Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yüzmeye başlamana çok sevindim fiziki ve ruhsal yönden çok iyi gelecek ağrılarını hafifletecek :dua:

tek pozisyonda 40 sn mi durdun ?

eve gidince bkayımvar mı bizde . genelde netflix izlediğimiz için kanallara hiç bakmıyoruz

1 meyve de ekleseydin ya da 200 ml y.yağlı süt aç kalmadın mı

evet ucuz atlatmışsın bu hafta sabiti kırarsın artık böyl giderse

o nasıl oldu :deli:

sabah sporuna giderken aç gidiyorum spor sonrası sade nescafe ya da türk kahvesi içiyorum yağ yakımını hızlandırdığı için 1 saat sonrası da protein alımı yapıyorum .
sen şöyle yapabilirsin 1 haşlama yumurta 1 dilim ekmek yanına sütlü kahve gidene kadar da 1 saat geçerse yüzmeni de engellemez kas kaybını da önler protein alımı .sonrası yine kahve ve protein
Tatlm çok ilginç bir şey oldu bana yemekten bir 20 dakika sonra filan bir tokluk geldi sanki masayı fuuulll donatp yemişcesine tok histetdim eşim canın çeker diye ısrar etti genede ne bir şey tatdm ne canm ayran bile içmek istemedii yani 1-2 saat sonra star.... yerden kendime liht sütlü latte yaptrırım dedim ama yok yani hiç bir sey icebilcek gibi dwgildim bende sasirdim canm ama sanırım avm lerin çok sıcak oluşu ve benim sıcağa hiç gelemediğim için şişe şişe su içişimden miğdem şişti bence

detoks işini zirvede bıraktım :KK70::KK70:
diyetisyen listelerine devam :KK48:

ayran detoksu canım
orkideyle yaptık o 500 verdi ben aldım
zirvede bıraktım detoksu artık :KK70::KK70:
:KK70::KK70: canm sen bendensin bende çoğu detoksda böyle oluyorum milletin verdiği müthiş rakamlar okuyunca bir heves baslar ve + olurum :KK70: bize yaramıyor vucüt tek çeşit beslenince depo ediyor bizde

tarılmadım wcye çıkamadım moralim bozulacaktı dün kurabiye ve cupcake yaptım tadına bakayım derken 1 2 tane yemişte olabilirim ilk kez yapıyorum merak ettim tadını :olamaz:
Senin hedefin 65 mi tatlim senin hedefine az varmis yaa benim ilk dedefim 62 sonra 58

detoks işini zirvede bıraktım :KK70::KK70:
diyetisyen listelerine devam :KK48:

ayran detoksu canım
orkideyle yaptık o 500 verdi ben aldım
zirvede bıraktım detoksu artık :KK70::KK70:

O zaman diyete devam:KK73: boşver sen detoksu :-) bende yapacaktım bende alırım kilo vazgectim:KK70:

Senin hedefin 65 mi tatlim senin hedefine az varmis yaa benim ilk dedefim 62 sonra 58
3
yok kuzum hedefim 59 58 arası olmak .. tedavim için hep 65 dedim o yüzden 65e düşmek beni zorluyor . kafamda zorluyor yani çok güzel denge kuruyorum sporlarım da iyiydi ama kfamda takıntı işte

kızlar akşamı yemeli içmeli geçirecek olanlar öğlen öğününü yağsız tuzsuz salata ile geçirsin yarın akşam da protein salata ile atlatmaya bakın dengelemiş olursunuz tabiki 45 dk kadar da en çok kalori yaktıran hareketler yapın dizlere ayaklara dikkat tabi ki

Çok fazla birşey yemeyi düşünmüyorum ya yoksa alırım verdiklerimi geri :olamaz:

Back
X