• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar site mi değişti ne oldu anlamadım buraya olan aboneliğim yokk silinmiş nasıl abone olucam tekrar onuda bilmiyorum..
burdam msj yazarken gülücük v.s diğer şablonları kullanamıyorum çok karışıkk yaa geçmişi okuyum dedim aynı şeyleri okuyomuşum bu konuda bi bilgisi olan var mı?

günaydın kızancıklarım.ne ediyonuz?ben ortalığı toparladım şimdi de biraz yoğunluk var onları halletmem lazım ama önce uğrayıp accık laflıyım dedim.bi geçmişi okıyım bakem bu arada

sabah kahvaltı olarak 1. tane top kek
şekersiz çay içtim kızlar regliyim canım hiç bişey istemiyo şiştim zaten hemen bi günde. gerginim biraz da uffffffffff

kızlar site mi değişti ne oldu anlamadım buraya olan aboneliğim yokk silinmiş nasıl abone olucam tekrar onuda bilmiyorum..
burdam msj yazarken gülücük v.s diğer şablonları kullanamıyorum çok karışıkk yaa geçmişi okuyum dedim aynı şeyleri okuyomuşum bu konuda bi bilgisi olan var mı?

alla alla ilk defa duydum ya yıllardır üyeyim kk ya.....................

alla alla ilk defa duydum ya yıllardır üyeyim kk ya.....................

yaa selii ben siteye giriş yaptığımda forum takipten abonesi olduğum konulara bakıyorum baktımmm bugünn burası yok gözükmüyo birde hani msj yazınca gülüyoruzz veya kupa kaldırma şablonları var ya onları şeçiyorum olmuyo sizdede böyle birşey oldumu onu merak ettim?

yaa selii ben siteye giriş yaptığımda forum takipten abonesi olduğum konulara bakıyorum baktımmm bugünn burası yok gözükmüyo birde hani msj yazınca gülüyoruzz veya kupa kaldırma şablonları var ya onları şeçiyorum olmuyo sizdede böyle birşey oldumu onu merak ettim?

yok kıs olmuyo hatta sana kupa kaldıram dur:65::65::52::52::52:

kızlarr yeşil çay karışımı mı içtim ve yaklaşık olarak 2 lt suyumuda içtimm ohh misss gitsin ödemler:)))
bu arda şişlik var tabi regl yüzündenn bişey yemek istemiyorumm uffff :((((
ayy sorma ya bu sıcakta da zor oluyo ve gergin oluyo insan.Ama olamasak da neden olamyoz dicektik o yüzden buna da şükür.ama acayip şişlik var yaaa:49:ahan da aynı böleyim

çıtırlar xls medikal diye birşey varmış. reklamlarda da çıkıyor ya. zararı yok diyorlar ne diyorsunuz.
yok canım ya bence güvenme.Duymuyomusun her ilaç onaylı oluyo da sonra bi şey yaşayan muhakkak oluyo gerçi almışsın ama inş faydasını görürsün.

kızlar doktor raporlu astım ilaçlarımı yazdırdım bu kadar kortizonla ne yapıyorsun dedi bende bunları içince anca nefes alabiliyorum dedim iyi şişmanlamıyorsun dedi bende çok fazla kilo veremiyorum dedim acaba ilaçlarımı bıraksam daha çabuk kilo verir miyim?
geçmiş olsun canım yaaa.İnş en yakın zamanda iileşirsin.Bence de bi defalığa mahsus git.memnun kalmazsan devam etmezsin en kötü ihtimal.ya bi de ben bu kalori sayımı işinden çok fayda gördüm olmadı onu dene kardeş.

gitti kocişim canım.. perşembe günü pazardan geldim ki evde nasıl korktum hırsız sandım. görünce ağlayımmı güleyimmi bağırayımmı şaşırdım. rüya gibi 3 gündü. çok seviyorum ya. evlendiğimizde ilk zamanlar çok döğüştük çok tartıştık nazar mıydı neydi üzerimizde kara bulutlar çok dolaştı ama resetledik hafızamızı şimdi sanki ilk ayları yeni yaşıyoruz.herşeyim ters yaa.:60:
canım Allah kavuştursun.Biz de bu ilk dönemlerde böleyiz ama inş sonradan toparlarız.Uzun sürmüyo genelde tartışmalar ama ota çöpe kavga ediyoruz.sonra da dönüp kavga ettiğimiz şeyin ne olduğunu bulmaya çalışıyoruz ve üzülüyoruz yaaa:50:dediğin gibi belki de nazar...

