- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #298.621
Insalah cnm insallah sonunda gordum yaCaanıııımmmm çok sevindim
Hadi darı bize inslhinslh bizde gőrűrűz 62leri
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insalah cnm insallah sonunda gordum yaCaanıııımmmm çok sevindim
Hadi darı bize inslhinslh bizde gőrűrűz 62leri
![]()
Ayne cnm zaten cum ondan korkuyorum yineBu hafta cok dikkat etseydin keske
Yandin desene
evde olunca şişlik inip tartılabiliyoruz
cumaları sabahın 6 sında şişimizle tartılıyoruz hep![]()
Evet canim ya irademe hakim olamadim bende hele son 1 ayda ha bire yedim hepde karbohidrat gorumcem pastanede çalışıyor burdaki en iyi pastanelerden harika pastalari kurabiyeleri var önceleri yemezdim sonradan bi haller olduCanm yazın nekadar hizli aliyoruz ben de yazn 69 ile izin almistim ve en son tartıda 73 ű gœrdűm tam 4kilo eder ya 4kilo almısım oysa almayıp şimdi 4 kilo eksik olsam 70diil 66olucaktm nasl eziyet ediyoruz kendimize yaaà ooofff neyseki sen gene 64lerdesin işin daha kolayama bu sefer bir çőzűm bulalım canm ideale varncaa geri almayalm bidaha
Canm nekadaar cabuk 4-5 kilo alıyoruz hemen biz yaaa alması çok kolay vermesi zorEvet canim ya irademe hakim olamadim bende hele son 1 ayda ha bire yedim hepde karbohidrat gorumcem pastanede çalışıyor burdaki en iyi pastanelerden harika pastalari kurabiyeleri var önceleri yemezdim sonradan bi haller oldugece gündüz demeden yedim ama gelde yeme bu kadarmi guzel olur şu an bitti para verseler yemem aldım alacağımı of bu tatlıya bagimliligim mahvediyo beni
artik frenleyelim zayiflayacagiz tığ gibi olacağız
![]()
Ah ah 3 kilo ne kadar onemli simdi daha iyi anliyorum kulaga az geliyor ama aslinda vermeye kalkinca gram gram gitmiyor cok degerli bi de is yerinde cok aciktifimi anladim ya evde daha iyi 1 ay evde olucam spor diyet tig olurum daha iyi kontrol ediyorum iki gundurCanm nekadaar cabuk 4-5 kilo alıyoruz hemen biz yaaa alması çok kolay vermesi zorben biraz kilo almak istiyorum ama alamıyorum diyenleri anlamıyorum ya nasl alamıyorsunuz arkadaş
çikolata mı hiç sevmem diyeni duydum ben yaaa şaka gibi
![]()
hiç sorma hadi bastıralım bakalıAy evet yeni takım oyle olmus kız beraber un çuvalı olmuşuz![]()
Evet canim ya irademe hakim olamadim bende hele son 1 ayda ha bire yedim hepde karbohidrat gorumcem pastanede çalışıyor burdaki en iyi pastanelerden harika pastalari kurabiyeleri var önceleri yemezdim sonradan bi haller olduCanm yazın nekadar hizli aliyoruz ben de yazn 69 ile izin almistim ve en son tartıda 73 ű gœrdűm tam 4kilo eder ya 4kilo almısım oysa almayıp şimdi 4 kilo eksik olsam 70diil 66olucaktm nasl eziyet ediyoruz kendimize yaaà ooofff neyseki sen gene 64lerdesin işin daha kolayama bu sefer bir çőzűm bulalım canm ideale varncaa geri almayalm bidaha
Evet ya sorma var etrafimda hep yerler ben bakarimCanm nekadaar cabuk 4-5 kilo alıyoruz hemen biz yaaa alması çok kolay vermesi zorben biraz kilo almak istiyorum ama alamıyorum diyenleri anlamıyorum ya nasl alamıyorsunuz arkadaş
çikolata mı hiç sevmem diyeni duydum ben yaaa şaka gibi
![]()
Bence de ama adama babasının bile sözü geçmiyorÇocuklarını umursamamak olmuyır mu bu? Sana kızgın olsa da çocuğu için gitmeli bence kuzu
Teşekkűr ederim canm benimKızlar bugünde annemde olacağım çok bakamayabilirim buralara. Banyo yaptırcaz annemi. Hepinize sevgiler
blonde ambition canım tebrik ederim 1.liğini bol eksiler olsun
Canm okudum üzüldüm işin çok zormuş ama hepimizin bir seyler ile mücadele ediyoruz hayat bőyle güçlü olmak zorundayòlız inslh bir gün değişirBence de ama adama babasının bile sözü geçmiyor
Karşılıklı gűzel hırslanıyordukHahahhhh
hiç sorma hadi bastıralım bakalı
Canm sen çok çok az yiyorsun bu hafta ben senin menűnű hic beğenmedim aşırı azdı bence ondan metobolizma yavaslyp vucut duruyor benim de bu hafta aldgm kalori miktari artti verdigim kiloda artti ca dwmekki daha az yiyip vericez sanıp yanılıyoruz bence menűnű gűzel dengeli ve sağlıklı ayarla sporunda var zaten haftaya cok guzel dusmeye baslarsn yineKızlar ya sabah tartıldım hiç kilo verememişim yani Pazartesi’ye +400 ile girmiştim o gitmiş sadece.... acaba 6 kilo verince duraksamaya mı geçti ki anlamadım yaaaa .... emzirdiğim için extra bişey de yapamıyorum.... bi de kızlar emziriyorum ya yoğurtlu zencefil zerdeçal tarçın karışımını yiyebiliyor muyum....
YA HAFTAYA BOL BOL SPOR BAŞKA TÜRLÜ OLMAZ UYKU DA OLMAYACAK NASIL DENGELEYECEM BİLMİYORUM.Bu hafta cok dikkat etseydin keske
Yandin desene
evde olunca şişlik inip tartılabiliyoruz
cumaları sabahın 6 sında şişimizle tartılıyoruz hep![]()
CUMA GÜNÜ HTIRLAT CANIMdrdotty
SchonerDuft ben kilomu direk 64 yazdim küsürünü yazmamisim
64.9 du onu söyleyim dedim duzeltirsiniz bu arada mezun olduktan sonra ne çok kilo almışım ben ya
bu sefer dikkat edicem cumada regleme 1 gün kalacak bakalim sonucum ne olacak
TAKIMIMIZ DOLDU CANIM AMA İLLA GELMEK İSTERSEN CUMA LİSTESİ İÇİN BEKLEMEN GEREKTİĞİNİ BİLEREK GELMELİSİN.Hanımlar selam.takiminiz da yer var mı. .
EKLİYORUM CANIMCanım dünden 200 puanım vardı rüzgarda internet gitti yazamadımbütün akşam ugrastim durdum hiç gelmedi
SchonerDuft
LİSTE BUGÜN BAŞLIYOR PAZARTESİYİ NİYE BEKLİYORSUN Kİ BUGÜNDEN BAŞLAAAApzrtesi spora baslıcam :)
çok az yiyorsun bugün biraz arttır vücut alıştı az yemeyeKızlar ya sabah tartıldım hiç kilo verememişim yani Pazartesi’ye +400 ile girmiştim o gitmiş sadece.... acaba 6 kilo verince duraksamaya mı geçti ki anlamadım yaaaa .... emzirdiğim için extra bişey de yapamıyorum.... bi de kızlar emziriyorum ya yoğurtlu zencefil zerdeçal tarçın karışımını yiyebiliyor muyum....