- Konu Sahibi Pinarbartu
- #30.281
slm kızlar ben kendime yeni geldim ya üzerimde bir ağırlık belki havadan da olabilir kapalı aralıklı yağmur yağıyor kıştan kalma bir gün ya siz neler yaptınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar ben kendime yeni geldim ya üzerimde bir ağırlık belki havadan da olabilir kapalı aralıklı yağmur yağıyor kıştan kalma bir gün ya siz neler yaptınız
slm kızlar nasılsınız ben hala annemlerdeyim hava güzel geziyoruyz habire...................
evli degilmisin ? anladim canim. hem isi var hem maddi yonden cok kulfetli bilet oyuzden gitmiyor, seni gonderirim ama diyor. sen ver kararini diyor... dogru diyorsun ailem mutlu olacak, bababm dediki, senin ilerde abinin yaninda olmasi istiyorsun, aile baglarinin kuvvetli olmasi gerekiyor, ve bu dugune katilmani istiyorum dedi, annemde tabi daha duygusal davranip hemen tavir aldi ..
selam kızçeler
annem gitti
ev boş kaldı ama en geç bir ay sonra gidicez eşimle kendimi böyle teselli ediyorum artık
moral bozukluğuyla kendimi temizliğe verdim yatak odamın yolluklarını giriş yolluklarını halıcıya vericem radım...
bak bakalım bu sezon 3 tane elbise aldım ama elbiseyi sadece özel günlerde giyebiliyorum buldunmu bari...................kesinlikle havadan kaynaklanıyo:44: ruh halimi kötü derecede etkilesede seviyorum bu havayıben zayıflamadan yaza girmek yok
kötüyüm. evde oturuyorum. dışarı çıkmıyorum. zayıfladığım günleri hayal ederek elbise bakıyorum![]()
daslm kızlar ben kendime yeni geldim ya üzerimde bir ağırlık belki havadan da olabilir kapalı aralıklı yağmur yağıyor kıştan kalma bir gün ya siz neler yaptınız
geçmişe bakim bi kimseler yok aslıcım seni gördüm nasılsın canım....
kesinlikle havadan kaynaklanıyo:44: ruh halimi kötü derecede etkilesede seviyorum bu havayıben zayıflamadan yaza girmek yok
kötüyüm. evde oturuyorum. dışarı çıkmıyorum. zayıfladığım günleri hayal ederek elbise bakıyorum![]()
da
burda hava süper kuzu içeri giresim yok valla ama gel görki bendede bi salaklık var.................
aslııııı meraba nasılsın
![]()
selamın hellloooooo
yeni arkadaşlar gellmiiişş hoşgeldiniiiz![]()
kızlar bu ara hiç keyfim yok,kendimi yorgun ve sürekli uyku halinde hissediyorum depresyona mı gireceğim anlamadım.
geçmiş olsun canım eşinin mesleği konusunda şanslısın evde bir doktor olması güzel sağlık problemlerinde herşey daha kolay olur eminim
merhaba canım iyiyim sağol sen nasıslın
ay bu pc ye noluyo anlamadım daha yazarken kendi kendine mesaj gidiyo
iyiyim aslıcım işten geldim oğlanla bahçede dinleniyoruz![]()
hava güzel demek bahçede oturuyosunuz ne güzel burası kış![]()
yok be tatlım bir saat önce bardaktan boşanırcasına yağmur yağdı sonra açtı şimdi yine bulutlu
havanın güzelliğinden diilde yorgunluktan ve açlıktan attım kendimi buraya