Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

😍Kız muhteşem ifadesi koyacaktım ama çevreye aval aval bakmayı görünce kahkaha attım :KK70: ay çok yaşa🤣 sporda harikaymış yaaa 😍 hepimiz 600lük olduk ahaaahaaa 🤣 seninde yuzme vs. Benim gibi vucudu aşırı zorlayıcı bir spor yok güzel ama mavi yarın ayağa kalkamiycak diye korkuyorum :KK70: bide yarın da eve gelince bisiklet sür oturduğun yerden sürücen zaten yarin başka hiçbir şey yapma ama onu sür basen onla eriyecek unutma
Yarın ben hiç oturamam kesin. Hep ayakta zavallı ben. Neyse artık orda yemekte yemeden akşam ederim. Vücutta dinlenir.
Onu şimdi yapcaktım da annem yarın için tehdit edince şimdi yatağa girdim. :KK70:

**08-14 temmuz spor listesi**
ucukgenclik =600
Mavi95 = 449.5+682
orkide1453 = 402.5
SchonerDuft =
yellow girl = 700
tgb1907 =
Silent Scream =240+288
antiaging = 160
cakilinannesi = 378 +270
dugi = 375
Verano_porteno =
Buki_89 = 385
Dlrykc =293

Yarın ben hiç oturamam kesin. Hep ayakta zavallı ben. Neyse artık orda yemekte yemeden akşam ederim. Vücutta dinlenir.
Onu şimdi yapcaktım da annem yarın için tehdit edince şimdi yatağa girdim. :KK70:
Mavi gibi adım sayası aç hepimizi geçersin :KK70:

Tebrikler tatlım ❤ maşallah iki günlük sporu bir gunde yapmissin zaten 👏👏
Dün yapamadım, yarın yapamam diye bugün en fazla puan olanları vücudu yormadan yaptım fakat bugün sıcakta yürüdüm sahil kenarında o beni baya hırpaladı. Bundan sonra sabah 6 da uyanıp bir saat akşam 1 saat yürücem. Evde dizi izlerken 1 saat bisiklet, denize gitmeden önce yarım saat pump it up yapmayı planlıyorum. Bakalım.

1dakika 1 puan olandan mı? Yoksa onu da düşürürler.
Yok canım yemek yerken kaç kez ağız açıp kapattiginizi da sayın onuda bolgeselden hesaplarız 🤣 saçımıza şampuan sürer ken filan el kol hareketleriniz vs. Bunlarida ekleyelim hatta size uyumak disindaki herşey spor zaten :KK70:

Yok canım yemek yerken kaç kez ağız açıp kapattiginizi da sayın onuda bolgeselden hesaplarız 🤣 saçımıza şampuan sürer ken filan el kol hareketleriniz vs. Bunlarida ekleyelim hatta size uyumak disindaki herşey spor zaten :KK70:
Size yetişcem diye bugün ne yapcağımı şaşırdım. Baktım yüzmenin puanı yüksek atla denize açıl yüz dedim. :KK70:

Onu bir kere yaptım. 37.400 mü 34.700 mü ne çıkmıştı. Sadece restaurantta öyle hatırlıyorum.
Eee ozman bu haksızlık olmuyormu senin kadar adım atlayanlar puan alıyor sen almıyorsun :KK70: ilk gordugum günden beri adım sayma haksızlık geliyo bide senin gibi restoranda aralıksız git gel adım yapanlara ultra haksızlık oluyor yani 🤔 ya hiç olmamalı yada sanada yazmalıyız bence adaletsizlik oluyor

Size yetişcem diye bugün ne yapcağımı şaşırdım. Baktım yüzmenin puanı yüksek atla denize açıl yüz dedim. :KK70:
Kız listeden mı çıkayım anlamadm napiyonuz siz 😂 siz ihtiyaç bölgesine odaklansaniz ya puana diil 😂 yanlış bölgeleri eritirsiniz siz sırf puan artacak diye 😂 ama harika yapmışsın yüzmeden güzel spor mu var ya 😍 yüzme ve dans üstüne tanımam spor bile diil eylence rahatlama mutlu olma ikiside ❤ puanı az diye basen hareketleri yapmıyorsun sonrada artk basenim erimedi ama olsun çok güzel puanlar almıştım mı mı diycen 😂 o hareketler yapılacak kaçarı yok

