• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gunayydin kizlar size, bugun dijital baskul aldim, 3-4 yere baktik, uygun ve icime sinen tarti olsun diye. Ensonunda iyi bir tarti aldim. Vucut yagi ve vucut suyu olcenlerde var, ama ne kadar iyi sonuc verir tarti onu biliyorum, oyuzden oyle birsey almadim. ayrica okudum, yuzdelerini falan hesapliyorsun amaaaann bana gore degil :) ins zayiflarken yaglardan gidiyordur diye dua ediyorum.

gunayydin kizlar size, bugun dijital baskul aldim, 3-4 yere baktik, uygun ve icime sinen tarti olsun diye. Ensonunda iyi bir tarti aldim. Vucut yagi ve vucut suyu olcenlerde var, ama ne kadar iyi sonuc verir tarti onu biliyorum, oyuzden oyle birsey almadim. ayrica okudum, yuzdelerini falan hesapliyorsun amaaaann bana gore degil :) ins zayiflarken yaglardan gidiyordur diye dua ediyorum.

güle güle kullan canım,markası ne ben aldım fakirin o da üzdelerini veriyor....

günyadın kızlar dün annanemdeydik gece 12 de geldik eve giremedim,kaçıncı olduk merak ettim bi bakayım geçmişe

selamlar kızlar

rüyamda doğum yapmıştım erkek bebeğimiz olmuştu emzirmeye çalışıyorum felan ayy çok tuhaf oldum
uyandım oturdum ağladım rabbim gerçeğini değilde rüyasını yaşatıyor bana
içim acıdı yüreğim yandı :43::43:

birde oriflamenin katoloğuna bakınca aklıma geldi
biri sormuştu hangi parfümü güzel diye
ben gior gold kullanmıştım güzel hoş kalıcı kokusu

bi ara çok yaptım bu işi ama sıkıldım bıraktım
her ay kendime bişeyler alıyodum aç gözlü gibi :27:

ama ben avonun for away parfümünü kullanıyorum yıllardır asla vazgeçemiyorum biri bitmeden diğer şişeyi yanına koymazsam olmuyo :9::9:

şimdi bakıcam indirimdeyse arkadaşa söylüycem bakalım :82:

günaydın kızlar ben yeni uyandım gece uyumayınca öğlen uyanabildik ancak oğlanın kahvaltısını yaptırayım gelirim gene:52::52::52::52::52:

selam kızlar. bende nasıl bi halsizim. nasıl bir uyudummm.televizyon açık kalmış valla nasıl uyudysam. sizde en var ne yok.

birde oriflamenin katoloğuna bakınca aklıma geldi
biri sormuştu hangi parfümü güzel diye
ben gior gold kullanmıştım güzel hoş kalıcı kokusu

bi ara çok yaptım bu işi ama sıkıldım bıraktım
her ay kendime bişeyler alıyodum aç gözlü gibi :27:

ama ben avonun for away parfümünü kullanıyorum yıllardır asla vazgeçemiyorum biri bitmeden diğer şişeyi yanına koymazsam olmuyo :9::9:

şimdi bakıcam indirimdeyse arkadaşa söylüycem bakalım :82:

ben sormuştum canım. siparişlerimi verdim. eşime s 8 night, bana da pembe fısfıslı bir parfüm varya onu istedim. daha bissürü şey var ama kargodaymış şu anda. benim kargodan tüzüm gülmez mamaktayım taaa eryamana gitmiş. ya bizim adres orda bi yerinkine benziyo hep karışıyo.

selamlar kızlar

rüyamda doğum yapmıştım erkek bebeğimiz olmuştu emzirmeye çalışıyorum felan ayy çok tuhaf oldum

aaa erkek bebek görmek iyi derler. kız senden de çok iyi anne olur eminim. inşallahgerçek olacak birgün tabi ama zamanını bekliyor bebiş. nazlı bebiş.

selamlar kızlar

olur kuzum olur canını sıkma dua et canım...............

ben sormuştum canım. siparişlerimi verdim. eşime s 8 night, bana da pembe fısfıslı bir parfüm varya onu istedim. daha bissürü şey var ama kargodaymış şu anda. benim kargodan tüzüm gülmez mamaktayım taaa eryamana gitmiş. ya bizim adres orda bi yerinkine benziyo hep karışıyo.

s 8 güzeldir canım bende çok satmıştım ondan :34:
pembe fısfıslıyıda teyzem kullanıyo hafif çiçek kokusu gibi :34:

bu ay saç fırçaları indirimdeydmiş bende kuzenden bi bakayımda sipariş edeyim diyorum...

kargoyu ara takip et çabuk gelsin kuzu

aaa erkek bebek görmek iyi derler. kız senden de çok iyi anne olur eminim. inşallahgerçek olacak birgün tabi ama zamanını bekliyor bebiş. nazlı bebiş.

sağol canım o senin güzel görüşün :38:

inşlh canım hanüz vakti saati değil demek

bi 10 kilo daha vereyim artık aşılamamı olacak ne olacaksa bu kışa yaptırayım nasipse

ayy sinir oldum yaaa
geçen hafta cmtrsi yatak odamın girişimin yolluklarını vermiştim
aradım ne zaman gelir diye 10 12 günü bulur yoğunluk var dedi
dedim pztrsi sabah gönderin lütfen yatılı misafirlerim geliyo yerler halısız kaldı
pzrtsi sabah tekrar arıycam bakalım çıkmış olursa öğlene yollarız dedi
üffff :95::95::95:

ayy birde tickerimi görünce içime heves geldi 6 lı rakamı görmeme 1 800 kalmış yawww :66::66:

2 haftaya görürüm inşlhh

aslında kaynanamlar gelene kadar 70 görücem diyodum emme

bu arada kendi kendime konuşur oldum :60::60::60:

ayy sinir oldum yaaa
geçen hafta cmtrsi yatak odamın girişimin yolluklarını vermiştim
aradım ne zaman gelir diye 10 12 günü bulur yoğunluk var dedi
dedim pztrsi sabah gönderin lütfen yatılı misafirlerim geliyo yerler halısız kaldı
pzrtsi sabah tekrar arıycam bakalım çıkmış olursa öğlene yollarız dedi
üffff :95::95::95:

bende pazartesi göndermitim haftasonu gelir diyolardı. bakalım nolcak.

bende pazartesi göndermitim haftasonu gelir diyolardı. bakalım nolcak.

orda m2 sini kaça yıkıyolar canım

biz sülalecek bu verdiğim yere veriyoruz
acayip derecede temiz yıkıyolar günlerce kokusu çıkmıyo
aldığı parayı sonuna kadar hak ediyolar

yengem kaç kez arayıp teşekkür etmişti adamlara :1::1:

Back
X