Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

06.06.2011

fdm 8
rosebery 6
emidaf 32
fatta 13
ayşen 29
irras 1
aynalar 30
ç kemik 18
selinay 8
triptofan 7
pinkcat 12

görüldüğü üzere ,rras ve rosebery 7nin altındadır... prenses ve nazconun izine rastlamadım:60::60::60:

07.06.2011

ayşen 22
pinkcat 17
çatlak kemik 20
emidaf 47
selinay 11
fatta 18
aynalar 20
triptofan 9
nazco 3
rosebery 10
irras 10
fdm kaptandan izin almıştım ama görmemiş.. ya da ben onun gördüğünü görmedim :1::1::1:

günün tek cezalısı nazcodur.. prrensesi hiç görmedim...

eşim bugun araba alıoo kızlar

hayırlı olsun canım...

şimdi bnm kafam çok karıştı
dakikaya göre mi yürüyüm (örn:45 dk)
yakacağım kaloriye göre mi yürüyüm (hedef kalori belirleyip)
yoksa kilometreye göre mi yürüyüm (hedef km):26::26::26::26::26:

yürüde neye göre yürürsen yürü..............

acaba şeyy diyorum doğum gününde sadece kutlamak için msj çeksem mi ki insanlık bağğğbına hani:26:

nayırrrrrrrrrrrr nolamazzzzzzzzzzzzzz................

kızlarrr benim meleğimmm canımm patronum yani patronlarım biraz önce bana doğum günü süprizi hazırlamışlar ktladıkk nasıl mutlu olsum anlatammm ağladım mutluluktannn:14::14: allah başımdan eksik etmesinn yaaa onlarıı :81::81::81:

ya kızlar ben galiba motivasyonumu acayip kaybettim.. ne alıyorum ne veriyorum.. bu 68de taklı kaldım.. ne olur beni itekleyin..diyet yalan oldu bende...emziriyorum bahanesi herşeyi yediriyort bana... bi de bu 7 mesaj olayı benim canımı çok sıkıyor...diyet odaklı konuşmaktan ziyade zorunlu tutulmak ve 7yi aşmak meselesi zor geliyorrr

kızlarrr benim meleğimmm canımm patronum yani patronlarım biraz önce bana doğum günü süprizi hazırlamışlar ktladıkk nasıl mutlu olsum anlatammm ağladım mutluluktannn:14::14: allah başımdan eksik etmesinn yaaa onlarıı :81::81::81:

ayyy doğum günün kutlu olsun canım.. nişe zayıf yaşlara

irras bu arada size de hayırlı olsun yeni arabanız

çokk şanslısın
doğum günün kutlu olsun bu arada:54:

çok şanslısın kuzu.................

ya kızlar ben galiba motivasyonumu acayip kaybettim.. ne alıyorum ne veriyorum.. bu 68de taklı kaldım.. ne olur beni itekleyin..diyet yalan oldu bende...emziriyorum bahanesi herşeyi yediriyort bana... bi de bu 7 mesaj olayı benim canımı çok sıkıyor...diyet odaklı konuşmaktan ziyade zorunlu tutulmak ve 7yi aşmak meselesi zor geliyorrr

fdm ben 64.800 oldum canım gram gramda olsa veriyorum yani biraz kalori hesbı yapsan canım..............

7 mesaj olayı benide sıkıyo hahahah................

çok şanslısın kuzu.................

fdm ben 64.800 oldum canım gram gramda olsa veriyorum yani biraz kalori hesbı yapsan canım..............

7 mesaj olayı benide sıkıyo hahahah................

valla selinay artık hiç bişey yapamıyorum.. iştahımın önüğne geçemiyorum desem yeridir... ara ara insan motivesini kaybeder ya 1 aydır öyleyim.. ne yapacağımı bilmiyorum ama artık 64lere inmek gerek... sevmiyorum bu kilomu

valla selinay artık hiç bişey yapamıyorum.. iştahımın önüğne geçemiyorum desem yeridir... ara ara insan motivesini kaybeder ya 1 aydır öyleyim.. ne yapacağımı bilmiyorum ama artık 64lere inmek gerek... sevmiyorum bu kilomu

eve abur cubur alma mesela acıktıkça meyva salatalık fln ye hadi kendine gel ama....

hımmm canım msj olayıı aslında evet başka bişey mi bulsak acaba:26::26::26:

fdm canımm inan ben buraya geldiğimen beri bir tek abur cubur bile yemedim inann evdekileride yeğenime verdimm çokkk zorlanırım diodum ama yokkk yaa hakketten şimdi hiçç aramıyorumm:63::63::63::63::63:
sende eğer yiyorsan abur cubur yeme ve canın istersede su içççç canımm:53::53::53:

Back
X