• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hihi tşk ederim kii (:
şu kabak şeysini hep beraber yapabilsek süper olacak
bide gelebeğmmm tickerını çok sevdim seherdede vardı sanırım bu kıskandım aynısını yaptım:52:
ya canımcım kabak şeysi ayda bir kere obez grubu için ayda 2 kere yapılmalıymış.ben de geçen hafat yaptım die yapmadım bu hafta.ama sanırım yarından itibaren kellogsa başlıycam.artık bayrama 6 omak istiyorum yaa.hele bu hac meselesi çıkınca iice kafama taktım çünkü oralada kilo 2 kat zarar bana:((en azından 63le falan gitsem yaaa:((hayatımın en öenmli dönemlerinde de kilo sorunu yaşamak istiyorum....

hihi tşk ederim kii (:
bide gelebeğmmm tickerını çok sevdim seherdede vardı sanırım bu kıskandım aynısını yaptım:52:

tebrik ederim tatlım sabrının karşılığını aldın
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
kendimide çok az gitti ama olsun hıh hıh hıh hıh
:54::54::54::54::54::54::54::54:

ya canımcım kabak şeysi ayda bir kere obez grubu için ayda 2 kere yapılmalıymış.ben de geçen hafat yaptım die yapmadım bu hafta.ama sanırım yarından itibaren kellogsa başlıycam.artık bayrama 6 omak istiyorum yaa.hele bu hac meselesi çıkınca iice kafama taktım çünkü oralada kilo 2 kat zarar bana:((en azından 63le falan gitsem yaaa:((hayatımın en öenmli dönemlerinde de kilo sorunu yaşamak istiyorum....

fazlası zarar yanii:26:

hihi tşk ederim kii (:

geçen hafta günlük devam takibini gizem yapacak canım yarına kadar listeyi hazırlarsan sevinirim canım :54:

18 – 24 haziran irras

bu hafta günlük devam çizelgesini esra canım sen yapıyorsun bir hafta boyunca her üyenin günlük kaç mesaj yazdığını sen yapacaksın canım kolay gelsin :54:

25 haziran – 1 temmuz roseberry

ben bu takip çizelgeleri nasıl yapılıho hiç bilmiyorum sıra bana geldiğinde yandım rüşvet verip yeğenime mi yaptırsam acep
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

fazlası zarar yanii:26:
ya canceğizim ben öle duydum şimdi de onu araştırıyom zaten.eğer zararsızsa yapabilirim çünkü kolay geldi bana.hem çok az uğraştım hem de tok geçirdim.üstelik 1,2 gitti ki buna da razıyım.bi bakiim bi de bilgisi olan biri var mı acaba?kimin ark.ın dietisyeni önermişti ya bizim forumda?

eline sağlık kaptancığım hiç karşılaşamıyoruz özledim seni
:21::21::21::21::21::21::

evet canım ya okuldan geliyorum yok bana herşey yakışır yok bugün ne giysem akşamı buluyorum sende gitmiş oluyon tam ev hanımı oldum haa:52::52::52::52:
aha şimdi ev hanımları kızacak bana yok yok ben kötü bişey demediimmm :54::54::54::54:

nasılsın canım hayat nasıl gidiyor

ya canceğizim ben öle duydum şimdi de onu araştırıyom zaten.eğer zararsızsa yapabilirim çünkü kolay geldi bana.hem çok az uğraştım hem de tok geçirdim.üstelik 1,2 gitti ki buna da razıyım.bi bakiim bi de bilgisi olan biri var mı acaba?kimin ark.ın dietisyeni önermişti ya bizim forumda?

selinayın arkadaşı yapmıştı canım ama selinay bugün uğramaz annesine gidecekti

evet canım ya okuldan geliyorum yok bana herşey yakışır yok bugün ne giysem akşamı buluyorum sende gitmiş oluyon tam ev hanımı oldum haa:52::52::52::52:
aha şimdi ev hanımları kızacak bana yok yok ben kötü bişey demediimmm :54::54::54::54:

nasılsın canım hayat nasıl gidiyor

kız sen televizyonamı daldın bak o çok zaman kaybettiriyo zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamıyosun bi ara bende dadanmıştım bi bakıyodum akşam olmuş sonra koştura koştura işlerimi yapaya çalışıyodum bu aralar uzaklaştım iyi oldu
napım işte oğlanla evde takılıyoruz işlerim karma karışık
:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

tebrik ederim tatlım sabrının karşılığını aldın
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
kendimide çok az gitti ama olsun hıh hıh hıh hıh
:54::54::54::54::54::54::54::54:
haftaya mutlaka kiloşeklinde gider

öff yaa ne güzel hayallerim vardı :( ramazan bayramına kadar bi 59 falan olsam süper olcak. bide ramazan bayramı ayın kaçında başlıyodu yahuu

selinayın arkadaşı yapmıştı canım ama selinay bugün uğramaz annesine gidecekti
ya kaptancım ya kilo aldığın hafta diskalifiye için sayılan 3 haftaya dahil dil di mi dermişim ne de ola veremiyor dilsin.ya u hafta herkeşler vermiş bi biz kalmşız ayşenlen yafffff:(((ayşenn gııızzz nirdesin kader arkadaşım:(((

ben gidiyimde evi temizliyim süpürüyüm siliyim spor yapıyım duşumu alıyım sora tarçınlı süütümü içiyim:52: arada uğrarım
tüm bunlar neden yapıyorummmmm? anneme yağ çekmek için:1: ağzından baklaları çıkarmam lazım. bu aralar sinirli demiştim hala devam ediyo en azından evi temizlersem accıkın yumuşar hihiiii az çakal diilim yaa:27: erkeklerin midesinden geçen yol kalbine gidiyosa, anneminkide temizlikten geçiyo ahah:60::60::60::60:

