Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhabalar ismim elif gülsüm izmirde oturuyorum yeni bir bebeğim oldu şuan 3 ayına girecek ise başlamama da az bir süre kaldi burada sizin aranizda kilo vermeye geldim
Hoşgeldin canım:KK52:
170 boyundayım şuan 103.6 kiloyum bir aydır uyguladigim bir diyetim var bu sayede 108.6 'dan 5kilo verdim emziriyorum yediklerim ona göre örnek vermem gerekirse sabah 2 haşlanmış yumurta domates salatalık ara da bir kase yoğurt (gaz nedeniyle bol kimyonlu) öğlen tavuk ızgara veya tavuk haşlama yağsız salata bir kase yoğurt ve bir dilim ekmek ara öğünde 2 ceviz bir kase yoğurt akşam zeytinyagli yemek bir kase yoğurt ve bir dilim ekmek gün içerisinde 4 litre su içmeye dikkat ediyorum
Diyet listen güzel canım emziren biri için biraz daha böyle devam edip minik minik miktarları azaltmak gerekebilir. 2 hafta takip edelim kilo verme hızını
Spor yapabiliyor musun bebekle
Sezaryen ile mi oldu doğumun
Kızlar meraba
Sabah 20 dk ekliptik ve egzersiz yaptım
Diyetisyen görüşmem se çok güzel geçti
8 günde 1.3kg vermişim 1.2si sadece yapdan
65 i görelim dedi
Ağırlıklı 66.45 çıktım
Hatta 63 olsun dedi
Çok ütopik dedim ben de
17kg vermişim şaka gibii

Sizlerle olmak da beni yolumda daim olmaya sevk etti
Maşallah canım çok iyi verdin kilolarını. Aylık olarak düşünürsek hiç duraklama yaşamadın çok güzel gitti kiloların. Darısı bana ve bize inşallah
Senden tekrar listelerini paylaşmanı istiyorum. Örnek alınsın
1 ayda az vermişsin gibi klon çok olunca hemen verebiliyorsun drdotty drdotty öneriler verebilir sana o da emzirirken kilo verdi meyve yemiyor musun
Yiyelim içelim güzelleşelim :KK71:

***1. TAKIM 557.ETAP***
ELF_LR35(92,4///%) sağlık sorunları nedeniyle izne ayrılmak istiyor
557. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye

Hamilelik nedeniyle ayrılmış istediği zaman listeye girebilir deneme süresini kısa tutabiliriz katılım, paylaşım tutumuna göre SchonerDuft SchonerDuft

***1. TAKIM 557.ETAP***

Hamilelik nedeniyle ayrılmış istediği zaman listeye girebilir deneme süresini kısa tutabiliriz katılım, paylaşım tutumuna göre SchonerDuft SchonerDuft

benım deneme surem nedır :))

Hoşgeldin canım:KK52:

Diyet listen güzel canım emziren biri için biraz daha böyle devam edip minik minik miktarları azaltmak gerekebilir. 2 hafta takip edelim kilo verme hızını
Spor yapabiliyor musun bebekle
Sezaryen ile mi oldu doğumun

Maşallah canım çok iyi verdin kilolarını. Aylık olarak düşünürsek hiç duraklama yaşamadın çok güzel gitti kiloların. Darısı bana ve bize inşallah
Senden tekrar listelerini paylaşmanı istiyorum. Örnek alınsın

Yiyelim içelim güzelleşelim :KK71:

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...

TABİ Kİ KARDEŞİM

SABAH.
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
Bİ DİLİM EKMEK
Bİ BEYAZ ÇAY
SINIRSIZ SÖĞÜŞ
YARIM DİLİM LİGHT PEYNİR

ARA. Bİ MEYVE

ÖĞLE
ET/BALIK/TAVUK/KURUBAKLAGİL
Bİ DİLİM EKMEK
İKİ BARDAK AYRAN

ARA. GRİSSİNO YARIM PAKET İNCE OLANALRDAN
ARA.Bİ BEYAZ ÇAY
ARA.MEYVE

AKŞAM
KURUBAKLAGİL/SALATA/SEBZE
SINIRSIZ SALATA
YAĞSIZ
Bİ BARDAK AYRAN
Bİ DİLİM EKMEK

ARA.MEYVE

***1. TAKIM 557.ETAP***

performansına göre değerlendrelim o zaman aktif olursa haftaya cuma alırız listeye

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...

TABİ Kİ KARDEŞİM

SABAH.
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
Bİ DİLİM EKMEK
Bİ BEYAZ ÇAY
SINIRSIZ SÖĞÜŞ
YARIM DİLİM LİGHT PEYNİR

ARA. Bİ MEYVE

ÖĞLE
ET/BALIK/TAVUK/KURUBAKLAGİL
Bİ DİLİM EKMEK
İKİ BARDAK AYRAN

ARA. GRİSSİNO YARIM PAKET İNCE OLANALRDAN
ARA.Bİ BEYAZ ÇAY
ARA.MEYVE

AKŞAM
KURUBAKLAGİL/SALATA/SEBZE
SINIRSIZ SALATA
YAĞSIZ
Bİ BARDAK AYRAN
Bİ DİLİM EKMEK

ARA.MEYVE
Teşekkür ederim canım

Sen daha önce başka takımda yarışmış mıydın canım değilse 2 hafta deneme süresi (başlangıçtan itibaren kilo vermiş olmak şartıyla

canım, 2 sene once kadar baska takımdaydım, sonra saglık sorunlarım oldu ayrıldım,düşük yaptım 3 kere sonra hamılelık oldu falan epey zamn gectı belkı 2 yıldanda fazladır.

69 u gördüm canım umarım yarın 68 i görürüm diyprum bugün spor yapma o zaman vücut ödem yapıyor da olabilir yağlar kasa da dönüşüyor olabilir
ay hadi insallah kuzum ya.... vallah hic bilmiyorumki bakalim buaksami hafif atlatim belki birden bi düsüs olur yoksa gidisat bek iyi degil:(

Back
X