- 2 Ekim 2018
- 467
- 1.110
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #296.161
Günaydın güncel kilom 55.5 -200 gr görünüyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dirsekte duruyorum cnmplank te mi
dirsekte te mi eller de mi duruyorsun gerçi fark etmez . çok zor
bence de prtoein ağırlıklı beslen sana iyi geliyor
ay valla plank konusunda almışım maşallah kız göğüs kollar karın bölgen fit demek planktan bravo valladirsekte duruyorum cnm
yaa sen beni çok hafife alıyosun ne sandın![]()
Tatlm çok ilginç bir şey oldu bana yemekten bir 20 dakika sonra filan bir tokluk geldi sanki masayı fuuulll donatp yemişcesine tok histetdim eşim canın çeker diye ısrar etti genede ne bir şey tatdm ne canm ayran bile içmek istemedii yani 1-2 saat sonra star.... yerden kendime liht sütlü latte yaptrırım dedim ama yok yani hiç bir sey icebilcek gibi dwgildim bende sasirdim canm ama sanırım avm lerin çok sıcak oluşu ve benim sıcağa hiç gelemediğim için şişe şişe su içişimden miğdem şişti benceyüzmeye başlamana çok sevindim fiziki ve ruhsal yönden çok iyi gelecek ağrılarını hafifletecek
tek pozisyonda 40 sn mi durdun ?
eve gidince bkayımvar mı bizde . genelde netflix izlediğimiz için kanallara hiç bakmıyoruz
1 meyve de ekleseydin ya da 200 ml y.yağlı süt aç kalmadın mı
evet ucuz atlatmışsın bu hafta sabiti kırarsın artık böyl giderse
o nasıl oldu
sabah sporuna giderken aç gidiyorum spor sonrası sade nescafe ya da türk kahvesi içiyorum yağ yakımını hızlandırdığı için 1 saat sonrası da protein alımı yapıyorum .
sen şöyle yapabilirsin 1 haşlama yumurta 1 dilim ekmek yanına sütlü kahve gidene kadar da 1 saat geçerse yüzmeni de engellemez kas kaybını da önler protein alımı .sonrası yine kahve ve protein
tebrik ederimGünaydın güncel kilom 55.5 -200 gr görünüyor.
Tatlm sen kaç çıktın ? Birde hedefin 65 yazıyor doğru mu?tebrik ederim darısı da bana ne zaman görcem merak ediyorum![]()
WwooowwwKızlar haftaya -500 ile başlıyorum inşallah devamı gelir
Protein de baba zararli ama yemeden duramamevet canım öğrenmiş oldum
ben protein ile zayıflayabiliyorum onu anladım
tarılmadım wcye çıkamadım moralim bozulacaktı dün kurabiye ve cupcake yaptım tadına bakayım derken 1 2 tane yemişte olabilirim ilk kez yapıyorum merak ettim tadınıTatlm sen kaç çıktın ? Birde hedefin 65 yazıyor doğru mu?
detoks işini zirvede bıraktım
diyetisyen listelerine devam
ayran detoksu canım
orkideyle yaptık o 500 verdi ben aldım
zirvede bıraktım detoksu artık![]()
Senin hedefin 65 mi tatlim senin hedefine az varmis yaa benim ilk dedefim 62 sonra 58tarılmadım wcye çıkamadım moralim bozulacaktı dün kurabiye ve cupcake yaptım tadına bakayım derken 1 2 tane yemişte olabilirim ilk kez yapıyorum merak ettim tadını![]()
Amin canım benim işte doğum falan olunca birde emzirince yeme ihtiyacı oluyor bütün gün su içiyorum.Süper canm darısı başıma insallahbende 1.5 ay sonra filan anca 65 olurum
![]()
detoks işini zirvede bıraktım
diyetisyen listelerine devam
ayran detoksu canım
orkideyle yaptık o 500 verdi ben aldım
zirvede bıraktım detoksu artık![]()
tesekkürler:)tebrik ederim![]()
3Senin hedefin 65 mi tatlim senin hedefine az varmis yaa benim ilk dedefim 62 sonra 58
kızlar akşamı yemeli içmeli geçirecek olanlar öğlen öğününü yağsız tuzsuz salata ile geçirsin yarın akşam da protein salata ile atlatmaya bakın dengelemiş olursunuz tabiki 45 dk kadar da en çok kalori yaktıran hareketler yapın dizlere ayaklara dikkat tabi ki
Günaydın güncel kilom 55.5 -200 gr görünüyor.
menü de neler varÇok fazla birşey yemeyi düşünmüyorum ya yoksa alırım verdiklerimi geri![]()