- Konu Sahibi Pinarbartu
- #32.121
ayy bide cnm şey istedi. sarelle bi çay kaşığı alsam mı ki:78:
sabah kadayıfff şimdide sarelleeee ama sen artıkkk çokkk oldunn yanii kuzuuu muzuuu dimiycemmmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy bide cnm şey istedi. sarelle bi çay kaşığı alsam mı ki:78:
küstüm tanaaaa![]()
sabah kadayıfff şimdide sarelleeee ama sen artıkkk çokkk oldunn yanii kuzuuu muzuuu dimiycemmmmmm![]()
oyyyyyy kuzu yaa bakkk nie küstünnn yawrummm![]()
ayy hoşgeldin bebek?seni görünce accık bi 15 dakka daha duriyim istedim.ne var ne yok?ben geldimmm bacılarrr napıyosunuzz![]()
kızlar ben çıkıyorum yaaa.bilgisayar sırası var burda((bu arada mesaj sayan kimdi hatırlamıyom ama sanırım bu mesajla birlikte benim 14 etti.ya aslında herkes kendi emsajını bildirse gün içinde de mesajı hazırlayan kişi onları bi araya toplasa olmamı mesela?aynı kilo bildirimindeki gibi..
hani seninde bi face hesabın olcektı
kaptanceyzim gelmiş gitmiş bileee
ayy hoşgeldik bebek?seni görünce accık bi 15 dakka daha duriyim istedim.ne var ne yok?
kaydırıguppak şaziye koyalım şifresi de 0 900 900 900 olsun ha ha haaaaaivettt kaptanım gelmiş fadikkk hanii sana fac. hesabı alacaktıkk hani isimmm hani şifre hani doğum tarihi demişşş ve sessizce gitmişşşşş
uff pufff isim bulmadım ki dahaaa yaaaa hımm ne olsa acaba acaba![]()
kaydırıguppak şaziye koyalım şifresi de 0 900 900 900 olsun ha ha haaaaa
şaka bi yana meryem kelebek olsun mu?şifreyi desen buluver şeker.
ya canımcımya beim sürem dolmuş bilgisayar sırsında(yarın yine konuşuruz inş olma mı?off offf yine accık konuştuk.neyse buna da şükür.çok öptüm çıkıyom şimdi ii bakın kendinize.bu arada yarın eczanede tartılcam çünkü benim tartımı bulamıyorum yafff
(inş doğrudur
((
kızlar bugün kendimi iyi hisstmiyorum aşırı bir baş ağrım var yattım ama çocuk olunca dinlenemiyor insan allah beterinden saklasın ama bugün hiç iyi değilim ...
ay gene ben geldim bizim bugün elektrikler bi gidiyo bi geliyo gitmiş bütün alıntılarım gene
baştan başlıycam
fatoş fadik napıyonuz kaynatıyonuzmu bakem
kızlar bugün kendimi iyi hisstmiyorum aşırı bir baş ağrım var yattım ama çocuk olunca dinlenemiyor insan allah beterinden saklasın ama bugün hiç iyi değilim ...
hoş geldinn esraahavalr çok sıcak canım ondan öyle oldunn heralll geçmiş olsun dikkat et kendinee:94::94::94:
hoşş geldinnn nazoooo walla kaynatamadıkk azcikk kaynattıkkk denk düşemiyoruz ki bugünlerde![]()
hoşbulduk canım kaynatın kız napçaz başka bu sıcakta bizim oğlan kapıları tırmalıyo dışarı çıkçam diye ama çok sıcak zor zaptediyorum içeri tıkıldık kaldık
![]()