaydın öğlen menüde biber dolma ve makarna var ne yapsam makarnayı da çok severim yesem yarına etkiler mi?
aynen dolma ve yoğurt yiyeyimbence makarna yeme canım yogurt ye yanına bolbol
Bravo valla aynen devam farkı ilerleyen haftalarda illaki göreceksindiryaptım cnm aslında ağrım çoktu ama sporu bırakmamaya kararlıyım bu kilolar gidecek ve fit bi vücut cıkacak![]()
hayır korkumdan tartılmıyorum kaç haftaır cumadan cumaya tartılıyorum ama artık eksi çıkar demi bu hafta spor yaptım diyet yaptımBravo valla aynen devam farkı ilerleyen haftalarda illaki göreceksindir
tartılmadınmı bu arada hiç
stresten de gergin oluyor insan şöyle yap çocuklar okulda iken sessiz bir odaya geç sırt üstü uzan avuç içlerin yukarı baksın gözlerini kapat burnundan nefes al burnundan nefes ver nefesine odaklan olmak istediğin yerde ol .. çok iyi gelecekBuralardayim :) bi kac gundur yoğunum dun annemdeydik 15 tatile kardeslerim icin manti sıktık dolaba,regl 5gun var sinirler tavan yapti biraz iyi degilum ilaçlardan mi bilemedim 5 gun daha sabir öyle..
valla her iki şekilde de çok güzel tvyi açıyorum rahat rahat izliyorum. sessizlik iyi oluyor . sürekli olunca sıkıyor tabi kiAyy yemek hazirlayipta beklemenin tadi bi ayri dimi kuzum, gündüz evde yalniz olmak hoşuma gider ama aksam kocamı biyerlere göndermem
Tabi sizin ki mecburiyetten yalniz kalma
ben kısa yürüyüş yaptım yağmur altında yolumu uzattım evde birşey yapamadım kollarımın arkası backlarım tutulmuş durumda bir de karın kaslarım muhteşem ynıyorYaa giremedim diye üzülmüstüm uyuyakalmisim ama sporunu yapmana cok sevindim bende dün tipi altinda 1 saat cok tempolu yürüdüm evdede squat yapabildim sadeceSchonerDuft sen naptin canim sporla alakalı
![]()
nasıl bir menü bukızlar günaydın öğlen menüde biber dolma ve makarna var ne yapsam makarnayı da çok severim yesem yarına etkiler mi?
makarna yemiyorum kuzum zaten ya pirinç ya bulgur tüketiyorum onun yerine . makarna da yapmadım zaten iyi oldubence makarna yeme canım yogurt ye yanına bolbol