• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kızlar ben kendime yeni geldim ya üzerimde bir ağırlık belki havadan da olabilir kapalı aralıklı yağmur yağıyor kıştan kalma bir gün ya siz neler yaptınız

slm kızlar nasılsınız ben hala annemlerdeyim hava güzel geziyoruyz habire...................

slm kızlar ben kendime yeni geldim ya üzerimde bir ağırlık belki havadan da olabilir kapalı aralıklı yağmur yağıyor kıştan kalma bir gün ya siz neler yaptınız

kesinlikle havadan kaynaklanıyo:44: ruh halimi kötü derecede etkilesede seviyorum bu havayı:61: ben zayıflamadan yaza girmek yok:1::1::1:

slm kızlar nasılsınız ben hala annemlerdeyim hava güzel geziyoruyz habire...................

kötüyüm. evde oturuyorum. dışarı çıkmıyorum. zayıfladığım günleri hayal ederek elbise bakıyorum :1:

evli degilmisin ? anladim canim. hem isi var hem maddi yonden cok kulfetli bilet oyuzden gitmiyor, seni gonderirim ama diyor. sen ver kararini diyor... dogru diyorsun ailem mutlu olacak, bababm dediki, senin ilerde abinin yaninda olmasi istiyorsun, aile baglarinin kuvvetli olmasi gerekiyor, ve bu dugune katilmani istiyorum dedi, annemde tabi daha duygusal davranip hemen tavir aldi ..

bence baban haklı nerde olursam olayım ben ailemin yanında olurdum hepte oldum 10 yıllık evliyim eşimde çok saygı duyar bu konuda bana................

selam kızçeler

annem gitti :43::43:
ev boş kaldı ama en geç bir ay sonra gidicez eşimle kendimi böyle teselli ediyorum artık :59:

moral bozukluğuyla kendimi temizliğe verdim yatak odamın yolluklarını giriş yolluklarını halıcıya vericem radım...

allah kavuştursun kuzu...

kesinlikle havadan kaynaklanıyo:44: ruh halimi kötü derecede etkilesede seviyorum bu havayı:61: ben zayıflamadan yaza girmek yok:1::1::1:

kötüyüm. evde oturuyorum. dışarı çıkmıyorum. zayıfladığım günleri hayal ederek elbise bakıyorum :1:
bak bakalım bu sezon 3 tane elbise aldım ama elbiseyi sadece özel günlerde giyebiliyorum buldunmu bari...................

bende menümü yazayım barim

sabah 3 sigara böreği

öğlen tavukburger ayran:57::57::57:

sokakta olunca böle saçmalıyo insan.............

da

burda hava süper kuzu içeri giresim yok valla ama gel görki bendede bi salaklık var.................

geçmişe bakim bi kimseler yok aslıcım seni gördüm nasılsın canım....

sağol güzel iyi olmaya çalışıyorum midem bulanmaya başladı üşüttüm mü acaba

canım bende senden bi farkım yok yaz geldi ama yine şişkoyum :59:

da

burda hava süper kuzu içeri giresim yok valla ama gel görki bendede bi salaklık var.................

noldu canım canını sıkan bişey mi var

selamın hellloooooo :74::74::74::74::74:
yeni arkadaşlar gellmiiişş hoşgeldiniiiz:74::74:

hoşbulduk hoşbulduuuuk:52::52::52::52:

kızlar bu ara hiç keyfim yok,kendimi yorgun ve sürekli uyku halinde hissediyorum depresyona mı gireceğim anlamadım.

havalar dengesiz canım bir açık bir kapalı bende yorgun hissediyorum kendimi hep uykum var :31: bide oğlanın hastalığı yormuştur seni
geçmiş olsun canım eşinin mesleği konusunda şanslısın evde bir doktor olması güzel sağlık problemlerinde herşey daha kolay olur eminim

tam tersi canım,doktor karısı doktor yarısı derler ben evin aile hekimiyim eşim 10 yıldır muayene olmamıştır,çocuğun ateşi çıksa hasta olsa ilaç isimlerini falan ben bilirim alırım,terzi sökük meselesi sanırım....[/QUOTE]

merhaba canım iyiyim sağol sen nasıslın

ay bu pc ye noluyo anlamadım daha yazarken kendi kendine mesaj gidiyo:37::37:

iyiyim aslıcım işten geldim oğlanla bahçede dinleniyoruz :69::69:

Back
X