Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy yaziyi gorunce insallah bana yazmamistir nasi okurum diye gecirdim icimden :KK70:
:KK70: bende sadece en baştaki cümleyi yani tatlı benim zaafım dı ama bıraktım ı okudum :KK53: daha yeni bir kalıp çıkolatayı bu kız yememişmiydi dedim:KK70: B Baharyagmuru35 alkolikler var ya alkolü bıraktım artk taaaa... akşamdan akşama içiyorum😂

Canım ben şahsi fikrimi yazayım bence ceza spor olarak olmamalı çünki sporu bayılarak yapanlar ve çok yapanlarda bunun hiçbir etkisi olamz mesela bana spor ceza gibi gelmez zaten aşırı zevk alarak yapıyorum yapamayınca eksiklik duyuyorum ve mesela çakıl,mavi zaten çok çok iyi spor yapıyor bize ceza gibi gelmiycek şunlar yapılacak denen ceza olmasada biz zaten o gün gene 2saat spor yapcaz çünki bize bir farkı yok hatta mesela B Baharyagmuru35 kaçamağı yapıyor sporuda müthiş yapıyor gene kaçamağın yapar ceza diye de sporunu yapar bir fark olmıycak ki zaten gidiş şekli bu ondan asıl sorun karbonhidrat ve şeke olduğu için cezada onların üzerinden olmalı diye düşünüyorum ben mesela korbonsuz bir gün,2gün saf protein günü vs. Vs. Daha etki ve uygun bir ceza olur diye düşünüyorum
Bu gerçek ceza :KK70:

Tatlım benim de zaafım tatlı ama bıraktım . Türk kahvesi ve sekersz granül sütlü nescafe çok güzel bastırıyor . Hiç yemiyorum . Zaten tatlıdan kilo aldim cikolata bitirdi beni . Krize girdim ağladığım oldu canım ilk zmnlar çok istedi ama yemedim şimdi öyle aramıyorum nadir de olsa bi iki kare yiyorum bastırıyor.
Karpuz, üzüm, siyah erik , muz , şeftali , kayısı ,kiraz az az yiyebilirsin . Ne güzel meyveler var birbirinden lezzetli ve tatlı.
Kendi kendine bahaneler yaratma kendini kandırma canım . Yemiycem diye karar verirsen yemezsin . Diyeti iyi yapamıyorsun bunlar yüzünden . Bakıyorum hergün bi zararlı şey illaki listende oluyor . Bu şekilde kendine işkence ediyorsun . Kilo verme olayı çok yavaşlıyor . 3 hafta önce eşimin akrabaları pikniğe çağırdı yanimda cips , dondurma , biskuvi , çerez , kek hepsini yediler burnuma koktu çatladım valla orta yerimden morardım ama hiç yemedim . Bir tane yersem devamı gelir diye yemedim kendini biliyorsan bir adet yedikten sonra almam diyorsan ara da nadir de olsa yiyebilirsin . Geçen yine misafirlikte kek almışlar olala marka çok güzel koktu ama yemedim . Zorla kola ikram ettiler caktirmadan döktüm. Ben salak miyim o kadar spor yapmışım ayıp olmayacak diye o şekerli şeyi icip bütün emeklerimi çöpe aticam dedim . . Ayrıca ben de diyetin ilk ayinda tatlandiricili diyet tiramisu, sütlaç , irmik tatlısı yapıp yerdim onlarda yavaşlattı . Artık hiç yapmıyorum . Birde vücut diyette şeker yemedigin için enerji almadığı için zararlı karbonhidratlardan depodakini kullanıyor. Ama yersen şekerli şeyleri sütlü tatlı da olsa depoya gerek kalmıyor o yüzden yaglar erimiyor .
Bir adam deney yapmış 60 gün 40 kaşık şeker alacak şekilde gıdaların içindeki şeker ama tabi ve yine yağsız diyet beslenip spor yapacak şekilde günlerini geçirmiş . Hergun ama 40 kaşık şeker değerinde gıdalardan mısır gevreğinden vs şeker alip yağsız sebzeyle beslenip hergün ağır cardiolar yapmış ve 60 gün sonunda adam 8 kilo aldı göbeği 13 cm kalınlaştı sanirim rakamlar tam olmayabilir ama karaciğerinde hafif yağlanma başladı. Doktorlar sok oldular hayatımda ilk kez 2 ayda baslayan karaciger yağlanması gorduk dediler.
Sekerin yaptığı adama çok kötüydü . Adam 2 ay sonra Sekersz hayata dönüş yapmak için adim attı benim.gibi krize girdi böyle sınırlıydı morali bozuktu cani çok tatlı istiyordu ama 3li2 3 haftada istek azaldi normal sağlıklı yasamina döndü .
Şeker gerçekten düşman . Kilo artisinin yağ artışının en büyük sebebi .
Sütlü , şerbetli ne olursa olsun zararlı ve ben kendi üzerimde zor da olsa denedim öğrendim kilo vermeye engel .
Ne zaman tamamen tatlıyı şekeri kessem kilolarim takır takır gitti . Kesmeyip az da olsa yiyip spor yapsam da gitmediğini gördüm .
O yüzden kendi kendine bi karar vermelisin . Mesela haftada 1 kez yemek yerine 3 haftada 1 kez ye . Emin ol şekerli yemezsen karnın daha az acikacak. Canin hiç tatlı istemeyecek, iraden güçlenecek. Sütlü tatlı ya da cikolata hiçbirine ihtiyacimiz yok . Millet yerse yesin bosver bizim vücudumuz güzel olacak onlar yiyedursun
İnanılmaz katılıyorumm. Ben de çok düşkünüm tatlıysa. Mesela evde akşamdan kalma çikolata mi var. Sabah gözümü daha açarken aklıma o gelirdi ve işl işim mutfağa gidip onu yemek olurdu. Kızımın altını değiştirmeden, tuvalete girmeden önce çikolata yerdim ya da evde başka ne tatlı var. Ya da akşam yedim diyelim misafir vardı utandım istediğim gibi yiyemedim. Yatmadan önce eşim tuvaletteysen o görmeden hızlıca ağzıma atardım. Gecenin 11inde canım tatlı istiyor künefe söyleyelim derdim. Eşim yok saat geç oldu falan derse ya da atıyorum gidip bi şey almazsa hiç üşenmez kalkar o saatte puding yapardım 1 litre sütten ve yarısını yerdim. Eşim az bi şey yerdi. Kalanını ertesi sabah yerdim. Daha yazmadığım onlarca şey yapmışımdır bunlar sadece birkaçı. Şimdi evde en büyük boy çikolata kreması var. Ben diyete başlamadan önce abim almıştı. Normalde 3 günde tek başıma kaşık kaşık yerdim. Eşim haftasonu kahvaltıda azıcık yerse yer. Şu an yarısından fazlası dolu elimi bile sürmüyorum. İnatla da gözümün önünde tezgah üstünde canım istemiyor diyorum

