• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Haklısın. Aslında ben diyet bitdi artık özgurum modunda 1-2 kılo almakdan zaten korkuyorum.
Ama artık asla kılo alma nasıl zor vermek kıloyu. Ama almak kolay.
Ben senin yerinde olsam biraz daha verirdim hazır bünye alışmışken bildiğim kadarıyla yaşında küçük ne kadar zayıf olursan o kadar iyi

Ben taşlamam canım benim boyum 1.72 valla bende 52 kilo olmak istiyorum... inşallah yaza kadar olurum yaaa en köyü ihtimal 58 olayım diyorum
58 iyi bence ya 52 de çok az değilmi

Yok canım neden taslayalim kim kendini nasıl güzel hissediyorsa öyle olmalı,benim ilk etapta 54 sonra 50-52 arası benim için ideal
Ben gobegim düz olsun istiyorum tartı o kadar onemli değil aslinda

B
Onun içinde spor yapmak şart,benim malesef yanlarim var ve diyetle kilo vererek erimiyor
enimde yanlarım var canım zayıflayınca hiç olmuyor ama kilo alayım hemen çıkıyorlar sinir oluyorum.. bi ara zayıflama kemerim vardı omu kullanıyordum simit bölgesine bayağı aZalmıştı şuanda. Bozuk aslında yenisini alsam iyi olucak galiba

Ben sabah yine bisikletimi yapmıştm akşam içinde bir şeyler yapayım diyorum:işsiz:
Yap tbi ki biz kazanalım yarışı :D
Yumurta gelişmedi maalesef bu ay :KK43:
Regl olmayı bekliyorum yeni ayda iğneli tedaviye geçeceğiz. Tabii regl olabilirsem
Bitkisel şeyler denesen canım
Bu gün cok spor yaptım sadıce suguat 120. Cıvarı.
Cok fazla hareket yapdım.
Ama coğunu hatırlamıyorum.
Hepsinin puanını hesaplayamam muhtemelen. Zaten yarişmada değilim.
Spor diyetle birlikde cok önemli viçut saglıgı için
Yooo seni ekledim liste ye yarıştasın canım aklına gelenleri hesapla yaz bildir ekleyeyim
:KK70:
Ne kismeni kiz ben yaptimmi tam yaparim biliyosun:KK70: 3. Günümdeyim
Doğru sen ya hep ya hiç diyenlerdendin :D
Evet kızlar bugunde sabah bisiklet akşam dans yaptm :KK66:
Kondisyon bisikleti 1saat: 180puan
Zumba 20 dakika: 70puan
Toplam: 250 puan
Canım beni.etiket yaparsan görmem kolay olur

Bravo sana yaaa senin sporlarına bayılıyorum... kız dün ben zumba yapayım dedim abovvvv benim büyük kız gülmekten öldü hareketleri tam bilmiyorum yaaa çok komik oldum yaaaaaa ama biraz daha zaman geçsin zumba yapmak istiyorum çokkkk zevkli
Evt canm cok zevkli bide gidip grupla yapinca aslında muthiş eğleniyo insan ben yeni dogum yaptigda bir kac ay gitmistim hatta benim hocalarim yetenek sizsinize katilip dereceler kalmialardi 4 yıl őnce filandı tabi bunlar sonra gittigim dans okulu kapandi sonra onlarinda ders verdigi diger yerler cok izakti bana flashmom grubu canm cok fazla etkinlik yapiyorlar hala facebookdan filan takip ediyorum onları etkinlikleri falan da muhtesem oluyor cocuk olmasa nerde olursa olsun giderdim gene hatta belki baharda yakınımdaki zumba olan yerlerden birine giderim ama şimdilik evde tekrardan yapmaya başladm bide ben arada beyonce shakira kliplerinden filan onlarin danslarindan da yapiyorum kliplerle bir ben cok seviyorum dans etmeyi

B

enimde yanlarım var canım zayıflayınca hiç olmuyor ama kilo alayım hemen çıkıyorlar sinir oluyorum.. bi ara zayıflama kemerim vardı omu kullanıyordum simit bölgesine bayağı aZalmıştı şuanda. Bozuk aslında yenisini alsam iyi olucak galiba
İşe yariyormu cidden ben de araştırıp alayım o zaman

Evt canm cok zevkli bide gidip grupla yapinca aslında muthiş eğleniyo insan ben yeni dogum yaptigda bir kac ay gitmistim hatta benim hocalarim yetenek sizsinize katilip dereceler kalmialardi 4 yıl őnce filandı tabi bunlar sonra gittigim dans okulu kapandi sonra onlarinda ders verdigi diger yerler cok izakti bana flashmom grubu canm cok fazla etkinlik yapiyorlar hala facebookdan filan takip ediyorum onları etkinlikleri falan da muhtesem oluyor cocuk olmasa nerde olursa olsun giderdim gene hatta belki baharda yakınımdaki zumba olan yerlerden birine giderim ama şimdilik evde tekrardan yapmaya başladm bide ben arada beyonce shakira kliplerinden filan onlarin danslarindan da yapiyorum kliplerle bir ben cok seviyorum dans etmeyi
Bende çok seviyorum dans etmeyi ama zumba da çok komik görünüyordum:KK76::deli:

Cnm
Yap tbi ki biz kazanalım yarışı :KK70:

Bitkisel şeyler denesen canım

Yooo seni ekledim liste ye yarıştasın canım aklına gelenleri hesapla yaz bildir ekleyeyim

Doğru sen ya hep ya hiç diyenlerdendin :KK70:

Canım beni.etiket yaparsan görmem kolay olur
yazdım ama görmedin galiba bölgesel hareketler nasıl puanlanıyor

Bende çok seviyorum dans etmeyi ama zumba da çok komik görünüyordum:KK76::deli:
Canm zumba zaten eglenmek zayiflamak amacli dansin egzersiz ile bbirlestirilip eğlenceli hazırlanmış hali ondan normal yani bizde grupdayken hocalar bilerek arada komik seyler yapardi :KK48: hatta birbirimizle carpismamizi sagliycak seyler bile yaptirirdi kalabalikdikda tabi ve arkada hizla hocayı taklit ettigmz icin carpisirdik filan kahkahalarla cok eglenirdik ve 1 saatin sonun da kiyafetlerimiz resmen sırılsıklam su gibi olurdu terden :KK73::KK73::KK73:

Cnm

yazdım ama görmedin galiba bölgesel hareketler nasıl puanlanıyor
Bu soru cavap bulsa keske vende bolgesel hareket ler yapıyorum spor olarak ama puanlayamadığım için lısteye gıremiyorum spor yarışmasına katılamıyorum.

Back
X