Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar menüm

Sabah 10.30
Bir dilim peynir
10 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
Bir dilim pancar
2 dilim tb ekmeği

Ara 14.30 bir bardak kefir bir avuç çiğ fındık badem

Aksam 17.30 bir tabak lor peynirli salata ( içinde 2 çeviz ve bir tatli kaşığı keten tohumu vardı) bir kase salata

2 litre su spor yok
Kahvaltı günü gibi olmuş afiyet olsun
Sen beni yanlis anladin ye bisey olmaz demen lazimdi benimde gömmem lazimdi :KK70:
Evde tek olunca yemek yenmez yaa haklisin
Heeee yok öyle şe :D
Yarın evde kocam olcak uzun zamandır sofrayı kurup onu beklemiyordum :D özlemişim valla
Kızmayın yarından itibaren katilsam yatılı misadırım vardı evde o yüzden biraz az katılıyorum bugün gittiler
Böyle olduğunda mazaret bildir kuzu .. Gözün aydın diyelim misafirini atlatmışsın
Herkese iyi akşamlar:KK25:
@drdotty abla geç girince anca gördüm çok çok geçmiş olsun:110:
Küçük cadı özledik seni nasılsın

Kahvaltı günü gibi olmuş afiyet olsun

Heeee yok öyle şe :KK70:
Yarın evde kocam olcak uzun zamandır sofrayı kurup onu beklemiyordum :KK70: özlemişim valla

Böyle olduğunda mazaret bildir kuzu .. Gözün aydın diyelim misafirini atlatmışsın

Küçük cadı özledik seni nasılsın
Ayy yemek hazirlayipta beklemenin tadi bi ayri dimi kuzum, gündüz evde yalniz olmak hoşuma gider ama aksam kocamı biyerlere göndermem :KK48:
Tabi sizin ki mecburiyetten yalniz kalma

Kizlar 30 dk leslie yaptim tempolusundan 60 da squat ama oluyordum bacaklarim kotu yarin dinlensem mi lealie zorlamadi squat cok beterdi
Yaa giremedim diye üzülmüstüm uyuyakalmisim ama sporunu yapmana cok sevindim bende dün tipi altinda 1 saat cok tempolu yürüdüm evdede squat yapabildim sadece SchonerDuft SchonerDuft sen naptin canim sporla alakalı :KK70:

Yaa giremedim diye üzülmüstüm uyuyakalmisim ama sporunu yapmana cok sevindim bende dün tipi altinda 1 saat cok tempolu yürüdüm evdede squat yapabildim sadece SchonerDuft SchonerDuft sen naptin canim sporla alakalı :KK70:
yaptım cnm aslında ağrım çoktu ama sporu bırakmamaya kararlıyım bu kilolar gidecek ve fit bi vücut cıkacak:olamaz:

Kmsl Hnd Kmsl Hnd cnm senin menülerinde ceviz köfte filan eklesen bide dereotu cidden sütü etkiliyor ıhlamur diyetisyen bana şekersiz kaysı komostosu yaptırıyordu çocuğa faydalı şeyleri eklesen biraz dünkü menü de az geldi gözüme

kızlar sabaha kadar rüyamda tartılıyordum bi 80 kilo çıkıyorum bi tartı bozuluyor 68ler tam kabustu

Buralardayim :) bi kac gundur yoğunum dun annemdeydik 15 tatile kardeslerim icin manti sıktık dolaba,regl 5gun var sinirler tavan yapti biraz iyi degilum ilaçlardan mi bilemedim 5 gun daha sabir öyle..
stresten de gergin oluyor insan şöyle yap çocuklar okulda iken sessiz bir odaya geç sırt üstü uzan avuç içlerin yukarı baksın gözlerini kapat burnundan nefes al burnundan nefes ver nefesine odaklan olmak istediğin yerde ol .. çok iyi gelecek
Ayy yemek hazirlayipta beklemenin tadi bi ayri dimi kuzum, gündüz evde yalniz olmak hoşuma gider ama aksam kocamı biyerlere göndermem :KK48:
Tabi sizin ki mecburiyetten yalniz kalma
valla her iki şekilde de çok güzel tvyi açıyorum rahat rahat izliyorum. sessizlik iyi oluyor . sürekli olunca sıkıyor tabi ki :D

ben kısa yürüyüş yaptım yağmur altında yolumu uzattım evde birşey yapamadım kollarımın arkası backlarım tutulmuş durumda bir de karın kaslarım muhteşem ynıyor
kızlar günaydın öğlen menüde biber dolma ve makarna var ne yapsam makarnayı da çok severim yesem yarına etkiler mi?
nasıl bir menü bu :D dolma ve makarna nasıl beraber yensin yanında salata çorba var demi ?

Back
X