- Konu Sahibi Pinarbartu
- #30.081
aslı eşim sürpriz yapmış erken geldi. beni izinli sayarmısın pazara kadar. kilomda geçen haftakinden 300 gram fazla maalesef.
saydım gitti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslı eşim sürpriz yapmış erken geldi. beni izinli sayarmısın pazara kadar. kilomda geçen haftakinden 300 gram fazla maalesef.
kız gidip goncanla ilgilensene![]()
herkes kocalarıyla eğlenirken güzel vakit geçirirken şakalaşıyorlar kocası olmayanlar iç çekişerek bakıyor keşke benimde bir kocam olsa bende eğlenceli vakitler geçirsem diye kan ağlıyorlar allahım benim niye kocam yok beni niye kimse almıyor![]()
selam canım nasılsın![]()
nerdesiniz yaaaaa
ben son karne işleriyle uğraşıyom kızlar
geldim kiiii. hafta sonundada değiliz nerde bu devlet nerde bu hükümetttt:44::44:
erkekler ve alışverişşş![]()
kızlar yarın ben okulda nöbetçiyim okuldan geldikten sonra listeyi yapcam sonra nerde bu liste nerde bu devlet demeyin![]()
kaptan ei deilim ben bu hafta çok fena kilo aldım galbaaaa![]()
yani çok yedim![]()
sen nassın
ben son karne işleriyle uğraşıyom kızlar
sen neler yapıyosun kıs
bu arada maydonozumu kaynattım limon sıkıp içecem birazdan gitsin ödemler...
sınava son gününde çalışan öğrenciler gibi![]()
aynen öle kuzu ama maşallah diyim hiç artı çıkmadım daha 100grmda olsa gidiyo...![]()
benimde regli bitmedii yaaa. kaç günde atarım ki ödemi![]()