emarım çekildi damardan ilaç verdiler emar bitiğinde çok çıkarma yaptım ilaçtanmış şimdi dayak yemiş gibiyim ve acım karpuz yicem az sonra
çok geçmiş olsun tez zamanda toparlarsın inş.

13 Haziran pazartesi

aynalar 43:10:
pinkcat87 30:3:
triptofan 21:13:
roseberry 15:46:
irras 7:66:
fdm 0 :44:
selinay2002 14:64:
aysen_34 16:29:
emidaf 31:38:
catlak_kemmik 17:81:
canımcım eline sağlık ama beni de ekleyebilcen mi acep?

hoş geldinn canımm benimm....
hoşgördük annem.ne ediyon?
bu arada selli sana da günaydın bacım

şimdi baktım forum takipten abone olduğum konulara burası çıktı düzelmiş....
ya ben de hazır konusu açılmışken bişey sorayım günlük yazdığımız mesajları tek tek sayıyo mu bu listeyi hazırlayan ark. ya da bi yer var mı günlük toplam kaç mesaj yazdığına ait?

ayy sorma ya bu sıcakta da zor oluyo ve gergin oluyo insan.Ama olamasak da neden olamyoz dicektik o yüzden buna da şükür.ama acayip şişlik var yaaa:49:ahan da aynı böleyim

yok canım ya bence güvenme.Duymuyomusun her ilaç onaylı oluyo da sonra bi şey yaşayan muhakkak oluyo gerçi almışsın ama inş faydasını görürsün.

geçmiş olsun canım yaaa.İnş en yakın zamanda iileşirsin.Bence de bi defalığa mahsus git.memnun kalmazsan devam etmezsin en kötü ihtimal.ya bi de ben bu kalori sayımı işinden çok fayda gördüm olmadı onu dene kardeş.

canım Allah kavuştursun.Biz de bu ilk dönemlerde böleyiz ama inş sonradan toparlarız.Uzun sürmüyo genelde tartışmalar ama ota çöpe kavga ediyoruz.sonra da dönüp kavga ettiğimiz şeyin ne olduğunu bulmaya çalışıyoruz ve üzülüyoruz yaaa:50:dediğin gibi belki de nazar...

çok geçmiş olsun tez zamanda toparlarsın inş.

canımcım eline sağlık ama beni de ekleyebilcen mi acep?

hoşgördük annem.ne ediyon?
bu arada selli sana da günaydın bacım

napimm fatoşum yaa işe geldimm uykum var dün misafirim vardı yatılıı gece geç yattımm yorgunum birazz sen nasılsın canımm ?
şişkinliği sorma zaten ama çay içiyorum yaa belki bu hafta bi etkisi olurr kilo açısındann :(:(

napimm fatoşum yaa işe geldimm uykum var dün misafirim vardı yatılıı gece geç yattımm yorgunum birazz sen nasılsın canımm ?
şişkinliği sorma zaten ama çay içiyorum yaa belki bu hafta bi etkisi olurr kilo açısındann :(:(
evet ben de aşırı gergin hissediyorum kendimi.Bi de prenses dün tarçınlı sudan bahsetmiş okumuşsundur belki.Ben ona da başlamak istiyorum.sonuçta tarçını seviyorum.sabahları da zaten ballı su içiyorum artık onun içine tarçın atarak denemek istiyorum.Faydalıymış ama görcez bakalım.

ya ben de hazır konusu açılmışken bişey sorayım günlük yazdığımız mesajları tek tek sayıyo mu bu listeyi hazırlayan ark. ya da bi yer var mı günlük toplam kaç mesaj yazdığına ait?

