kızlar gelirken kabaklarımı aldım 6 tanemi ne aldım yeter herhalde
ama ben suda haşlamıycam o zaman tadı tuhaf oluyo
yağsız teflona koyacam en küçük göze altınıda kısıcam öle pişecek kendi suyuyla
birde yoğurdu sarımsaklı yapsam farkedermi acep
hadi kızlar kimler yapıyo bu hafta kabağı

[/QUOTE
tadı en azındanyenebilecek kıvama gelir,afiyet olsun canım.
yaa çok telaşlanmaya başladım. ve panik olmaya başladım. biran önce 68 e düşmek istiyorum. ama aburcubura düşkünlüğüm olmasa süper olacak. ama çok yavaş veriyorum. hatta vermem durdu sanki. tartıbir iniyo bir çıkıyo. napmam lazım bilmiyorum.geçen haftalar biraz saçmaladım ya çok az yedim yada abandım. bu hafta normal halime döndüm .pazardan sebze aldım sebze almadığım hafta halim harap.
gülçin aynı duyguları bende yaşıyorum maalesef kilo vermek kadar zor bişey yokmuş ama çok şükür gramlada olsa gidiyor umudunu yitirme ya daha fazla olsaydı kilolarımız ne yapardık allah azmimizi kırmasın matabolizmamazı hzlandırsın inşallah..
yarın ananananananeeeeğğme gidicekmişiz sabah

kabağımı haşlayıp götürcem ama evde ki yooğurdu yimişler

neyse bende pul biber,kekik,kara biber şettirip yerimmm

öyle olar mı ki?
ohhhh afiyet olsun yağ yaksın inşallah..
slm kızlar arkadaşa gitmiştim yan daireye geldim şimdi
güzel bir haber aldım tabi dengi değil ama en azından kendi masraflarını çıkaracak erkek kardeşim işe girdi
inş allah kendi mesleğini yapmasıda izin verir zamanla
gözünüz aydın canım inşallah daha sonra daha iyi bir iş bulur..
iyi geceler benim 2012 ebru şallı modellerim
ben 4 km yol gittim geldim şimdi form çayımı yudumluyorum
ayşen o kadının fiziğini beğenmiyorum ben yuvarlak hatlı kadınları severim o çok çırpı aman benimkide istemem yan cebime koy.
günaydın kızlar. çok hastayımm boğazlarım kulaklarım ağrıyo gece birde diş ağrısı çektim sabaha kadar dödüm durdum ağrıdan sabahta işe geç kaldım . başımı tutamıyorum kafamı koydum masaya uyuyorum bide nasıl üşüyorum size anlatamam. sanki bütün vucudum kırılmış gibi . dün en son öğlen yediğimle duruyorum canım bişey yemek istemiyo ama biraz önce zorla yarım poğaça yedim su tüketiyorum sadece. miğdem bulandığı için bişey yiyemiyorum.
geçmiş olsun fadikcim bizde hastayız allah acil şifalar versin..