Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tabi ki herkes herkesin menüsünü eleştirme hakkına sahip, ama simdi senin eleştirme biçimin yanlıştı bana göre, arkadaşımızın menusunu paylaşıp cezaya ondan paylaşmanız lazim deyip (Ki ben kendisine ceza vermeme rağmen benide zan altında birakarak) ve bu arkadasimizi elestiren senin haftaa sonu yediklerini hepimiz biliyoruz , haa yedin diye elestirme yapmaya hakkin yok diye bisey yok ama Lütfen eleştirilerimizi şikayet eder şeklinde yapmayalım
Be n cezayi gormedim sayfalar çabuk ilerliyor.
Etiketlersen herseyde sevinirim cnm bilmiyorum etiketledinmi cezada gözümden kaçmış olabilir . Istemsiz üslubum düzgün olmamış olabilir bundan sonra dikkat ederim .
Yanlış ifade ettiğim için kusura bakma A antiaging beni yanlış anlamani istemem

Zaman biran önce geçer ins o zmn 😊ilk sayfaya bir linkteki yere menüleri yazıyoruz canim
Ay inşallah canımm,😍😍
Ben isterim canım 😁sen yazmaya başla menülerini takip ederim ben
Tamam canım bende seni takip edeyim birbirimizi etiketleriz karşılıklı. 😍😍
Bayrama kadar cosalim bayramda kendimize 2 dilim baklava hakkımız bulunsun o zamana kadar meyve dahi 0 şeker ve karbon munkun olduğunca az inşallah güzel eksiliriz

21 gün olayı bence yalan ben çayı sekersiz tam 30 gün ıctim alışamadım hala da alışamıyorum.
21 gün değil aylarca cikolata tatlı hepsini kestim ama şuan diyet olmasam kilom zayıf olsa yesem.yesem almasam o zmn yine yerim büyük paket ama.yiyip alıyorsam kilom normalse miktarında yer sporumu yaparım . Yani yine canım 21 gün yemesem de hiç istemeyecek.diye bir şey yok yine eskisi kadar olmasada az da olsa isteyebiliyor
Sen kestiğini sandığın için olabilir 21günde gerçekten yapılan değiştirilen şeyler de basariliyor değiştirdiğini sanip ufak ufak devam edersen 1yılda da değişmez tabi 21gün olayı bir söylem diil ki yalan olsun denekler üzerinde bilimin kanıtladığı bir şey bu beyin tat duygusu yada alışkanlık duygusunu değiştiriyor damak tadı kazanılan kaybedilen be alışkanlığa gire değişen birseydir çünki damağa neyi öğretirsen ona alışıyor ben çayıma biri yanlışlıkla şeker atarsa götürüp döküyorum çünki tadı yutulamiycak kadar iğrendirici geliyor beynim öyle bir tadı kabul etmiyor ve bunu şekersiz içmeye başlayan sen hariç herkesden de duydum demekki sen başarılı bir 21 gün hiç yapmamışsın ayrıca bünyeye göre gün sayısında biraz değişim olabiliyormus senin bünyen 30gunde kabul edede bilir ama senin iki dilim çikolata 1kup şeker vs. Minik şeyler oldukça uyguluyor sayılmazsın gerçek anlamda sıfırlayıp 20-30gün yaparsan değişiyor

Son düzenleme:
Sen kestiğini sandığın için olabilir 21günde gerçekten yapılan değiştirilen şeyler de basariliyor değiştirdiğini sanip ufak ufak devam edersen 1yılda da değişmez tabi 21gün olayı bir söylem diil ki yalan olsun derneklerle bilimin kanıtladığı bir şey bu beyin tat duygusu yada alışkanlık duygusunu değiştiriyor damak tadı kazanılan kaybedilen be alışkanlığa gire değişen birseydir çünki damağa neyi öğretirsen ona alışıyor ben çayıma biri yanlışlıkla şeker atarsa götürüp döküyorum çünki tadı yutulamiycak kadar iğrendirici geliyor beynim öyle bir tadı kabul etmiyor ve bunu şekersiz içmeye başlayan sen hariç herkesden de duydum demekki sen başarılı bir 21 gün hiç yapmamışsın ayrıca bünyeye göre gün sayısında biraz değişim olabiliyormus senin bünyen 30gunde kabul edede bilir ama senin iki dilim çikolata 1kup şeker vs. Minik şeyler oldukça uyguluyor sayılmazsın gerçek anlamda sıfırlayıp 20-30gün yaparsan değişiyor
Yemin ederim 27 gün filan çayıma şeker atmadım ama alisamadim

