- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #324.141
Nasil oldun canim gecti mi ağrın bende annemlere gittim yazamadim pek o günTeşekkür ederimm.Hava da çok bunaltıcı sanki içim sıkıldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil oldun canim gecti mi ağrın bende annemlere gittim yazamadim pek o günTeşekkür ederimm.Hava da çok bunaltıcı sanki içim sıkıldı
Iyi tatiller canimBen yollardayım. Bugün yarın aile ziyareti haftaya ver elini Ege. Yol yorucu ve uzun.
Tam olarak nerede ağrı dizde değildir umarım.
Ya nispet yapmadım vallahiNazar mı değdi sana. Çok güzel kilo verdiğin için birine nispet falan mı yaptın kuzum ne yaptın. Birini mi dağnadın.
Katı çok beslenme bu aralar hatta birgün sadece sıvı tüket istersen. Bağırsaklarını dinlendir canım.
Evett geçti şükür. 2 gündür spor yapmadım, güzelce dinlendim.Nasil oldun canim gecti mi ağrın bende annemlere gittim yazamadim pek o gün
Günaydın kızlarrrrr. Tartıldımm. 75.2 olmuşum. +700gr![]()
ne kadar sürede oldu bu incelmeler canımGünaydın kızlarrr :)
Çok güzel haberlerim var. Dün fitnessblender'ın 1000 kalorilik bir videosunu yaptım tam 1,5 saat sürüyor. Zordu ama değdi. Bugün sabah kalktığımda 400 gr artı çıktım 56.4 olmuşum. O kadar spora normal tabii. Amaaaa, kenarda mezurayı görünce bir de ölçüleyim dedim. Aslında biraz daha bekleyecektim ama dayanamadımm :)
Kol: 28 > 26
Bel: 70 > 62
Göbek: 85 > 78
Üst bacak: 59 > 55
Diz üstü: 45 > 43
Bacaklarım en sorunlu bölgem. Belim hemen inceliyor ama bacaklarım en son ve zor gidiyor. İstediğim kadar inceltene kadar devam edeceğim.
Göğsü ölçmeyi unutmuşum ama olmayan sütyenlerimin hepsi oluyor artık sonundaaa![]()
İnşallahhh.Aaa ben bunu eksi zannedip kalp atmıştımkusura bakma canım. Boşver ben de artı çıktım bu sabah cumaya eksiye düşeriz inş meraklanma senn
![]()
iyi yolculuklar cnm kazasız belasız varırsınız inşallahKızlar merhaba çok az bir uykuyla yola çıktım saat 5'te. Kahvaltımı yolda yaptım ama cıss yok. Umarım bozmam. Bugüne kadar iyi gitti.
Kilom 68.5
ne kadar sürede oldu bu incelmeler canım
Cok sicaktir oralar normal herkes serinlemek istiyo burda da denix olsa eminim burasida ayni olurduÖldüm akşam 21.23 de bitti evin işi. Sonra babamla denize gittik. Gündüz şezlongların dolu olması normalde gece bir tane boş olmaz mı şok oldum. Yüzüp döndük bizde.
PAZARTESİ KONTROL KİLO
Mavi95 ------75.9
ucukgenclik --------66
dugi ----------56.1
kaptinn ---------58.8
antiaging ---------68.5
cakilinannesi ---------74.5 / 75.2
Dlrykc ---------53.6
yellow girl ---------62.3
Verano_porteno -----------62.2
muhteşem ölçüler yaa. neler yaptın bu sürede canımGünaydın kızlarrr :)
Çok güzel haberlerim var. Dün fitnessblender'ın 1000 kalorilik bir videosunu yaptım tam 1,5 saat sürüyor. Zordu ama değdi. Bugün sabah kalktığımda 400 gr artı çıktım 56.4 olmuşum. O kadar spora normal tabii. Amaaaa, kenarda mezurayı görünce bir de ölçüleyim dedim. Aslında biraz daha bekleyecektim ama dayanamadımm :)
Kol: 28 > 26
Bel: 70 > 62
Göbek: 85 > 78
Üst bacak: 59 > 55
Diz üstü: 45 > 43
Bacaklarım en sorunlu bölgem. Belim hemen inceliyor ama bacaklarım en son ve zor gidiyor. İstediğim kadar inceltene kadar devam edeceğim.
Göğsü ölçmeyi unutmuşum ama olmayan sütyenlerimin hepsi oluyor artık sonundaaa![]()