Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kizlar ben cikiyorum, spor yapmam lazim, temizlik yapmam lazim, ve bir suru isim var , ins aksama kadar bitiririm hepsini. yarin yatili misafirlerim geliyor. yogun gecicek, ama genede girip yazmaya calsicagim:49:
herkeze tatli ruyalar.:68:

kolay gelsn cnm..şimdi saatler farklı olunca insanın kafası karısıo heheh:52:

egzersiz hareketlerimi yaptım egzersiz bandımla hava sıck olunca 1-2 hareketten sonra terliyor insan ama benim bir sorunum var çok terlemiyorum sadece saçlarım terliyor kardeşimin eşi ben koşu bandında yürürken yanımda duruyor o oturduğ yerden su gibi oluyor benim yüzüm terliyor vücudumda terlese toksinleri atıcam ...

kızlar geçen haftaki koşuşturma ve üstüne reglin neticesinde çok halsiz kalmışım farkında olmadan . neden anladım? 7 de uyumuşum bu saate kadar. yaptığım şey değildi. üstelik bir sürü işim vardı onları da düşünmediğime gçre bya ihtiyacım varmış. hem burda daa 4 mesajım olmuş bugün. kaptaaann şidi yazsam 7 ye tamamlasam.. o cezadan nefret ediyorum yaa. :18::18::18:neyse sizin insiyatifinize kalmış kızlar. ama iyi halden biraz ceza indirimi yapamaz mısııız baaa?:9::9:bulaşıkları bilem yıkarım.

üfff şimdi napacam ben . bu saatte iş de yapılmaz spor da ses çıkarır. sen akşam uyu gece baykuş gibi bekle. bir düzene girmem lazım artık şu bunalımdan çıkmam lazım. neyse kızlar öperim sizi uykunuzdaa.

üffff neden kimse yok dermişiimmm:9::9::9:normal insanlar olmaz tabi. benim gibi çatlaklar olur bu saaatteee. neyse de ruh hali ne kadar etkiliyor insanı ya bu hafta kilo aldığım dönmdeki halimdeyim. müdüre olan kızgınlığım geçmedi ve gıcık oluyorum. bu yüzden devamlı canım yemek istiyor aklıma olur olmaz şeyler geliyor ama tabii biraz üşendiğimden, birazda cuma günüün düşündüğümden yapmıyorum.onun dışında bugün tartıldım bu hafta ben çok ümitli değilim. ama daha 3 gün var . 3 günde neler olmaz değil mi. artık sporumu da artıracam inş. şu b fit denen şeye gidecem çünkü artık rahatladım okula pc götürmek zorunda da değilim. pc elimd eolunca çıkışta biyere gitme işkence oluyor. eşekk ölüüs gibi ağır mübarek. şu netbooklarda gözüm var küçücük. ama bakalım.

prenses olur dedim belki ama o da gelmedi neyse bende uyumaya abalıyım. prenses sen hangi ülkedesin şeker. mahsuru yoksa?

bişi dicem hani mendili ocağın üstünde gezdiriyomuşsunda sora kimseyle konuşmadan o mendili yastığının altına koyup uyuduğunda rüyanda evleneceğin kişiyi görürsün derler ya hani. onu yapan oldumu aranızda:26: bide öyle bişi var mı?

bunu ilk defa duydum :9::9:
normalde anahtar saklanır ilk defa kaldığın evde yastığının altına
başka ne vardı acep:44:

bunların hepsi uydurma canım yaa
ama bak beni eşimle tanıştırmak isteyen abla illa bi görüşün diyodu ben hyr ben evlenmekde istemiyorum görüşmekde diyodum
çünkü 5 senelik bir ilişkim bitmişti 6 ay öncesinde
görüşmeden önce iki gece üst üste rüyamda gördüm çok güzel bir rüyaydı acayip etkinlenmiştim
ablaya dedim tamam görüşücem
eşimi ilk gördüğümde hiç konuşmadan aaaaaaaaaaaaaaaaa rüyamdaki dedim :53:

işte kader kısmetmiş gerçekten rabbim yazacaksa :69:

bunu ilk defa duydum :9::9:
normalde anahtar saklanır ilk defa kaldığın evde yastığının altına
başka ne vardı acep:44:

bunların hepsi uydurma canım yaa
ama bak beni eşimle tanıştırmak isteyen abla illa bi görüşün diyodu ben hyr ben evlenmekde istemiyorum görüşmekde diyodum
çünkü 5 senelik bir ilişkim bitmişti 6 ay öncesinde
görüşmeden önce iki gece üst üste rüyamda gördüm çok güzel bir rüyaydı acayip etkinlenmiştim
ablaya dedim tamam görüşücem
eşimi ilk gördüğümde hiç konuşmadan aaaaaaaaaaaaaaaaa rüyamdaki dedim :53:

işte kader kısmetmiş gerçekten rabbim yazacaksa :69:

böyle şeyler hiç bana denk gelmez ki:14::14:

günaydın kızlarr nasılsınız?

kötüyüm ben her zaman ki gibi. kafam çok karışık houffff

günaydın canım
yatakdan belimin acısıyla kalkıyorum her sabah
ama oturunca geçiyo neden nasıl hala anlam veremiyorum :25:
sen nasılsın

çok yorduğun için incitmişsindir bence.ama doktora git. ben de iyi sayılırım yatakta mayışıyorum hala.

çok yorduğun için incitmişsindir bence.ama doktora git. ben de iyi sayılırım yatakta mayışıyorum hala.

yok canım ya kaç aydır var bende yaradan dolayı dedim ama yarada yakıldı şimdi fitil felan kullanıyorum ondanmı diyorum :25:
o kadara ayakta kalıyorum ama belim hiç ağrımıyo yatıyorum uyuyorum belimin acsııyla uyanıyorum
kalkıp oturuyorum 5 10 dk sonra hiç bi ağrı kalmıyo
şaka gibi :27:

Back
X