• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nihayet ben geldim ama kimse yok
dün işteydim malum gelemedim öldüm yorgunluktan akşam nasıl uyuduğumu bilmiyorum
sabahta oğlanı okula götürdüm yeni geldik şu okullar kapansada rahatlasak artık çok sıkıcı olmaya başladı
bi geçmişe bakayım

doktora sordunmu ben spor yapıyorum ondanmı oldu felan diye :50:

dikkat et canım kendine sağlıktan önemli hiç bişey yok kilo yavaşta olsa gider ama sağlık çok kıymetli

eşinin gelmesinede çok sevindim inşlh burda çok daha iyi bir iş bulur :16:

ayşenim sordum acaba ondan mıdır diye böyle ağrı yapmaz dedi spor bel amliyatı sonrası deformasyon varmış belimde eşim gelince bel emarı çektiririz dedi inşallah biran önce geçerde rahatlarım normal işlerimi bile zor yapıyorum...valla eşimin gelmesine sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun...

kızlar gelirken kabaklarımı aldım 6 tanemi ne aldım yeter herhalde
ama ben suda haşlamıycam o zaman tadı tuhaf oluyo
yağsız teflona koyacam en küçük göze altınıda kısıcam öle pişecek kendi suyuyla

birde yoğurdu sarımsaklı yapsam farkedermi acep
hadi kızlar kimler yapıyo bu hafta kabağı :52:[/QUOTE

tadı en azındanyenebilecek kıvama gelir,afiyet olsun canım.

yaa çok telaşlanmaya başladım. ve panik olmaya başladım. biran önce 68 e düşmek istiyorum. ama aburcubura düşkünlüğüm olmasa süper olacak. ama çok yavaş veriyorum. hatta vermem durdu sanki. tartıbir iniyo bir çıkıyo. napmam lazım bilmiyorum.geçen haftalar biraz saçmaladım ya çok az yedim yada abandım. bu hafta normal halime döndüm .pazardan sebze aldım sebze almadığım hafta halim harap.

gülçin aynı duyguları bende yaşıyorum maalesef kilo vermek kadar zor bişey yokmuş ama çok şükür gramlada olsa gidiyor umudunu yitirme ya daha fazla olsaydı kilolarımız ne yapardık allah azmimizi kırmasın matabolizmamazı hzlandırsın inşallah..

yarın ananananananeeeeğğme gidicekmişiz sabah:51: kabağımı haşlayıp götürcem ama evde ki yooğurdu yimişler:53: neyse bende pul biber,kekik,kara biber şettirip yerimmm:52::52: öyle olar mı ki?

ohhhh afiyet olsun yağ yaksın inşallah..

slm kızlar arkadaşa gitmiştim yan daireye geldim şimdi

güzel bir haber aldım tabi dengi değil ama en azından kendi masraflarını çıkaracak erkek kardeşim işe girdi
inş allah kendi mesleğini yapmasıda izin verir zamanla

gözünüz aydın canım inşallah daha sonra daha iyi bir iş bulur..

iyi geceler benim 2012 ebru şallı modellerim :52:

ben 4 km yol gittim geldim şimdi form çayımı yudumluyorum :74:

ayşen o kadının fiziğini beğenmiyorum ben yuvarlak hatlı kadınları severim o çok çırpı aman benimkide istemem yan cebime koy.

günaydın kızlar. çok hastayımm boğazlarım kulaklarım ağrıyo gece birde diş ağrısı çektim sabaha kadar dödüm durdum ağrıdan sabahta işe geç kaldım . başımı tutamıyorum kafamı koydum masaya uyuyorum bide nasıl üşüyorum size anlatamam. sanki bütün vucudum kırılmış gibi . dün en son öğlen yediğimle duruyorum canım bişey yemek istemiyo ama biraz önce zorla yarım poğaça yedim su tüketiyorum sadece. miğdem bulandığı için bişey yiyemiyorum.

geçmiş olsun fadikcim bizde hastayız allah acil şifalar versin..

eneee ne yediklerimi yazmadım ki ben
hani şu minnak üçgen peynirler varya onun boyutunda kadayıf yidim:17:
nesfit yidim
ara öğünde 5 erik yidim

selam kızlar ben geldim oğlanda bende hastayım boğazım çok yanıyor oğlanda öksürüyor burnu akıyor ilaçlarınıda düzenli alıyor ama nafile yaz günü hasta olduk,kabak aldım ama hiç keyfim yok yapamam sanırım ama kabakları bugün yerim...

tekrardan ben geldimm ama gidicemm başım başlıyor gene yaaa ufff uuffff
yatakodamı temizleyeyim miiis yapim şöylee

kabak detoksunu kimler yapıyor kızlar şimdi yapanlar yorumlarını yazar bizde yaparız yarın yapıcam inşallah..

aynen fatoşum hiç çekilmiyo ofiste yanlızımm ve kafamı da koydum masama gözlerimi kapttım uyuma moduna geçiyorum ara ara :(((

hepinize çok geçmiş olsun kızlar noldu size ya hepiniz hasta oldunuz nazar değdi takımımıza komple kurşun dökücem takıma gitsin nazarlar gözler takımımızdan:44::44::44:
kabak detoksuna ben bugün başlayamıyorum çünkü alışverişi dün eşim yaptı o kadar söyledim kabak al diye ama almamış bu gün marketten aldım ama bu saatten sonra yapamam yarın inş:97::97::97::97::97::97:

ben şimdi çıkıcam çünkü dün bir kasa çilek beş kiloda kayısı aldırdım reçel yapıcam oğlan çok seviyor ev dandini yemek yapılacak çok iş var çok
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

anam çocuk olunca çamaşır hiç bitmiyor sabahtan beri 3 makina çamaşır yıkadım 2 çamaşırlıkta yer kalmadı,günde 3-4 kere üst baş değiştiriyorum benim oğlanın pis pasaklı benim oğlum....

Back
X