- Konu Sahibi Pinarbartu
- #31.041
ya kimse beni özlemedi mi :85:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
21 yaşındayım eşimde 30
aileler bilmiyor ya
ya kızlar söyleyin 1,5 yıl şey için normalmi ya bişi yoook yoook![]()
gülçin velilere nasıl bir mektup yazdın bana gönderebilir misin
tebrik ederim canım inşallah üniversitede kep atma törenini de göstersin rabbim...
canım çok üzüldüm allah yardımcın olsun ama kendini suçlama çevremde senin yaşadığın problemi yaşayan arkadaşlarım çok bol bol dua et allah eşinin içine anlayış ve sevgi versin....
canım buralara böyle dün okudum bilim adamları açıklama yapmış güneş yavaşlamış buda dünyanın buzul çağına girmesine neden oluyormuş havalara bakınca bunun doğru olduğa inanıyor insan zaten ben 2012 ye inanmaya başladım artık :18:
canım bu konuda erkekler daha hassas oluyor galiba gururuna yediremiyor bu durumu o yüzden doktora gitmek istemiyordur
maşallah
sağol canım ben seviyom böyle gereksiz şeylerle uğraşmayı![]()
özlemez miyiz canım nerelerdesin seeeeeennnnn![]()
kız ben varıım.. oriflame sayfasına bakıyordum kk da. kendime alayım diye üye oldum oriflame e ama şöle güzel parfüm istiyorum. deneyenlerin yorumlarına baktım. kızlaar sizin bildiğiniz gzel çok ağır olmayan oriflame parfüm varmı bay bayan..
o nerden çıktı![]()
Ozledik kaptan
elma diyetin nasil gidiyor bakalim???
ayyy bende karnelerimin resimlerini ekleyeyim yarın. iyi hatırlattın daha çıkartmadım. ama benimkisi biraz ağır bi mektup oldu. çalıştrsınlar diye az sert yazdım o yüzden sana göndermeyeyim utanırım.genel tekrar yaptırın vs. işte.dur bi okuyum tekrar da bakim.
özledik kuzu özlemezmiyiz.........
selamlar kızçeler nassınız bakalım
ayy benim içimde bir sıkıntı varki patlıycam sanki rabbim hayırlara çıkarsın inşlh![]()
ya herkes böyle havalardan mı ki:44:
herkese iyi geceler kızlar yarın yorucu bir gün oalacak :))