Kahvaltısını 1 koca paket cipsle yapan ben. Gün de 2 beyaz ekmek yiyen üstüne 2.5 litre kolanın yarısını mideye gömen yine ben. Sabah yarım ekmekten tost yapardım. 1 saat sonra açlıktan ölürdüm sanki. Öğlen bir yarım ekmek daha yerdim tost yapıp. Bi ara akşam kahvaltısında takmıştık. Güzel çemenimiz falan vardı. Akşam da 1 ekmek yerdim oturuşta. Yemekten sonra mutlaka tatlı ve cips tv izlerken. O da yetmedi eşim eve gelirken 2.5 litre kola alırdı ve o akşam kola biterdi. Şimdi yazarken bile düşünüyorum kendi kendime ömrümü kısalıyormuşum meğer çok yazık

İnanılmaz katılıyorumm. Ben de çok düşkünüm tatlıysa. Mesela evde akşamdan kalma çikolata mi var. Sabah gözümü daha açarken aklıma o gelirdi ve işl işim mutfağa gidip onu yemek olurdu. Kızımın altını değiştirmeden, tuvalete girmeden önce çikolata yerdim ya da evde başka ne tatlı var. Ya da akşam yedim diyelim misafir vardı utandım istediğim gibi yiyemedim. Yatmadan önce eşim tuvaletteysen o görmeden hızlıca ağzıma atardım. Gecenin 11inde canım tatlı istiyor künefe söyleyelim derdim. Eşim yok saat geç oldu falan derse ya da atıyorum gidip bi şey almazsa hiç üşenmez kalkar o saatte puding yapardım 1 litre sütten ve yarısını yerdim. Eşim az bi şey yerdi. Kalanını ertesi sabah yerdim. Daha yazmadığım onlarca şey yapmışımdır bunlar sadece birkaçı. Şimdi evde en büyük boy çikolata kreması var. Ben diyete başlamadan önce abim almıştı. Normalde 3 günde tek başıma kaşık kaşık yerdim. Eşim haftasonu kahvaltıda azıcık yerse yer. Şu an yarısından fazlası dolu elimi bile sürmüyorum. İnatla da gözümün önünde tezgah üstünde canım istemiyor diyorum

