Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canm proteinide arttırırsam kaslanmam iyice artar zaten bu hafta ki kadar hiç peotein almıyordum bu hafta hem çok protein hem abartılı spor olunca kasım artmış gene şuan da canm çűnki mezurede onaylada bu hafta 1 haftada her bőlgemde 1er cm incelme var hatta gobekde 4cm birden incelme olmuş canm incelme direk yağ yakmanın kanıtı zaten cok guzel yağ yakmışım aslında ama kas kutlemde arts olduğu icin 200grm fazlaym canm ben simdilik bir sűre daha fazla kas yapmak istemiyorum ondan proteini azaltıp sporu azaltmam lazm canm sen kaç kilosun ????
oosüper bence hiç takılma bence kılon yakında düşer öyle incelmişsin spora devam et ben sabitim ama izne ayrılcam

SchonerDuft SchonerDuft canm cuma őlçűm yapıcaktn yaptn mı canm ? Ben kendi ölçűlerimi aldm yazyrm

Gőğűs = 104
BEL = 77
Popo= 106
Basen=62
Bacak dizin 5 parmak űstű =50cm
:KK73: canm 7ay őnce 69kilo iken bacakgn burası 54cm imiş bacaklarımın basenden aşşağı kisminda çok gűzel incelme olmuş bisikleti hiç bırakmadığım için çok iyi yapmışm çok mutlu oldm

SchonerDuft SchonerDuft canm cuma őlçűm yapıcaktn yaptn mı canm ? Ben kendi ölçűlerimi aldm yazyrm

Gőğűs = 104
BEL = 77
Popo= 106
Basen=62
:KK73: canm 7ay őnce 69kilo iken bacakgn burası 54cm imiş bacaklarımın basenden aşşağı kisminda çok gűzel incelme olmuş bisikleti hiç bırakmadığım için çok iyi yapmışm çok mutlu oldm
cnm sen kıloya takılma benden daha incesin suan

oosüper bence hiç takılma bence kılon yakında düşer öyle incelmişsin spora devam et ben sabitim ama izne ayrılcam
Canm sende őlçűlerini takip etsene belki sende de incelme oluyor sık sık őlçűm yap bence canm baksana o attgm resimde ki 62.5 olan halinde kızın yarım kilo bile kilo fazlası yok sonuçta tatlım bence izne ayrılınca sık sık őlçűm yap sen

tugbaFB tugbaFB Canm ben zaten bu 56 kiloluk halde bu gőrűntűyű istemiyorum ondan bőyle spor yapiyorm canm ben su 62.5 kiloluk halinde ki gibi yağsz ve kaslı şekilli hatlı halde olmak istiyorum zatn aslında hedefime giden yőnde ilerliyorum ama işte belkide ben hiç listeye girmeden hedefe gitsem daha doğru olucak galibaEki Görüntüle 2228502
o 62.5 luk hale bende bayıldım :KK48:
kesinlikle haklısın kuzum benim iş yerinde de bi kız var sorsan 55( gerçekten öyle ama bir yere götürüp tartırmışlığımız var :KK48:) ama görüntü en azzz 65 sonra diyetisyene gitmeye karar verdim yağdan verebilmek için şimdi aynı beden giyiyoruz kendisiyle :KK53:
ama sen deli spor yapıyorsun, çoğu sporcu senin kadar yapmıyordur valla

Gőğűs = 104
BEL = 77
Popo= 106
Basen=62
spor hocası yapacaktı ölçümü bugün gtmeyecem .
göğüs : 98
bel:85
kalça 102
sağ bacak 58
sol bacak55

cnm sen kıloya takılma benden daha incesin suan
Canm ben senin kilonda olsam zaten bidaha tartılmam bile sadece mezureli takip yaparm daralmaya çalşrm belkide 63e vardığmda kilo vermeme gerek kalmaz diye dűşűnűyorm ondan bence sen kiloya artk taklma izine ayrilip incelmeye bak

Gőğűs = 104
BEL = 77
Popo= 106
Basen=62
canım basen dediğin yer neresi :KK70::KK70:
popo = basen değilmidir

ponçik sen neden haftaiçi yoksun
canım 2 haftadır sınavlarım var, sınavdan işe işten eve ders çalışmaya koşturuyorum. Bide bunun yanı sıra not diliyorum insanlardan insanlık ölmüş doğru düzgün kimse yardım etmiyor :ruh: bide üstüne üstlük haftasonu misafirim eksik olmuyor uykuya hasret kaldım. Misafir sevmiyor değilim ama çok yoruluyorum çayı çorbası gittikten sonra temizliği bu dönemde çok yordu beni :(