Evet canım paylaştım tek menünü paylaştım menülerini değil . O kadar yazıların hiçbirini umursamadigin için senin iyiliğin için paylaştım .
21 günlük şeker diyetini yapmama gerek yok benim zaten tüketmiyorum hergün tatlı birşeyler. Ama sen istersen yap çok etkili olur 😊
Yazıları umursamamak diye birşey mümkün değil. Bu iradeyle alakalı. Benim hayatımı o anki psikolojimi anlayamazsınız anlayamadınız da zaten. Ama bundan sonra sizin yazılarınızı umursamamak en doğrusu olur. Çünkü sivri dillisiniz ve hicivden anlamıyorsunuz maalesef üzüldüm. :KK12: Tartışmaya girmek istemem.

Belki senin durumun psikolojiktir o yüzden damak tadından diil direk beyinden kaynaklanan durum beynin tatlısız bir hayatı kabul etmek istemiyor kendinde zaten hep diyorsun yapamam edemem bukadarı yapmam mucize gibi sözlerinden belli zaten daha kendin kabul etmemsiin bunu sigara gibi onuda gerçekten istemek önemli diyorlar ya nişi sen onsuz bir yasam istemiyorsun seviyorsun çünki senin yiyeceklere zaafın var bunu değiştirmeden damak tadını değiştirmeye çalışmanın bir etkisi olmaz sen psikolojik tatlı yeme isteği videoları izle güzle telkinlerle psikologlarn tavsiyeleri var onlarala çözebilirsin şeker bağımlılık sende bir damak tadı diil kökten çözmen lazım bunu

Belki senin durumun psikolojiktir o yüzden damak tadından diil direk beyinden kaynaklanan durum beynin tatlısız bir hayatı kabul etmek istemiyor kendinde zaten hep diyorsun yapamam edemem bukadarı yapmam mucize gibi sözlerinden belli zaten daha kendin kabul etmemsiin bunu sigara gibi onuda gerçekten istemek önemli diyorlar ya nişi sen onsuz bir yasam istemiyorsun seviyorsun çünki senin yiyeceklere zaafın var bunu değiştirmeden damak tadını değiştirmeye çalışmanın bir etkisi olmaz sen psikolojik tatlı yeme isteği videoları izle güzle telkinlerle psikologlarn tavsiyeleri var onlarala çözebilirsin şeker bağımlılık sende bir damak tadı diil kökten çözmen lazım bunu
Çayı Sekersz içmeyi gerçekten çok istemiştim ama olmadı.

Kizlar ben bölgesel incelmek istiyorum bunun için cardio gerek yok değil mi bolgesel her gün 15 20dk yapsam sizce etkisi olur mu?
Cardio ile her yerin incelir yaglar gider çünkü bölgesel incelmek için bölgesel hareketler yapmak oradaki yağları eritmez sadece sikiilasirsin. Hem cardio hem bölgesel calisirsan tadindan yenmez kimse seni tanıyamaz hem yaglar hem bölgesel yerler incecik olur

Kizlar ben bölgesel incelmek istiyorum bunun için cardio gerek yok değil mi bolgesel her gün 15 20dk yapsam sizce etkisi olur mu?
direk bölgesel zayiflama ve incelme için ihtiyacın olan bölgeye ağırlık vermelisin canım tabi ama bölgesel öncesi kısa bir süre 15-20 dakika bir cardio yada zıplama ,koşma,bisiklet,zumba gibi cardio grubuna giren nabzı hızlandıran bir şey yaparsan vücut yağ yakımına alır ve vücudunun o sıcaklığı ile bölgeseli yapmaya başlar isen ozman direk etki eder canım👍 yani bölgesel öncesi 15-20dk filan vucudunu mutlaka ısıt sonrada ihtiyacın olan bölgeye sguat ,plânk,köprü gibi hareketleri yap

