- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #302.881
Ooo çok güzel çok teşekkür ederimederim canım hafta sonu esma okuma niyetim vardı senin içinde okurum .
birde sana tarot açayım hafta sonu
evet malesefson etkinliği çarşamba olarak görünüyor
bencede paylaşalım canımpaylaşalım olmazsa canım herkesin keyfini bekleyemeyiz. listeden çıkmak istiyordu belki çıkacam diye düşünüyor . yanılmıyorsam
Canm annem burda hastayım diye neler yedirmeye zorluyor yemedim düşün gelirken neler neler getirmiş dedim bunlar ne bunları yersem yarın 1 kilo alırım hiç bir şey yemedim tadına bile bakmadım düşün artk gözümü nasl korkuttuysangecede heyacan sardı 3'e kadar uyuyamadım sabah da tuvalet sorunu ondan acaba dahada mı aşşağda kilom diye düşünürüm artk sabah gene tartılrn haftaya 67lere geçicem bak gör annemde şimdi gitti o 3gündür burda bana bozdurmadıysa dahada kimse bozduramaz
Korktum bundan sonra burda bana sorsalar tüm bakıcılar baş tacıdır hepsi işini layığıyla yapar diycem hahaha
haydi gözün aydın canım artık boğazın cıs ve cos a kapalı bi süre söylemek istedimkızlaaar listedeyim artık oh beeehadi bakalım şimdi daha çook eksiler gidecekkk
cezayı görmeden hedef kilomu belirlemem mi diyosun yani
yaa keşke olsansohbetinize ktılamıyorum
Aynen canm bide benim rakam takıldımı tüm şevkim kaçıyor çok stres oluyor ama gittigni görürsem azimleniyorum hırslanyrm ondan şu rakamları görmek beni öyle motive etti ki artk hiçbir koşulda kaçamak yapmam ve takır takır veririm gibi geliyor o moda girdim yani verdikçe hırslanyrm ben
iradene hayran kaldım
verdiğini bilince heyecan sarıyorda az bi kaçamak yaptıysan o heyecan korkuya dönüşüyor
cezayı görmeden hedef kilomu belirlemem mi diyosun yani
kız korkma bu kadar hadi belirle bişiler
söz hiç acımayacak
işte o duraklama döneminde daha önce denediğimiz detokslara başvuracağız artıkAynen canm bide benim rakam takıldımı tüm şevkim kaçıyor çok stres oluyor ama gittigni görürsem azimleniyorum hırslanyrm ondan şu rakamları görmek beni öyle motive etti ki artk hiçbir koşulda kaçamak yapmam ve takır takır veririm gibi geliyor o moda girdim yani verdikçe hırslanyrm ben
sonunu düşünen kahraman olamazmagickk hepimizden kurnaz çıktı çok mantıklı mesala ceza fena ise hedefi 100gram yazarız tutturmama ihtimali kalmaz
Ahahaaamagickk hepimizden kurnaz çıktı çok mantıklı mesala ceza fena ise hedefi 100gram yazarız tutturmama ihtimali kalmaz
Cezadan hep korkmusumdurcezayı görmeden hedef kilomu belirlemem mi diyosun yani
kız korkma bu kadar hadi belirle bişiler
söz hiç acımayacak
Bu özlü sözü birinci sayfaya tutustur bencesonunu düşünen kahraman olamaz
Ben az da tutmadm 900gram yazdm ya batıcam yada kahraman olucam ozaman ortası yoksonunu düşünen kahraman olamaz
arada hatırlatırım ben sanaBu özlü sözü birinci sayfaya tutustur bence
ben 1.2 dedim birde 25-26 regl tarihimBen az da tutmadm 900gram yazdm ya batıcam yada kahraman olucam ozaman ortası yokçok çalşmam lazım yandm
HahahaBu özlü sözü birinci sayfaya tutustur bence
motivasyon arttı bakıyoumkızlaaar listedeyim artık oh beeehadi bakalım şimdi daha çook eksiler gidecekkk
tubili firuzeye 1.kez bildirimde bulunmadı yazman gerekli cnım..
iradene hayran kaldım
verdiğini bilince heyecan sarıyorda az bi kaçamak yaptıysan o heyecan korkuya dönüşüyor
Ay sorry ekliyorum kuzumotivasyon arttı bakıyoum
tubili firuzeye 1.kez bildirimde bulunmadı yazman gerekli cnım..
sıkıntı yok canım tabikide
haydi gözün aydın canım artık boğazın cıs ve cos a kapalı bi süre söylemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?