Canm sende őlçűlerini takip etsene belki sende de incelme oluyor sık sık őlçűm yap bence canm baksana o attgm resimde ki 62.5 olan halinde kızın yarım kilo bile kilo fazlası yok sonuçta tatlım bence izne ayrılınca sık sık őlçűm yap sen
öyle yapcam zaten spora ağırlık vercem ya kılo azalması olmadığı için hem listeyi de etkilemeyeyim regl geçince hhemen ölçecem ama 3 hafta deli gibi spor yapcam

canım 2 haftadır sınavlarım var, sınavdan işe işten eve ders çalışmaya koşturuyorum. Bide bunun yanı sıra not diliyorum insanlardan insanlık ölmüş doğru düzgün kimse yardım etmiyor :ruh: bide üstüne üstlük haftasonu misafirim eksik olmuyor uykuya hasret kaldım. Misafir sevmiyor değilim ama çok yoruluyorum çayı çorbası gittikten sonra temizliği bu dönemde çok yordu beni :KK43:
ayy allah kolaylık versin cnm üst üste hem iş hem misafir zor geçenlerde ben de arka arkaya ağırladım zorlandım ben de

Canm ben senin kilonda olsam zaten bidaha tartılmam bile sadece mezureli takip yaparm daralmaya çalşrm belkide 63e vardığmda kilo vermeme gerek kalmaz diye dűşűnűyorm ondan bence sen kiloya artk taklma izine ayrilip incelmeye bak
aynen öyle cnm

***14.Takım 606.Etap ***

Masal3487 (58,00///%) sabit
Buki_89 (65,4/65,0/0,4/0,61%)
orkide1453 (63,0//%)

Ponçikbirgelincik (64,8/64,7/0,1/%0,15)
drdotty(73,1///%)
Sevgiclk (74,4//%)
Kmsl Hnd (67.1///%)
gokyuzundekiturna(73,10///%)
Milana firuze(67,90///%)

nihaaal (67.3//%)
ELF_LR35 (98,90///%)

ayy allah kolaylık versin cnm üst üste hem iş hem misafir zor geçenlerde ben de arka arkaya ağırladım zorlandım ben de
ya normalde iş ve misafir çok zorlamıyor canım ama okul ve sınavlarda girince çok zorlandım. Okulum uzak bide, 3 saatim yolda geçiyor sadece 2 otobüsle gidiyorum :(

**14.Takım 606.Etap ***

Masal3487 (58,00///%)
Buki_89 (65,4///%)
orkide1453 (63,0//%)

drdotty(73,1///%)
Sevgiclk (74,4//%)
Kmsl Hnd (67.1///%)
Milana firuze(67,90///%)

nihaaal (67.3//%)
ELF_LR35 (98,90///%)

Günaydın kızlar çok üzgünüm bu hafta hastalık beni bitirdi diyeti bozdum başlarda bisey yiyemedim serumlara çok vitamin koydular şiştim
Kabizlikla uğraştım derken sonuç +1 kilo
Baslangic 103.6
Gecen hafta 98.9
Bu hafta 99.9
Fark +1
Bence zaten geçen haftaki perşembe gün boyu ac kalmamdan ve gece de kusma ishal başlamasından biranda 98.9 cikti insallah onumuzdeki hafta toparlayacagim biraz daha sıkı yapacağım diyetimi

göğüs bacak bel daha incelmeli canım ya şöyle 5 kilo gitse sıkılaşırsam bana yeter sanırım . senin nasıldı ölçüler
bende 5 kilo vermek istiyorum sadece :KK48: ama annemler gidince şimdi istesemde veremem misafirliğe gelmişler ben diyetteyim olmuyor yaa spor yapıcam sanırım sadece 1-2 hafta
Göğüs : 89
Bel:75
Basen:96
Göbek:81
benimde
bel ve basen biraz inse tamamdır bence

**14.Takım 606.Etap ***

Masal3487 (58,00///%)
Buki_89 (65,4///%)
orkide1453 (63,0//%)

drdotty(73,1///%)
Sevgiclk (74,4//%)
Kmsl Hnd (67.1///%)
Milana firuze(67,90///%)

nihaaal (67.3//%)
ELF_LR35 (98,90///%)

Günaydın kızlar çok üzgünüm bu hafta hastalık beni bitirdi diyeti bozdum başlarda bisey yiyemedim serumlara çok vitamin koydular şiştim
Kabizlikla uğraştım derken sonuç +1 kilo
Baslangic 103.6
Gecen hafta 98.9
Bu hafta 99.9
Fark +1
Bence zaten geçen haftaki perşembe gün boyu ac kalmamdan ve gece de kusma ishal başlamasından biranda 98.9 cikti insallah onumuzdeki hafta toparlayacagim biraz daha sıkı yapacağım diyetimi
tam 3 hanelerin ucundan dönmüşün
çok geçmiş olsun canım haftaya fazlasıyla telafi edersin takılma (hastalık olduğu için takılma diyorum :) yoksa +1 ne bir haftada derdim yani :KK48:)

ayrıca bildirimini ''ELF_LR35 (98,90///%)'' kısmına yaparsan yüzde hesaplamada ilk sayfada ayrıntılı bi şekilde yazıyor

Back
X