• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

21 yaşındayım eşimde 30
aileler bilmiyor ya

ya kızlar söyleyin 1,5 yıl şey için normalmi ya bişi yoook yoook :59:

Canim 1,5 yil normal degil elbetteki. sen kucuk yasta evlenmisin ve esin 30 , esin belirli bir yasa gelmis, uzerinde baski kurmasina izin verme bu konuda. Ve guzellce konusup doktora gidin ikinizde. En guzel yillarini bu sekilde gecirme derim ben.

ya kimse beni özlemedi mi :85:

kız ben varıım.. oriflame sayfasına bakıyordum kk da. kendime alayım diye üye oldum oriflame e ama şöle güzel parfüm istiyorum. deneyenlerin yorumlarına baktım. kızlaar sizin bildiğiniz gzel çok ağır olmayan oriflame parfüm varmı bay bayan..

gülçin velilere nasıl bir mektup yazdın bana gönderebilir misin

ayyy bende karnelerimin resimlerini ekleyeyim yarın. iyi hatırlattın daha çıkartmadım. ama benimkisi biraz ağır bi mektup oldu. çalıştrsınlar diye az sert yazdım o yüzden sana göndermeyeyim utanırım.:1::1:genel tekrar yaptırın vs. işte.dur bi okuyum tekrar da bakim.

tebrik ederim canım inşallah üniversitede kep atma törenini de göstersin rabbim...

canım çok üzüldüm allah yardımcın olsun ama kendini suçlama çevremde senin yaşadığın problemi yaşayan arkadaşlarım çok bol bol dua et allah eşinin içine anlayış ve sevgi versin....

canım buralara böyle dün okudum bilim adamları açıklama yapmış güneş yavaşlamış buda dünyanın buzul çağına girmesine neden oluyormuş havalara bakınca bunun doğru olduğa inanıyor insan zaten ben 2012 ye inanmaya başladım artık :18:

canım bu konuda erkekler daha hassas oluyor galiba gururuna yediremiyor bu durumu o yüzden doktora gitmek istemiyordur

maşallah :nazar:

sağol canım ben seviyom böyle gereksiz şeylerle uğraşmayı :52:

teşekkürler kızlar darısı sizin bebişlere inşallah..............

ya kimse beni özlemedi mi :85:

özledik kuzu özlemezmiyiz.........

Kizlar ben cikiyorum, herkeze iyi aksamlar, cok isim var. Utulerim var , misafirim gelicek vs vs...

Fatmagulun sonunu yazmayin, daha izlemedim cunki. yazdiginizi yanlislikla okurum falan :1::1::1:

buarada yarin gene bldiririm kilomu ama bugunden yazayim dedim. yarin 6 dan sonra bildirebilirim kaptan . bugunki kilomdan degisiklik olursa lisye eklersen sevinirim kaptancigim

10-06-2011 gecen hafta cuma 55.7

15.06.2011 bu hafta prs 54.7

Son düzenleme:
özlemez miyiz canım nerelerdesin seeeeeennnnn :P

ben mi arkadaşa gittim bugün

kız ben varıım.. oriflame sayfasına bakıyordum kk da. kendime alayım diye üye oldum oriflame e ama şöle güzel parfüm istiyorum. deneyenlerin yorumlarına baktım. kızlaar sizin bildiğiniz gzel çok ağır olmayan oriflame parfüm varmı bay bayan..

canım ben avoncuyum :52:

o nerden çıktı:52::52::52:

bilmem kimse bana cvp yazmadıda :52:

Ozledik kaptan :71::71::71:

elma diyetin nasil gidiyor bakalim???

elma diyeti yalan oldu canım

ayyy bende karnelerimin resimlerini ekleyeyim yarın. iyi hatırlattın daha çıkartmadım. ama benimkisi biraz ağır bi mektup oldu. çalıştrsınlar diye az sert yazdım o yüzden sana göndermeyeyim utanırım.:1::1:genel tekrar yaptırın vs. işte.dur bi okuyum tekrar da bakim.

olsun canım ya gönder bende çok sert yazdım mektuplar olmuştur hatta yüzlerine bile serttimdir

özledik kuzu özlemezmiyiz.........

:54:

bugün yediklerimi yazayım bende

sabahı yazmıştım

öğle
2 kabak teflonda
3 kaşık yoğurt

ara
3 1 arada kahve ama yarısını kullandım

akşam saat 5 de yedim :37:
2 kepçe yeşil mercimek
1 dilim kepek ekmeği
3 kaşık yoğurt

ara
bir avuç fındık
3 tane hanımeller bisküvi

2 bardak yeşil çay
1 bardak form çay

2011-06-16 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[2] Domates 1 ADET 14
[3] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[4] Beyaz Peynir (yağlı) 1 DİLİM 122
[5] Kabak 200 GRAM 50
[6] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[7] Yeşil Mercimek Yemeği 1 porsiyon 260
[8] Nescafe 3'ü 1 arada 0.5 PAKET 39
[9] fındık (1 adet) 15 adet 135
[10] Pötibör Bisküvi 3 adet 81
Toplam : 937 kal.

hanımeller nedne yok yaww bu kalori sepetinde

fındıkta acayipmiş yaneeee:51::51:

benimki msne gelemedi merak ettim sürekli arayıp bunaltmak da istemiyorum..biz kızların işi çoook zorr çooook..

Back
X