Eşim haftasonu hamburger pide 3 bardak kola icip hiç spor yapmadığı halde haftada 2 kilo verdi . Arkadaş bu erkeklerin bünyesi nasıl anlamadım ya ben cumadan beri 400 gramcik verebildim adam yine öğlen yemeğinde adana kebapları götürmüş ilginç 🤣🤣 o kdr spora pazardan beri sıkı diyete 4 günde sadece 400 gram gitmiş 😓 spora gidicem şimdi hava da çok sıcak

Be n cezayi gormedim sayfalar çabuk ilerliyor.
Etiketlersen herseyde sevinirim cnm bilmiyorum etiketledinmi cezada gözümden kaçmış olabilir . Istemsiz üslubum düzgün olmamış olabilir bundan sonra dikkat ederim .
Yanlış ifade ettiğim için kusura bakma A antiaging beni yanlış anlamani istemem
Etiketlemiştim canim ama gözünden kaçmış demek ki
Seninde beni yanlış anlaşmanı istemem

Cardio ile her yerin incelir yaglar gider çünkü bölgesel incelmek için bölgesel hareketler yapmak oradaki yağları eritmez sadece sikiilasirsin. Hem cardio hem bölgesel calisirsan tadindan yenmez kimse seni tanıyamaz hem yaglar hem bölgesel yerler incecik olur
direk bölgesel zayiflama ve incelme için ihtiyacın olan bölgeye ağırlık vermelisin canım tabi ama bölgesel öncesi kısa bir süre 15-20 dakika bir cardio yada zıplama ,koşma,bisiklet,zumba gibi cardio grubuna giren nabzı hızlandıran bir şey yaparsan vücut yağ yakımına alır ve vücudunun o sıcaklığı ile bölgeseli yapmaya başlar isen ozman direk etki eder canım👍 yani bölgesel öncesi 15-20dk filan vucudunu mutlaka ısıt sonrada ihtiyacın olan bölgeye sguat ,plânk,köprü gibi hareketleri yap
Canım eylülden itibaren Leslie başlıcam düzenli şimdilik 15 20dk Leslie arkasına 15dk bölgesel de etki alır mıyım o zaman?
Eylülden sonra haftada 3 gün 45dk Leslie geri kalan 3 gün de bölgesel düşünüyorum 1 gün de off bakalım inşallah

Bende gerçekten dedikleri gibi çayıma 21 gün seker atmadım su an ne şekerli ne şekersiz içemiyorum cunku şekersiz cayın tadını sevemedim sekersizligede alıştığım icin attığımda hic icemiyorum

Bende gerçekten dedikleri gibi çayıma 21 gün seker atmadım su an ne şekerli ne şekersiz içemiyorum cunku şekersiz cayın tadını sevemedim sekersizligede alıştığım icin attığımda hic icemiyorum
O şekersiz 21 dedikleri olayda aslında hiç bir şekilde şeker girmeyecekmis. Meyve dahi. Mesela kraker almak istedik pakette içindekiler kısmında şeker yazıyor o dahi olmayacak. Yani bunyeye şeker hatta şeker türevi nişastalı patates vs girmeyecek. İşte o zaman çok etkili

Kızlar ben dönünce zaten bu ay bitecek ama şu ağustosu ne yapcaz bilmiyorum 😂 bu tempedo vücut artk vereceğini verdi daha gitmez tıkandı kaldı benim ciddi değişim yapmam lazım onun için de eylülü beklemem gerek şu ağustos olmadan direk eylüle geçişeydik keşke 🤣 eylül de ben yüzmeye yazılmaya karar verdim o şekilde çok rahatlık la ve hızla kilo verir sıkılaşır ve şekillenirim 1ayda bile direk istediğim hale gelmiş olurum 😊 bir aksilik olmaz ise eylül başı direk havuza başlıycam en az bir kaç ay gideyim diyorum hem ruhende iyi gelir daha mutlu olurum ❤

Ben gerçekten denedim acimsi tat hafflledi ama hiç güzel olmadı tadı bi türlü güzel gelmedi bana

Back
X