• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız gidip goncanla ilgilensene :D

herkes kocalarıyla eğlenirken güzel vakit geçirirken şakalaşıyorlar kocası olmayanlar iç çekişerek bakıyor keşke benimde bir kocam olsa bende eğlenceli vakitler geçirsem diye kan ağlıyorlar allahım benim niye kocam yok beni niye kimse almıyor :52::52::52::52::52::52:

herkes kocalarıyla eğlenirken güzel vakit geçirirken şakalaşıyorlar kocası olmayanlar iç çekişerek bakıyor keşke benimde bir kocam olsa bende eğlenceli vakitler geçirsem diye kan ağlıyorlar allahım benim niye kocam yok beni niye kimse almıyor :52::52::52::52::52::52:

ahahhh:9::9:
herkes sevgilileriyle eğlenirken,güzel vakit geçirirken şakalaşıyorlar,sevgilisi olmayanlar iç çekişerek bakıyor,keşke benimde bir sevgilim olsa bende eğlenceli vakitler geçirsem diye kan ağlıyorlar.Allahım benim niye sevgilim yok:5: beni niye kimse sevip bağrına basmıyooorrr:9::9::9::9:

artık annem normal olmadığımı söylemeye başladı:53: sabah öğle akşam o siteden çıkmıyosun. taktın yine kafaya diyo.

bu arada kardeşim,evimizin yanında bi pastane tarzı bi yerde çalışo annem tutturmuş sende orda çalış diyo bi gag get anne didim yaa . bu devirde ne en yakın arkadaşınla beraber çalışacaksın nede kardeşinle aynı ortamda çalışacaksın:50: şahsiii fikrim

daha cv hazırlayamadım. hazırlamamda yardımcı olcak arkadaşlarımın pclerinde sorun oluyo ne hikmetse höüfff:31::31:

yaa kızlarrr ya benim koca varda noluoo hep iştee yaaa eridim bittim beeee
bide araba aldı ilgisini sürekli ona veriooo :1:
kendimi acilen yenilemem lazım kiii ilgi bana gelsin :1::1:

erkekler ve alışverişşş:9::9::9:

hehe o çocuklarla takıldı,bende bikini fln baktım kendime.................

kızlar yarın ben okulda nöbetçiyim okuldan geldikten sonra listeyi yapcam sonra nerde bu liste nerde bu devlet demeyin :27:

aslı eşim sürpriz yapmış erken geldi. beni izinli sayarmısın pazara kadar. kilomda geçen haftakinden 300 gram fazla maalesef.

kaptan ei deilim ben bu hafta çok fena kilo aldım galbaaaa :1::1::1:
yani çok yedim :1:
sen nassın

anemm kesn sonuncu olduk bu hafta......

ben son karne işleriyle uğraşıyom kızlar

kolay gelsin kuzu.....

sen neler yapıyosun kıs

sıkıntıdan patlıyorumm:31::31: akşamları hava çok güzel oluyo. dışarda dolaşalım diyorum bizimkilere amaa dizileri bitmiyo ki anam

yok fatmagül,yok efendim muhteşem yüzyıl,survivor,öyle bir geçer zaman ki bi tane daha vardı ama unuttum. maşallah her güne bi dizi öfff pöffff:31::31::31::31::31:

sen neler yapıyosun

bu arada maydonozumu kaynattım limon sıkıp içecem birazdan gitsin ödemler...

Back
X