Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen canım oda bir çeşit if zaten çok sevindim hadi göreyim seni ben gelmeden biraz ver ben gelince enerjide depolanmış gelicem ondan tam gaz yapicam beraber 5li rakamlara geçicez tamam mı ben gelmeden bir kısmını mutlaka atmış ol :KK55:
inş cnm bgn iyi hissediyorum kendimi motiveyimde aslında grubu bırakmayı hiç istemiyorum hedefime ulaşamamak çok üzüyor beni ama biliyorum bigün o 56ları görecem artık hergün en az 100 gr eksilme hedefim

Su sorun değil önemli olan senin ona müdahale etmemen ben keselenirken ona çok bastırdığım için çıkmıştı
Buldum hemde burda çarşıda evimin dibi diyebileceğim yerde var fiyatta çok uygunmuş 🤩😍 yarın yaptrcam ❤🤗🤗🤗🤗 fikir için çok sağol canım yaaaaa ❤❤❤❤

Canım madem kutlamıycaksıniz neden yiyesim yeme tabiki biz kutlamada bile yememeye calsyrz kutlanmycaksa hiç riske girmeden kurtulursun şuan 77yi görmek uzesin sakın yeme cuma 77.9 çıkacak ama eşine de kızdım daha insan bir sürpriz yapar 😡 daha yeni evlisiniz ilk yıllar bunlar daha çocuk bile olmams en rahat zamanlarnzdasın şimdiden bune umursamazlık kızdım ona tanısam bir kulağını çekicem yani
😁😁yani pasta al desem alır. Hediyesini çiçeğini alıp yemeğe götürür ama ince düşünmez eşim 🤣 yoksa memnunum .
Aynen yemeyim pasta filan bencede . Ben de öyle düşünüyorum 77.9 filan çıkar cuma ins dahada az çıkar . Sagol beni düşündüğün için tatlım ❤❤🥰

Bende iyiyim kızlar bayramda aldığım kiloyu vermeye çalışıyorum :KK48: 1 kilo fazlam var eğer ucunu kaçırırsam dahada çıkar biliyorum adapte olamadım bir türlü tamam diyorum yarın başlıycam bir bakıyorum eşim dondurma almış azıcık yiyeyim derken hoop yarısi gitmiş off düzenimi oturtamadım ya bugün hiç bozmadım inşallah akşam değişmez yoksa çok çabuk alıyorum birde tatile gideceğim yandım ben :KK45:
Ben de tatilde aldim 1,2 kg . Oldum 80.4 .Spor salonuna yazılıp 4 gün üst uste gidince 800 gramı gitti 79.6 oldu sonra . Sonra da adet oldum ,adet bitti o ara spor yaptım derken haftasonu simit ve dondurma yediğim halde heralde adetin şişliği inince şuan 78.3 oldum .
Onerim eve tatlı sokma ben de ucundan alırsam devamını yediğimi bildigimden almıyorum . Gerçi bugün eşime aldığımdan minik.bi cikolata yemiş bulundum ama . Arada dondurnadan birsey olmaz . Birde spor yspip az kacamak yaparsan da sabit kalıyor . Alacağını prk sanmam abartmayip spor yaparsan

Kızlar buzdolabı alıcaz bozuldu olmuyor . Ona bakmaya çıkmıştık . Doğum günü hediyemi eşim çok zevksizdr almadıysan ben seçeyim dedim. Sec dedi . Bir elbise aldim duz siyah istiordumda bulamadım . Enine çizgiler kilolu gosterr aslında ama çok bgendim . Korse giyicem içine . Bu korsesz hali olmuş mun ?

20190618_213530.jpg .
Farkindayim yanlar ve gobek birazda popo var ama 68 olunca tam olucak . Şimdilik korseyle idare edicez korseli halinide atymmi

Back
X