- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #317.801
Maşallah mezun oldu ve yola devam ediyor. Ben mezun olmadan sürünüyorum.Aramızda şuan tam 10 kilo olmuş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah mezun oldu ve yola devam ediyor. Ben mezun olmadan sürünüyorum.Aramızda şuan tam 10 kilo olmuş![]()
İzine ayrılınca iyi gelecekse ayrıl kuzum sen bilirsin önemli olan motive olup devam etmek.Çok iyi geldi. Ben de mutsuzluktan izne mi ayrılsam diyordum.
Aynen canım ya evet vermicektim son zamanlarda yediğim halde gidiyor kilolar anlamadım bendeAramızda şuan tam 10 kilo olmuş![]()
Vücut kaslanınca kendiliğinden erimeye başlıyor demenin görseli sensin kuzum.Aynen canım ya evet vermicektim son zamanlarda yediğim halde gidiyor kilolar anlamadım bende![]()
İzne ayrılınca izne ayrılan kilodan devam etme sorumluluğu olunca bu da biraz düşündürüyor. Bu hafta artı çıkarsam diğer arkadaşları kötü etkilememek için ayrılırım.İzine ayrılınca iyi gelecekse ayrıl kuzum sen bilirsin önemli olan motive olup devam etmek.
Evet bir de o var ama sen uzak kalınca kötü etkilenecek sen bence hiç ayrilma derim ben.İzne ayrılınca izne ayrılan kilodan devam etme sorumluluğu olunca bu da biraz düşündürüyor. Bu hafta artı çıkarsam diğer arkadaşları kötü etkilememek için ayrılırım.
Ben kötü etkilenir miyim bilmiyorum bir bilsem. Bu hafta sıkıntılıyım sonraki hafta huzurlu olurum. Tezi cumaya kadar yetiştirmem gerek kedim çok hasta ona canım sıkılıyor. Onları düşünmekten kendimi kaybederde oturup yersem diye korkuyorum. Sağolsun babam izin vermiyor dün elimde çerezi görünce ben bak yemiyorum sen de yeme diye kızıyor. O pes etmezse bu hafta beni de durdurur zaten.Evet bir de o var ama sen uzak kalınca kötü etkilenecek sen bence hiç ayrilma derim ben.
Inşallah cnm ❤Doğrudur bence adetken az çıkıyorsan bitiminde daha da farkeder hadi bakalım ben 90lara veda ettim sen 80lere daha da iyi olur inşallah
Yok canım önce kendine hakim olman lazım buralara gelebilmek için neler çektim sırf psikolojik bir durum diyet.Ben kötü etkilenir miyim bilmiyorum bir bilsem. Bu hafta sıkıntılıyım sonraki hafta huzurlu olurum. Tezi cumaya kadar yetiştirmem gerek kedim çok hasta ona canım sıkılıyor. Onları düşünmekten kendimi kaybederde oturup yersem diye korkuyorum. Sağolsun babam izin vermiyor dün elimde çerezi görünce ben bak yemiyorum sen de yeme diye kızıyor. O pes etmezse bu hafta beni de durdurur zaten.
O konuda haklısın zaten yersem vicdan azabı çekiyorum. Kendimi resmen açlıktan öldürüyorum sonrada yoğun aerobik yapıyorum bacaklarım titreyene kadar zorluyorum kendimi.Yok canım önce kendine hakim olman lazım buralara gelebilmek için neler çektim sırf psikolojik bir durum diyet.
Eğer yersen sonra pişman olacaksın bir iki hafta hedefine geç kalacaksın gerçekten degmiyor. Hedefe ulas sonra zaten korumak için kilonu herşeyden tadımlık yiyeceksin.
Kahvaltıda iki dilim ekmek normal zaten canım fazlası her öğünde zarar mesela ben son ay hep kahvaltıda iki dilim öğlen ve akşam ekmeksiz yemistim yemekleri bu da hızla kilo vermeyi sağlıyor bünye bir zaman sonra alışıyor zaten.O konuda haklısın zaten yersem vicdan azabı çekiyorum. Kendimi resmen açlıktan öldürüyorum sonrada yoğun aerobik yapıyorum bacaklarım titreyene kadar zorluyorum kendimi.
Tabi bu da yerimde saymama ancak yetiyor. Yemesem yapsam bu egzerisizi zaten çoktan kaç kilo vermiştim. Kahvaltıda ekmek yemeden kalkamıyorum.
Maşallah canım ya hep verdin vermeye de devam ediyorsun bide zamanla daha da oturur vücudun doğum sonrasiKızlar nasılsınız ben yaramaz kizlarimla bütün gün ugrasmaya devam Eki Görüntüle 2279331 Eki Görüntüle 2279331 baktım ki motivasyonunuz kırılmış şunu buraya bırakayım da motive olun salmayin kendinizitabi ben devam bugün spora başlıyorum bayramdan sonra anca vakit buldum
hadi bakalım tekrar motivasyonlariniz tavan yapsın bakalım o kilolar gidecek o hedefler tutacak
![]()
Evet canım ya bu son iki kilo istemeyerek gitti ki bayramda börek baklava götürdüm yani ne yalan soyleyim.Maşallah canım ya hep verdin vermeye de devam ediyorsun bide zamanla daha da oturur vücudun doğum sonrasi
Sulu yemeklerde zaten hiç aramıyorum ekmeği. Diğer öğünlerde de bol bol salata tüketmeye çalışıyorum. Sana nazar değdirmeyelim bugün maşallah maşallah sana darısı hepimizin başına.Kahvaltıda iki dilim ekmek normal zaten canım fazlası her öğünde zarar mesela ben son ay hep kahvaltıda iki dilim öğlen ve akşam ekmeksiz yemistim yemekleri bu da hızla kilo vermeyi sağlıyor bünye bir zaman sonra alışıyor zaten.
Ben hatirliyorumKizlar nabeer dün regl oldum btsin bende basliyorum kepteeeaannnnn bnm takimdan ayrilma zamanimi bulabilcn mi sana zahmetben hatirkamiuorm cunku
Aynen biz daha mezun olucazMaşallah mezun oldu ve yola devam ediyor. Ben mezun olmadan sürünüyorum.![]()
Harikasın canımVücut salmasin kendini diye spora devam edicem bu yaz bir yerlere gitmeyecektik eşimle maglum çocuklar sıkılıyor eşim haftasonu kacariz bir yerlere deyince bende spor yapayım ki devam edeyim sıkılasmaya dedim![]()