ben gidiyimde evi temizliyim süpürüyüm siliyim spor yapıyım duşumu alıyım sora tarçınlı süütümü içiyim:52: arada uğrarım
tüm bunlar neden yapıyorummmmm? anneme yağ çekmek için:1: ağzından baklaları çıkarmam lazım. bu aralar sinirli demiştim hala devam ediyo en azından evi temizlersem accıkın yumuşar hihiiii az çakal diilim yaa:27: erkeklerin midesinden geçen yol kalbine gidiyosa, anneminkide temizlikten geçiyo ahah:60::60::60::60:

kız sen televizyonamı daldın bak o çok zaman kaybettiriyo zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamıyosun bi ara bende dadanmıştım bi bakıyodum akşam olmuş sonra koştura koştura işlerimi yapaya çalışıyodum bu aralar uzaklaştım iyi oldu
napım işte oğlanla evde takılıyoruz işlerim karma karışık
:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

canım napayım sivasta son günlerim vakit geçsin

ya kaptancım ya kilo aldığın hafta diskalifiye için sayılan 3 haftaya dahil dil di mi dermişim ne de ola veremiyor dilsin.ya u hafta herkeşler vermiş bi biz kalmşız ayşenlen yafffff:(((ayşenn gııızzz nirdesin kader arkadaşım:(((

canım bu hafta vermedin gelecek haftada ve ondan sonraki haftada veremezsen diskalifiye olursun takma bunları gelecek hafta kilo verirsin inanıyorum ben

tamam uzun uzun anlatmanız gerekçek yanlız zor gibi sanki
:60::60::60::60::60::60::60:

anlatırız canım

ya kızlar ben geldim yaaaa:((bugün çok moralim bozuk yaaaa.gerçi eczanede tartıldım ve kıyafetle tartıldım.500 gram çıkarıp ayzdım ama 75.7 çıktım yaaaa:((bu hafta gerilettim takımımı ve pek ii hissetmiyorum açıkcası....siz neler yaptınız?

canım en aznıdan vermişsin yaaa:((bu hafta ben artık 74 olmalıyım.hafta sonu da üğün var ve takımım vardı onun içine girmem lazım:((off off motivasyon falan kalmadı pek bende yaaa:(((

hihi tşk ederim kii (:

fatoşumm canım arkadaşım benimm nie böyle karamsar oldunn sen yaa walla üzülüyorum sen üzülünce biliyosun.
canım ne güzell veriyosun işte yolaa devam yılmak yokkk hem geçen haftaları hatırlaasana bii o değildee ayy beni hatırla balım 2 kilo birden almıştımm ya haniiii:1::1::1::1::1:
grubu nie geriye itesin kii hem bu haftada öznurrr vermiş 2 kilo hepimizde bi duraksama varr duraksma dönemindeyizzz üzme kendini yaa nolurrr:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

hah hah hah yağcı seniiiiiiiiiiii :52::52::52::52::52::52::52:
neyse bende gidem oğlanın ödevlerini yapalım azcık hem sıkıldı oyunda oynarız
:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

canım bu hafta vermedin gelecek haftada ve ondan sonraki haftada veremezsen diskalifiye olursun takma bunları gelecek hafta kilo verirsin inanıyorum ben

anlatırız canım
ayy ne güzel tatile cıkıyon kaptan ya.herşeydn öte insanın ailesinin yanında olmasından daha güzel bişey yok sanırım.bu arada inş haftaya veririm.bu arada ben de kolik oldum tvye.ama uzaklaşmam.ya burgaza sahil yapma imkanım olsa 1 dakka durmam.sabah sahilde yürümeyi nasıl özlemişim.kaptancım yaaa sana söz haftaya en az 800 gram vercem.bu hafta kellogs yapcam 14 gün inş ii veririm.kızlar bunu deneyip ii veren oldu mu forumda acep?

anlatırız canım

off canım ya o son günler bi türlü geçmek bilmiyo dimi biz bartındayken bende senin gibi son günlerde nasız zaman gheçireceğimi şaşırıyordum neyse sık dişini az kaldı
kavuşçan babana kardeşlerine
:16::16::16::16::16::16:

fatoşumm canım arkadaşım benimm nie böyle karamsar oldunn sen yaa walla üzülüyorum sen üzülünce biliyosun.
canım ne güzell veriyosun işte yolaa devam yılmak yokkk hem geçen haftaları hatırlaasana bii o değildee ayy beni hatırla balım 2 kilo birden almıştımm ya haniiii:1::1::1::1::1:
grubu nie geriye itesin kii hem bu haftada öznurrr vermiş 2 kilo hepimizde bi duraksama varr duraksma dönemindeyizzz üzme kendini yaa nolurrr:43::43::43::43::43::43::43::43::43:
ya ne bilim bitek verememek dil genel bi moral bozukluğu var üstümde.ne bilim bu da kilitliyo sanırım vucüdu yaaaa.ama bu hafta kellogsa başlıycam çünkü yetti gari.hızlı vermem lazım artık.bi de spor yapcam bundan sonra inş ramamzana kadar.kzılar spor yoklması da yapıp fırça çekecek birileri lazım bana.fadik sen bana fırça çeekr misin?hatta diğer kzılar da ya .spor yoklamamı alıp fırça çeker misiniz bana?çünkü sporsuz olmiii olmiii olmiiii:(((

Back
X