Eee ozman bu haksızlık olmuyormu senin kadar adım atlayanlar puan alıyor sen almıyorsun :KK70: ilk gordugum günden beri adım sayma haksızlık geliyo bide senin gibi restoranda aralıksız git gel adım yapanlara ultra haksızlık oluyor yani 🤔 ya hiç olmamalı yada sanada yazmalıyız bence adaletsizlik oluyor
Yaaa ama yaaaaa ben bunu demiyorumki bu rutin. :oops:
Benim yürüyüşüm böyle değilki ben bir başlıyorum durmadan yürüyor kimse yoksa hafif tempo koşuyor. Tabi arada babama yetişmek içinde koşuyorum. O cidden eve döndüğümde baldırımı ağrıtıyor.

Hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın 🤗 niye pro oldun ki hemen yakaliyosun🙄🤣 alışkanlık oldu her zaman bakıyorum bakalım.kimler ne yapmış kim ne kadar kilo vermiş özellikle cuma günleri öğlenden sonra bebisi uyutup bakıyorum kimler kaç kilo vermiş diye 🤭🤭🤭

Kız listeden mı çıkayım anlamadm napiyonuz siz 😂 siz ihtiyaç bölgesine odaklansaniz ya puana diil 😂 yanlış bölgeleri eritirsiniz siz sırf puan artacak diye 😂 ama harika yapmışsın yüzmeden güzel spor mu var ya 😍 yüzme ve dans üstüne tanımam spor bile diil eylence rahatlama mutlu olma ikiside ❤ puanı az diye basen hareketleri yapmıyorsun sonrada artk basenim erimedi ama olsun çok güzel puanlar almıştım mı mı diycen 😂 o hareketler yapılacak kaçarı yok
Bu sabah basen hareketi yaptım 50 sağ 50 sol bacakta o hareketin adını bilmiyorum. Dakikada tutmadığım için. O bana özel gizli hareket hihihi :KK59:. Haftaya ölçücem incelme olursa size anlatırım. Yengem öğretti.

Kızlar şimdi çekildim ama korse var simit bölgesi ve baseni kapliyan ins korsesz de gzl olcak birgun bu elbise . Cok yapışıyor üste bi 5 kilo daha var korsesz gymeye. 20190709_231315.webp

Yaaa ama yaaaaa ben bunu demiyorumki bu rutin. :oops:
Benim yürüyüşüm böyle değilki ben bir başlıyorum durmadan yürüyor kimse yoksa hafif tempo koşuyor. Tabi arada babama yetişmek içinde koşuyorum. O cidden eve döndüğümde baldırımı ağrıtıyor.
😍 Yani zaten kosu dedigin yuruyus dedigin iste o dur 👍 bende bir ara bostanliya yuruyodum hep o sekil ara ara kosarak ve kalanida kosar gibi hizla zaten spor denilen yuruyus asıl o dur.oburlerini ben de hesaplamiyorum cunki sonucata spor sayilmaz diyetisyenlerde spor hocalarında zaten gündelik yuremeyi spor saymıyor nabız çok yüksek olacak şekilde yürümek lazım ki yağ yansın

😍 Yani zaten kosu dedigin yuruyus dedigin iste o dur 👍 bende bir ara bostanliya yuruyodum hep o sekil ara ara kosarak ve kalanida kosar gibi hizla zaten spor denilen yuruyus asıl o dur.oburlerini ben de hesaplamiyorum cunki sonucata spor sayilmaz diyetisyenlerde spor hocalarında zaten gündelik yuremeyi spor saymıyor nabız çok yüksek olacak şekilde yürümek lazım ki yağ yansın
Aynen terlemek ve nabiz sart

Back
X