Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok canım ne diyosun yoksundur o kadar ya :KK64:

minnak adaylaramı canım yoksa esas listeye mi girmek istiyorsun
canım bilmiyorum okadar yokumdur da diyetisyende biraz fazla çıkıyor bide haftasonu yedik eşimle bolca :D:D ne çıkacak merak ediyorum bakalım
sence hangisine gireyim yada girmeliyim :) diyetisyenle güzel veririm diye düşünüyorum

Tabi senin terciğin o baklavalrı şimdiden yemem deme 😂 sen görürsün baklavayı karın kası olarak yapıp sana karin baklavası göstercem 😂 ama bir şeyi unutuyorsun rakibim ben değilim schoner:KK70:
Yok kiz o yenilgiyi coktan kabul etti anca sen kilo alirsan sana yetisirim dedi 😂😂
Valla sari kizim birgün gözünü bi kapatip acmişin ki yanindayim 😂😂

Icimizde karatayci kalmadi ya salla sallayabildigin kadar 😂😂
😂 napiyim kuzum yalan mı fit diil kadın :KK70: ben önce söyleyene bakarım göbeği var mı diye 😂😂evet kadının göbeği var ve nebahat çehre gibi fit ve dinç görünmüyor demekki yanlış beslenmiş

yok canım detoks işi yapmıyorum artık evde kabak dolu çöpe gidecek hepsi o derece uzağım:KK48: protein ağırlıklı besleniyorum bi süre sonra yine bi öğün sebze bi öğün et sistemine geçicem
hedef belirlediğimde 67.7 imişim bugün 66.8 şimdiden gidiyor yani:KK55:
Ya diyorum işte ilginç bi metabolizman var zart diye alıyon zurt diyon veriyon :KK70: :KK70:
Aaayyy hain planlar 😂ben bayrama 59 olup mezun olup gireyim sonrada oturup baklavanı yiyiyim de görün siz :KK12:
Ahhh yemee yemee geçen bayram kabak sonrası iki dilim yedim diye alıverdim hemen pis baklava kaka boşver ahahah :KK53:

Günaydın canım haftasonunu açıklamıssın ama dünde hiç girmedin . Senden daha aktif katılım bekliyoruz canım birde bayram hedefi koyduk şuan bayrama yaklaşık 3.5 hafta var 4haftaya yakın süremiz var bayram da hedeflediğin kilo kaç ? Bayram hedeflerini Listeye yazdk tek sen kaldın şuan
Canim haklısın ben cuma cumartesi çalıştım dün izinliydim hafta sonu gorev donusu ve dunde tüm gün yogun bir temizlik işine girdim ben yogun çalışıyorum hafta ici hafta sonu farketmiyor bizde o yüzden sürekli girmeye calisiyorum

canım bilmiyorum okadar yokumdur da diyetisyende biraz fazla çıkıyor bide haftasonu yedik eşimle bolca :KK70::KK70: ne çıkacak merak ediyorum bakalım
sence hangisine gireyim yada girmeliyim :) diyetisyenle güzel veririm diye düşünüyorum
istersen aday listesinde bi dene kendini bu hafta sonra listeye geçiş yaparsın
nasıl ayrılmıştın izin alarak mı bi bakıyımda:KK48:

Ya diyorum işte ilginç bi metabolizman var zart diye alıyon zurt diyon veriyon :KK70: :KK70:

Ahhh yemee yemee geçen bayram kabak sonrası iki dilim yedim diye alıverdim hemen pis baklava kaka boşver ahahah :KK53:
detoks yaptıktan sonra yemeyeceksin önce yiyeceksin sonra detoks yapıp eriteceksin:KK48:

Döndün mü kuzum eşinin yanından .
dün döndüm canım

istersen aday listesinde bi dene kendini bu hafta sonra listeye geçiş yaparsın
nasıl ayrılmıştın izin alarak mı bi bakıyımda:KK48:
bi bak canım uzun süre oluyor sanırım ben ayrılalı
aslında diyetisyenle güzel kilo veririm listeyi de güzel etkilerim bence ama yinede sen daha iyi bilirsin :)

dün döndüm canım

bi bak canım uzun süre oluyor sanırım ben ayrılalı
aslında diyetisyenle güzel kilo veririm listeyi de güzel etkilerim bence ama yinede sen daha iyi bilirsin :)
nasıl geçti .
diyetisyene başlamakla doğru karar vermişsin.
çalışıyor musun

Aynen atlamanın zıplamanın saymak bitmez faydası var metobolzma ve lenfamatik sistemide çalıştırıyor kilo vermeyi hızlandırıyor cildede çok yararları sadece göğüslerde çok sıkı sütyen takılarak atlanmazsa sarkma olusuyormus ondan da haber vereyim en sıkı kavrayan kalip gibi tutan sutyen hangisi ise onla atlama zıplama yapın bide tranbolin olursa saglik riksi de olmaz canm aynen gecen yilsa bir arkadas ip atliyordu dizinde problem oldu hastaneye gitmisti oda capraz bağ da sorun olmustu galiba sonra spor hocasi bir arkadas vardi oda yuksek kilolarda ip atlanmaz siz cok risk aliyorsunuz filan diye uyariyordu herkesi ondan ben de araştırmıştım konuyu ve tranbolinle zıplamıyorum ben hepsiburadacom dan almıştım canım Delta marka si da çok memnunum kızım da kullanıyor boy uzamasına fayda eder diye hemde eğlenmiş oluyor evdekiler de kullanabilir baban filan da canım çoğunda zaten 100kilo ya kadar taşıma kapasitesi var
Teşekkür ederim, canım. Bende sporcu sütyeni takmaya çalışıyorum her sporda dediğin gibi zıplamayla zarar verdiğini duymuştum üstüne de dar atlet giyiyorum hiçbir hoplama olmasın diye. Kilo verdikten sonra göğüs ameliyatına gitmek gözümde korkutuyor. :KK70:

Back
X