Helal olsun valla öyle olmalı başka türlü gerçekten bu şeker obezite sebebi . Ben gidiyordum fırından simit bakkaldan en büyük fındıklı cikolata ve o kocaman cikolata yetmez diye de yanindan albeni keklerden ve aksam cay yaninda yemek icin benimo biskuvi ve kreker ve aksam yemeginden vr caydann hemen önce yemek için de bisküvili puding yapıp yiyordum . Yarın son diyordum ama durduramiyordum kendimi yedikçe yiyesim geliyordu gerçek anlamda duramıyordum ta ki bianda o tartıda 91 i görene dek . Obezite nasil olunur cok.guzel ogrendim . Insan bi sure sonra o kiloya alışıyor kendini beğenmesen de alışıyorsun napalim ben de böyleyim.deyip yemeye devam ediyorsun yedikçe üstüne katlanıyor katlandıkça yiyorsun büyük bir kisir döngü ve sonuç devam etsem 100 120 ye kadar çıkardı eminim. Bu şeker gerçekten çok zararlı resmen zehir .

Ben de bir türlü sevemedim fındıklı kakaolu kremayı bizim evde durur durur ben en sonunda ya çöpe atarım ya da ziyan olmasın diye kek yaparım babam arkadaşına götürür. Fakat halley canavarıyım onu ne yapcaz bilmiyorum. İyi hoş geçen hafta pazar günü nasıl yediysem gördüğüm an midem ıyyyyy diyor. :KK70:

Kahvaltısını 1 koca paket cipsle yapan ben. Gün de 2 beyaz ekmek yiyen üstüne 2.5 litre kolanın yarısını mideye gömen yine ben. Sabah yarım ekmekten tost yapardım. 1 saat sonra açlıktan ölürdüm sanki. Öğlen bir yarım ekmek daha yerdim tost yapıp. Bi ara akşam kahvaltısında takmıştık. Güzel çemenimiz falan vardı. Akşam da 1 ekmek yerdim oturuşta. Yemekten sonra mutlaka tatlı ve cips tv izlerken. O da yetmedi eşim eve gelirken 2.5 litre kola alırdı ve o akşam kola biterdi. Şimdi yazarken bile düşünüyorum kendi kendime ömrümü kısalıyormuşum meğer çok yazık
Sen beni de asmissin kuzum :KK57:ama ne ettiysek kendimize ettik sonra yine kendimiz uğraşıyoruz

Harbiden baya abartıyormuşsun çok zararıymış beslenmen müthiş adim atmışsın . Ben ekmek hamur işi çok yemem cips de 2 ayda 1 filan ama bende çok cikolata biskuvi kek yiyip kola içerdim en büyük kilo almamin tek sebebi cikolata başka hiçbir şey değil .
Diyet bitince de hayat standartı haline getir canım . Arada ye ama hep spor yap ve dengele

Helal olsun valla öyle olmalı başka türlü gerçekten bu şeker obezite sebebi . Ben gidiyordum fırından simit bakkaldan en büyük fındıklı cikolata ve o kocaman cikolata yetmez diye de yanindan albeni keklerden ve aksam cay yaninda yemek icin benimo biskuvi ve kreker ve aksam yemeginden vr caydann hemen önce yemek için de bisküvili puding yapıp yiyordum . Yarın son diyordum ama durduramiyordum kendimi yedikçe yiyesim geliyordu gerçek anlamda duramıyordum ta ki bianda o tartıda 91 i görene dek . Obezite nasil olunur cok.guzel ogrendim . Insan bi sure sonra o kiloya alışıyor kendini beğenmesen de alışıyorsun napalim ben de böyleyim.deyip yemeye devam ediyorsun yedikçe üstüne katlanıyor katlandıkça yiyorsun büyük bir kisir döngü ve sonuç devam etsem 100 120 ye kadar çıkardı eminim. Bu şeker gerçekten çok zararlı resmen zehir .
Mavim ucuz kurtulmuşun TLC kanalındaki obezlere dönerdin allah korusun

Back
X