- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #297.881
teşekkür ederim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim![]()
Ölme de kuzum seviyorum senicanım bendim o başlayan bugün 3. günüm 2 günde -300 düm bugün düşeceğine inanıyorum
2. gün düşmememin sebebi tabiki bildiğin üzere öğlen yediğimiz simit
en azından 1 hafta yapıcam ben
sonucunu yazarım ayrıca seni etiketleyip![]()
Ucuz atlattınKız őlűmden dőndűk desenetam zamanında doktora çıkmışm neyseki herşeyim normal çıktı
hayattayım iki gűnle kurtuldum
![]()
Teşekkür ederim canım Cuma’lar unutulmazben ulaşmaya çalışym gokyuzune canm o çok yoğundu iş sebebiyle aşırı yoğun bu ara ama ben ulaşmaya çalışcam en azından kilo bildirimini yapabilsin diye
Canm ulaşttm dediğimgibi işi yoğundu bide kızı hastalanmış izin alıp hastaneye gitmiş canm kilosu 74.9 muşSen ulş canım olmazsa 17ye kadar bekleyelim liste için
Canm bir kaç kez cvpladm bu konuyu
Őnceki sayfalar da
Tamam canım ekliyorumCanm ulaşttm dediğimgibi işi yoğundu bide kızı hastalanmış izin alıp hastaneye gitmiş canm kilosu 74.9 muş
1.sayfada kurallarımız yazıyor uyarım dersem kendini tanıt canım . ama cuma listemiz kalabalık bilgin olsunmerhaba benide eklermisiniz?
geçmiş olsun canım .Gribim hastsyim ölüyormmmm bana da gecrdi hastaligini sipa![]()
bolca su iç inşallah ağrımazkendimi çok yorgun hissediyorum başım da ağrıyacak gibi ilaç içtim inş ağrımaz
inş cnmbolca su iç inşallah ağrımaz![]()
klomen kullanmıştım canımne kullandın canım onun etkisi vardır
Geldim canim merhaba herkese