- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #322.721
Kaç ciktin bakiyim rakibimGünaydın kızlar bol eksiler herkese

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç ciktin bakiyim rakibimGünaydın kızlar bol eksiler herkese
bende senin bilgilerine bakıyorum bı hafta listedesin canımGunaydin kizlar 62.6 geldim bu Sabah![]()
Dedigim gibi canim takimda arti olma durumu fln varsa haftaya girerim sonraki hafta girerim hic problem deil.bende senin bilgilerine bakıyorum bı hafta listedesin canım
Olsun canim ya yine vermissin bayaHic bekledigim.gibi olmadi pazartesiyle ayni kiloda devam.ettm butun hafta![]()
Ama yine de buun hafta bosa gitti ,Olsun canim ya yine vermissin baya
Gecen cuma 63.6 ydim sanirim, 1 kilo gittiAma yine de buun hafta bosa gitti ,sen ne kadar verdin canim sizin listeyi goremedim
Ay cok iyiiii bana yeyisceksin galibaGecen cuma 63.6 ydim sanirim, 1 kilo gitti![]()
Ay Hadi insallahAy cok iyiiii bana yeyisceksin galiba![]()
sorun olmaz kuzum listesizde süper veriyosun ama listede daha motive olursunDedigim gibi canim takimda arti olma durumu fln varsa haftaya girerim sonraki hafta girerim hic problem deil.
yok yok gayet güzel canımHic bekledigim.gibi olmadi pazartesiyle ayni kiloda devam.ettm butun hafta![]()
Bende gun icinde pek dikkat etmiyorm ama aksm az yiyince guzel gidiyo kendi bucudunu taniyinca oluyo benceAy Hadi insallahNormalde Metabolizmam cok yavastir, bu hafta spor da yapmadim. Ama sunu gozlemledim. Birkac gun daha rahat takilip, sonraki gunler sikinca daha guzel gidiyor. Bu hafta basi hic dikkat edemedim. 2 gun baya Az yedim, hemen gitti. Onemli olan rahat takildigin gunler kilo almamak tabi
Bakalim rakibem
blonde ambition napti
3 5 gr daah vereydimyok yok gayet güzel canım![]()
Tebrik ederim canim cok guzel vermissinGecen cuma 63.6 ydim sanirim, 1 kilo gitti![]()