canım mesala selinay2002 üzerine tıklayıp,forumdaki cevaplarım kısmına bakarsan ne kadar mesaj yazdığımı görebilirsin yoksa tek tek saymak çok zor.....

canım mesala selinay2002 üzerine tıklayıp,forumdaki cevaplarım kısmına bakarsan ne kadar mesaj yazdığımı görebilirsin yoksa tek tek saymak çok zor.....
sağol arkadaşım ya ben de cidden butür şeylerde çok acemiyim yaffff.itiraf ediyorum önceden kendi mesajlarımı sayarken tek tek sayfaları gezip sayıyodum:77::78::78:
neyse bana bi harf öğretenin kölesi olurum düstürüyla söle neyin olıım selii:1::1:
cidden çok faydalı oldu ya bu bilgi beni büyük bi yükden kurtarrdın

merhaba kızlar,oğluşla yatak keyfi yapıyoruz tv seyrediyoruz sabah nesfit yedim az öncede 2 kayısı yedim form ayı içicem birazdan...

canım günaydın hoş geldinn tekrar tekrar geçmiş olsun canım acil şifalar inşalla:)))
ana oğul yapın bakaıl keyiffff ohh miss missss:))))

yok kıs olmuyo hatta sana kupa kaldıram dur:65::65::52::52::52:

iyide annemm benim nie olmuyoo :((( benimde bir kupam olsa benim nie bir kupam yokkkk :))))))

evet ben de aşırı gergin hissediyorum kendimi.Bi de prenses dün tarçınlı sudan bahsetmiş okumuşsundur belki.Ben ona da başlamak istiyorum.sonuçta tarçını seviyorum.sabahları da zaten ballı su içiyorum artık onun içine tarçın atarak denemek istiyorum.Faydalıymış ama görcez bakalım.

canımm ama onlar tatlı baya kilo aldırmaz mı benim kafam karıştı fatoşumm yaaaa:(

merhaba kızlar,oğluşla yatak keyfi yapıyoruz tv seyrediyoruz sabah nesfit yedim az öncede 2 kayısı yedim form ayı içicem birazdan...
günaydın canım afiyet olsun.nasıl hissediyosun miden falan düzeldi mi?

canım günaydın hoş geldinn tekrar tekrar geçmiş olsun canım acil şifalar inşalla:)))
ana oğul yapın bakaıl keyiffff ohh miss missss:))))

iyide annemm benim nie olmuyoo :((( benimde bir kupam olsa benim nie bir kupam yokkkk :))))))

canımm ama onlar tatlı baya kilo aldırmaz mı benim kafam karıştı fatoşumm yaaaa:(
fadikim baldann dolayı mı tatlı olur diosun?bende yarım litrelik bardaklardan var.Onun içine bi tatlı kaşığı koyuyorum çok hafifi bi tat veriyo sadece.çok da kalorisi olmuyo.

bu arada kızlar dün yediklerim.Bi de akşam bi porsiyon zerde yedim mezuniyete gitmiştik dayanamadım.Sanırım kalorisi çok dildir.
[1] Erik 15 ADET 120
[2] uno Çok tahıllı 2 dilim 134
[3] yumurta 1 adet 80
[4] Beyaz Peynir (yağlı) 1 DİLİM 122
[5] Nescafe 2 si 1 arada 1 ADET 60
[6] etli güveç 1 porsiyon 342
[7] uno Çok tahıllı 1 dilim 67
[8] Lokum-sade 1 ADET 15
[9] Izgara Tavuk Baget 0.5 ADET 16.5
[10] pınar uzun ömürlü süt 1 100 ml 61.8
[11] uno Çok tahıllı 1 dilim 67
Toplam : 1085.3 kal.

günaydın canım afiyet olsun.nasıl hissediyosun miden falan düzeldi mi?

fadikim baldann dolayı mı tatlı olur diosun?bende yarım litrelik bardaklardan var.Onun içine bi tatlı kaşığı koyuyorum çok hafifi bi tat veriyo sadece.çok da kalorisi olmuyo.

evet fatoşumm yaa onun için diorumm hanii ne bilimm ben 1 senedir zaten çayı bile şekersiz içiyorum :()

Back
X