- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #320.701
Valla sanki hafifledim öyle hissediyorum.yüz valla sen de topla puanları
Süpersiniz kızlar hah gaza getirdim sizi böyle devam gidecek o yaglar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla sanki hafifledim öyle hissediyorum.yüz valla sen de topla puanları
Süpersiniz kızlar hah gaza getirdim sizi böyle devam gidecek o yaglar
1500 adet ip atlamak ben 100 atlayabilceğimi bile sanmıyorum bu hafta sen 75 görmezsennnn. Bende 70 olayım.Bende spor salonuna gitmeden önce ip atlıyım atlayabildiğim kadar hedef 1500sonrada öğlen ve akşam.yemegini hazırlayıp 3 bck 4 gibi oglen yemeği yiyip kahve icm3dim üstüne kahvemi icip dışarı çıkmak.biraz dolasip spor yaparim
![]()
O tam olarak ne oluyor. Keşkek içine koyduklarından.mı?Kızlar bir de bi şey sorucam. Akşam yemekten sonra son ara olarak tuzsuz haşlanmış darı yesem sıkıntı olur mu? En azından yarım![]()
Maşallah maşallah30 dakikada 1500 tane ip atladim ter içindeyim![]()
Geçmiş olsun.iyi yaptın canım.
bende 1000 lik antibiyotik kullanıyorum günde 2 kere alacam wc sorunu da oldu halen 68,10 çıkıyorum yemekte yiyemiyorum bakalım 67 yi ne zamana sabitleyecem
B Baharyagmuru35 ben yetişemiyorum senin destekçinim güveniyorum sana.Sporlarım bitti üstune 10dakka daha dans ettim etti 100dakika
100 dakika dans : 350puan
60 dakika kondisyon bisikleti : 180puan
100 Mekik : 40puan
5dakika abs : 15puan
1dakika plank : 20puan
Toplam : 605 puan ❤
Hayır mısırO tam olarak ne oluyor. Keşkek içine koyduklarından.mı?
Benim kedi gibi demekki ip görünce ona oyun yapıyorum sanıyor sürekli pati atıyor.ip benim evde sıkıntı
kızım durmuyor merak ediyor dibimde olunca iple tehlikeli
o uyuyuncada benim halim kalmıyor
Şuan +1 tartıyla ben gene geri kaldım gerçek dünyadabenim şişliği göz ardı ediyorsun kuzum![]()
tartımı bu hafta getirecem yaptırmak için o zaman geçebilecekmisin bakalım![]()
Ya dün tartılmıyorsun bugün niye tartıldın hem spor sonrası olmadı kuzucum moralini bozdun boşunaKızlar merak edip tartildim kilom 77.5cuma 77.6 idi . Inmiyor ya inmiyor napicm blmiyorum cumaya bari 76.9 olsa
O zaman sen ertesi gün yemelisin canım. Şişmeni istemiyoruz.Hayır mısır![]()
![]()
Adet başladı birdeYa dün tartılmıyorsun bugün niye tartıldın hem spor sonrası olmadı kuzucum moralini bozdun boşuna
Yuh**08-14 temmuz spor listesi**
ucukgenclik =
Mavi95 = 449.5
orkide1453 =
SchonerDuft =
yellow girl = 605
tgb1907 =
Silent Scream =240
antiaging = 160
cakilinannesi = 378
dugi =
Verano_porteno =
Buki_89 = 385
Dlrykc =
Gunluk rekoru kirdin bence maşallah ❤Sporlarım bitti üstune 10dakka daha dans ettim etti 100dakika
100 dakika dans : 350puan
60 dakika kondisyon bisikleti : 180puan
100 Mekik : 40puan
5dakika abs : 15puan
1dakika plank : 20puan
Toplam : 605 puan ❤
Ooo iyi süper senin diyet yapamamandaki en büyük etken yengenin yemekleriydi zatenpazartesi tartısında görürüz artık dün 68,70 düm mesela akşamda 1 kase çorba içtim sabah wcsiz 68,10 çıktım .büroda amcamda yapıyor benle beraber yenge yemek göndermesin diyorum 2 haftadır iyi gidiyoruz bakalım
Evet yarın öğün olarak yiyimO zaman sen ertesi gün yemelisin canım. Şişmeni istemiyoruz.
Bizimkide bende atlayim diye bana firsat bile vermiyorBenim kedi gibi demekki ip görünce ona oyun yapıyorum sanıyor sürekli pati atıyor.![]()
Cumadan beri +1 misinŞuan +1 tartıyla ben gene geri kaldım gerçek dünyada![]()
Tamam kuzum aksam deneyeceğim ben bi 5 sn dinleniyodum yetmiyordu nefesimDinlene dinlene dene cnm 100 yap 30 sn dinlen 100 yap 30 sn dinlen