• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün yediklerimi yazayım.

sabah kepek ekmeğine kaşarlı tost
domates,1 tane haşlanmış yumurta

ara 1 avuç kadar yer fıstığı

öğle semizotlu yoğurt,
taze fasülye ve bulgur pilavı

akşam 2 tane biber dolma
1 dilim limonlu kek
1 adet kurabiye

akşam menüm dışında diğerleri fena deil de. akşam da eşime yaptım b unlardan . tadına bakayım pişmiş mi derken filan böle oldu işte.:34::2:

sporuma gelince 1 saat tuğba özay fitness yapmak zorundaydım çünkü koşu bandım bozuldu. tamda motive olmuşken. öle işte kızlar napacam bileniyorum.çözümü pratik aslında ama bir aleti var anahtar gibi o da taa maraşta. biyerden de bulamadım kiii.

hoşgedin
akşamki menü çok ağır olmuş canım nerdeyse 700 kalori :18:
çünkü bir biber dolması 230 mu 250 mi ne kaloriydi
e kek kurtabiye :18:
neyse telafi edersin cumaya kadar inşlh

iyi eğlenceler:6:

,

günaydın kızlarrr ben geldimmm ayyy öslemiş wallaaa:69::69::69:
geçmişi okuyamadım kızlar çünki bayaa uzun biraz işlerim var :4::4:
eğer kaçırdığım bişey varsa bana bi çıtlatırsınızz:69::69::69::69:
kahvaltımı yapmadım henüz işim olduğu için ama karışık çayımı yaptım onu içicemm :7:
buralardayım kızlar açık bırakıcam çünkiii:3::3::3::3:

sıkıntı stress bastı dün gece rüyamda sevgilimi gördüm:37: biraz önce face e girdim tanıyor olabileceğiniz kişiler arasında çıktı. tanıdığım güne lanet olsun dedim,sildim,iç çektim,büktüm boynumu:59:

kimsecikler yok. accıkında uykum var öğlen yemeğimi yiyip uyusam mı ki.

,

kahvaltımı yapmadım henüz işim olduğu için ama karışık çayımı yaptım onu içicemm :7:

selam canım nasılsın :29:

selam tontişlerim.Nasıl geçti hafta sonunuz?ben bi geçmişe bakıp geliyom hemen.Bu arada regl haftasındayım.Patamak üzereyim yaaaa:49:

ben geldiiim analizlerim hala bitmedi yaa:((( konu başlıklarını yzıyorum.ama karışıyo bazen:(( ondan cok uzun sürdü off bunaldım:(

kolay gelsin canım allahtan bizde öyle bişeyler yok gerçi gözlem formları var ama olsun :52:

valla cnm aslında cok saçma birşey.ortak sınav yapıldığı için analiz yaptırıyolar bize.ama işkence gibi.beynim allak bullak oldu.bitiriyim de kurtulayım diye uğraşıyorum.sen neler yapıyosun cnm..ohh tatilin tadını çıkaralım

geçmiş olsun. .......

sağol canım :9:

sıkıntı stress bastı dün gece rüyamda sevgilimi gördüm:37: biraz önce face e girdim tanıyor olabileceğiniz kişiler arasında çıktı. tanıdığım güne lanet olsun dedim,sildim,iç çektim,büktüm boynumu:59:

canım kendine zarar veriyorsun bak

kimsecikler yok. accıkında uykum var öğlen yemeğimi yiyip uyusam mı ki.

hee ye ve yat :20:

geçmiş olsun canım
benimde midem yanıyo acayip habire ranin emiyom :59:

sağol canım sanada geçmiş olsun

selam tontişlerim.Nasıl geçti hafta sonunuz?ben bi geçmişe bakıp geliyom hemen.Bu arada regl haftasındayım.Patamak üzereyim yaaaa:49:

selam canım nasılsın benim sıkıcı geçti gelsin artık tatil evime gideyiimm :84:

Son düzenleme:
valla cnm aslında cok saçma birşey.ortak sınav yapıldığı için analiz yaptırıyolar bize.ama işkence gibi.beynim allak bullak oldu.bitiriyim de kurtulayım diye uğraşıyorum.sen neler yapıyosun cnm..ohh tatilin tadını çıkaralım

valla tatil mi işkence mi bilmiyorum sıkılıyorum hastayım bakacak kimsem yok :85:

ahh canım neyin var:(((

midemi üşütmüşüm canım soğuk hava tatil diye gece geç saate kadar oturuyorum ben çabuk üşürüm hemen mideye vurur malesef:59:

canım bu arada unutma dünün çizelgesini çok geciktirme sonra sana zor olur sayfalar üst üste bindikçe daha bugün var, yarın var, ondan sonra ki gün var :60::60::60:

Arkadaslar, buarada yorumlariniz icin cok cok tesekkur ederim. Dusunceleriniz gitmemden yana. Demek herkez ayni sey dusunuyor bir tek benim esim farkli dusunuyor:26:

dun gece esimle konustuk, biletlere bakiyorum,fiyatlar dusmus dedim, ben gitmek istiyorum, hangi tarihe almak istiyorsan alabilirsin dedim. onceleri bir kac gun fazla kalmak icin tarih olarak israr ediyordum.mesela 20 gun kalayim falan diye. oda ailenle konustuktan sonra fikrin degismis hemen dedi. bende sadece ailem degil bende istiyorum ayrica babam gitmemi istiyor dedim falan filan, oda gercek fikrini soyleyip; beni seviyorsan gitme dedi, 15 gun yanliz kalicam, seni cok seviyorum, gitme dedi... bende tamam gitmeyim dedim. cok coook mutlu oldu. bir kac gun gecsin gene gitmek istiyorum diye bastircam.. oyle iste son gelismeler:5::5:

canım eşini ikna et bu böle olmaz.O zaman o da kardeşi varsa onun düğününe gitmesin bu şekilde sadece ikinizin olduğu bi dünya olsun etrafınızda.Zor zamanınınzda da kimse olmasın derdinizi paylaşacak.ya da mutlu zamanınızda başbaşa kutlarsınız herşeyinizi.Bunu anlaması lazım yoksa bunun bi ilerki adımı kendisi ile alakalı olmayan bir sorun olduğunda tek başına hallet olacak.Bunu gözlemle istersen ama bu tip insanlarda doğru yönlendirme olmayınca çok yaznlız bırkamaya kadar gidiyo malesef.

yarın gözümü açınca hemen doktoruma gideceğim dayanamıyorum kalçamın ağrısına...
canım çok geçmiş olsun.Ya bugün gideceksin sanırım doktora.İnş bişey yoktur.

sabanan sınıfımla pikniğe gidecem.. bakalım nasıl geçecek. ben ancak akşama burda olarım. öperim kızlar byeee..

ohhh temiz hava.İnş yağmursuz sıcak bi gün olur.

,

canım ben bomba durumundayım:49:acayip şiştim reglimin ilk günü.ben de çok özledim yaaaaaa.Hadi gel de görüşelim bi an önce.
merhaba kızlar midem çok kötü üşütmüşüm :50:

sağol canım :9:

canım kendine zarar veriyorsun bak

hee ye ve yat :20:

sağol canım sanada geçmiş olsun

selam canım nasılsın benim sıkıcı geçti gelsin artık tatil evime gideyiimm :84:

valla tatil mi işkence mi bilmiyorum sıkılıyorum hastayım bakacak kimsem yok :85:

geçmiş olsun kaptan.nane limon yapabilirsen iç balla birlikte.Acayip toparlıyo.Bu arada tatil ne zaman?

Back
X